10 Ocak 2012, Salı 14:53:03

HAVALİMANINDA 20 BİN LİRALIK ÇANTA SAHİBİNE VERİLDİ.

İzmir'de turistin İZBAN istasyonunda unuttuğu ve içinde 20 bin lira değerinde para ile eşya bulunan çanta, güvenlik görevlisi tarafından sahibine ulaştırıldı...
İZBAN'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Katar'da yaşayan Hırvat inşaat mühendisi Jonjiç Nediljko, turistik amaçla geldiği İzmir'de, İZBAN'ın Adnan Menderes Havalimanı İstasyonu'nda sırt çantasını unutup, trene bindi. İçinde 20 bin lira değerinde para ve eşyanın bulunduğu çantayı kısa süre sonra fark eden güvenlik görevlisi Ahmet Yıldız, çantayı ilgili birime iletti.
 
Otele yerleşirken çantasını unuttuğunu fark eden Nediljko, en yakın İZBAN istasyonuna gidip durumu anlattı. Çantasının Adnan Menderes Havalimanı İstasyonu'nda olduğu bilgisini alan Hırvat turist, tekrar trene binip havalimanına döndü.
 
Çantasını güvenlik personeli Ahmet Yıldız'ın elinden alan Nediljko, Katar'da yürüttüğü projelerin de yer aldığı çantasının çok önemli belgeler içerdiğini belirterek, ''Daha önce Türkiye'ye gelmeme rağmen İzmir'i gezme fırsatı bulamamıştım. İlk kez geldiğim bir şehirde, her şeyimi kaybetmek, beni gerçekten çok üzecekti. Güvenlik personelinin dikkati sayesinde eşyalarıma kavuştuğum için çok mutluyum'' dedi.
 
Nediljko, çantasını teslim eden güvenlik görevlisi Ahmet Yıldız'a da teşekkür etti. (Zaman)
HAVALİMANINDA 20 BİN LİRALIK ÇANTA SAHİBİNE VERİLDİ.

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000