27 Mart 2024, Çarşamba 15:21:56

AJET'in yeni kabin memurları mezun oldu

AJET'te görev yapacak olan 1237 kabin memuru düzenlenen törenle diplomalarını Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat’ın elinden aldı.
  • günün sonunda torpilin kol gezdiği araplara satılan low cost firmasın.
  • Yaş kriteri ,ingilizce şartı , boy kilo şartı varken , tanıdığım 3 km biri 40 yaş üstü, diğerinde sıfır ingilizce , bir diğeri de 1,56 boy ile girdi . Nasıl bir kriter bu , bence ne olursan ol kim olursan ol yine de gel ibaresi yazılmalıydı ilanda
  • Arkadaşlar şimdiden. Umarım haklarınız yenmeden hakkaniyetli bir şekilde uygun istirahat süreleri ile seferlerinizi gerçekleştirirsiniz ve umarım sizlere vadedilen paralar geçim sıkıntınıza yol açmadan yaşarsınız. Kabin memurluğu hayatında bi basamk olarak düşünün ajeti B planıda yapın mazallah bugün low cost firmayı kuranlar bir amaç için kurdular ya zaten satıldı yada satılacak kısa bir sürede. Yolunuz açık olsun.
  • Anadolu Jet'ten sonra şimdi bu Ajet'in durumu nasıl olacak anlayamadım. Bunların ikisi de TK kuruluşu olarak yan yana mı çalışacak ?
  • Bu aksam Dünyanin bildigi üzere Hesapalarimiza bayram ikramiyesini gececekler Hamd Olsun KuruNesCafeci
  • oturursun tabi 30 dakka 5 bacak 6 gün uçus :) yarım gün boşunla eğlenceler.
  • kıyafet Ler neden? Simsiyah!!
  • Yokunuz açık olsun gençler.
  • Kabin memurlarına Köle diyebilecek kadar muasır medeniyet seviyesinin çok altında olan insanlar ! Çağdaş, laik ve demokratik bir ülkenin yükselen yeni bir değerini karalamaktan çekinmeyerek, hayalleri uğruna ailelerinden uzak kalarak gurbette olmayı, paranın değil sosyal değerlerin charter firmalardan daha iyi olduğu için bir çok fedakarlık yapmayı göze alan insanlara hitap ettiğinizi unutmayın. Bu çirkin ifadeden dolayı vatanı bölmeye çalışan teröristlerden hiç farkınızın olmadığını göstermiş oluyorsunuz. Klavyeden yazması kolay, daha iyisini yapabiliyorsanız, varsa gücünüz açın bir havayolu firması alın slotları, initial memura 2500 € den başlayan maaaşları siz verinde size de laf ettirmeyelim.
  • Vida’yı sıkmak değil sıktığın vida’nın karşılığını imzalayabilmek mesele zaten… oda 3 ayda değil minimum 4 yılda sayısız modül sınavı, sayısız tip sınavı ve logbook doldurmakla oluyor… neyse chicken or pasta?

AJET'te görev yapacak olan 1237 kabin memuru düzenlenen törenle diplomalarını Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat’ın elinden aldı.

Ahmet Bolat başarı dileğinde bulunarak şu ifadeleri kullandı:

Yarın ilk uçuşunu gerçekleştirecek AJet'i gökyüzünde ve gittikleri yerlerde temsil edecek kabin ekiplerimizle mezuniyet törenlerinde bir araya geldik. Aralık ayında başladıkları eğitimlerini başarıyla tamamlayan 1237 arkadaşımız dün belgelerini teslim aldılar ve eminim ki AJet'in başarılarına büyük katkı sağlayacaklar. Kısa sürede kendini rakiplerinden ayrıştıracağına inandığım AJet'e başarılar, kabin ekibi arkadaşlarıma da iyi uçuşlar diliyorum.

 

AJET'in yeni kabin memurları mezun oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (84)

boş ~ 28 gün önce
günün sonunda torpilin kol gezdiği araplara satılan low cost firmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kritersizlik ~ 29 gün önce
Yaş kriteri ,ingilizce şartı , boy kilo şartı varken , tanıdığım 3 km biri 40 yaş üstü, diğerinde sıfır ingilizce , bir diğeri de 1,56 boy ile girdi . Nasıl bir kriter bu , bence ne olursan ol kim olursan ol yine de gel ibaresi yazılmalıydı ilanda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIRLI OLSUN ~ 29 gün önce
Arkadaşlar şimdiden. Umarım haklarınız yenmeden hakkaniyetli bir şekilde uygun istirahat süreleri ile seferlerinizi gerçekleştirirsiniz ve umarım sizlere vadedilen paralar geçim sıkıntınıza yol açmadan yaşarsınız. Kabin memurluğu hayatında bi basamk olarak düşünün ajeti B planıda yapın mazallah bugün low cost firmayı kuranlar bir amaç için kurdular ya zaten satıldı yada satılacak kısa bir sürede. Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onuncu_Köy ~ 30 gün önce
Anadolu Jet'ten sonra şimdi bu Ajet'in durumu nasıl olacak anlayamadım. Bunların ikisi de TK kuruluşu olarak yan yana mı çalışacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Etrafina Negatif Energi Salan Toksit C1 ( Kel ama seyrek sacli) ~ 30 gün önce
Bu aksam Dünyanin bildigi üzere Hesapalarimiza bayram ikramiyesini gececekler Hamd Olsun KuruNesCafeci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5 bacak ~ 30 gün önce
oturursun tabi 30 dakka 5 bacak 6 gün uçus :) yarım gün boşunla eğlenceler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir bilen ~ 30 gün önce
kıyafet Ler neden? Simsiyah!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan baba ~ 30 gün önce
Yokunuz açık olsun gençler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Training Chief ~ 30 gün önce
Kabin memurlarına Köle diyebilecek kadar muasır medeniyet seviyesinin çok altında olan insanlar ! Çağdaş, laik ve demokratik bir ülkenin yükselen yeni bir değerini karalamaktan çekinmeyerek, hayalleri uğruna ailelerinden uzak kalarak gurbette olmayı, paranın değil sosyal değerlerin charter firmalardan daha iyi olduğu için bir çok fedakarlık yapmayı göze alan insanlara hitap ettiğinizi unutmayın. Bu çirkin ifadeden dolayı vatanı bölmeye çalışan teröristlerden hiç farkınızın olmadığını göstermiş oluyorsunuz. Klavyeden yazması kolay, daha iyisini yapabiliyorsanız, varsa gücünüz açın bir havayolu firması alın slotları, initial memura 2500 € den başlayan maaaşları siz verinde size de laf ettirmeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 29 gün önce
Gençler gerçekleri bilmek zorunda.. hayırdır sen,bu pırıl pırıl gençlerin işsizlik vs gibi konularda istismar eden, asgari ücrete yakın maaşla bu işi yaptıran ajetin yöneticilerinden biri misin...
Ya bırak.. ~ 29 gün önce
Dünyadaki 3-5 zümre dışında para için çalışmayan, sosyal statü ve ego tatmini peşinde olan bir emekçi gösterebilir misin? Bugün bayrak taşıyıcı şirket, 13-14 yıllık kabin ekibine 2.5-2.8k dolar maaşı reva görüyorsa, şampiyonlar Ligi'nde ki rakiplerine kafa tutmayı unutsun! Her mesleğin ve kıdemin bir maddi değeri vardır!
Carlos ~ 29 gün önce
2500 euro maaşı Almanya'damı alıyorsun şuan yeni kursu bitirmiş a jet personeli max 30 k alır
Bilenlerden ~ 1 ay önce
Vida’yı sıkmak değil sıktığın vida’nın karşılığını imzalayabilmek mesele zaten… oda 3 ayda değil minimum 4 yılda sayısız modül sınavı, sayısız tip sınavı ve logbook doldurmakla oluyor… neyse chicken or pasta?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000