05 Nisan 2024, Cuma 12:59:39

THY Teknik'te zam oranın artırılması hayali suya düştü!

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'de zam oranının yüzde 64'e yükselme hayali suya düştü.
  • kesinlikle bu yıl iki fincan takımı daha istiyorum
  • Son senelerde hastalandım Mikail Akbulut ekmeğimle oynadın
  • 2 gundur yayinlanmiyor. Yoksa haber gozden dusunce mi yayinlayacaksin. Bu kadar celikisi korumaniza gerek yok. Fazlasiyla korunuyorlar zaten
  • Pilotlar sayesinde hostesler pilotlarla aynı zamı alıyor maaşları 100 bini buldu ne saçma pilotlarla hostesler ayrı değerlendirilmeli ve ona göre zam verilmeli.
  • Türkiye'nin bayrak taşıyıcı olan Türk hava yollarında gelirde adaletsizlik sahiplenmede adaletsizlik hatsafhada . Çok alana daha çok mantığı var . Aileyiz deniliyor . Üvey evlet muamelesi yapılıyor . Sendikalalilar diğer şirketlere sendika gelmesin diye elinden geleni yapıyor . Yüksek maaş alanlar az maaş alıyorum diyenleri eleştiriyor . Ülkemiz ekonomisinde bayrak taşıyıcı bir şirketin içerisi bu denli cadı kazanı oldu . Çalışan her kesim yaşanabilir ücret ve dengeli maaş farkı istiyor çok bir şey değil halbuki . Örnek bir calisan zam alıyor bir ayliktaki farkı yada sözleşme imzalıyor imza parası diğer çalışanın neredeyse maaşına eklenen bir yıllık zamma denk geliyor . Ya herkese ver ya hickimseye . Adaletli olun .
  • Kepçe ile kazanın çay kaşığı ile millete dağıtın. Seyyanen 2500 brut zam yapmışlar.Sayın Bolat sanırım ramazan fitresini dağıttı millete. Gerçekten ayıp oluyor artık.Bu insanları bu kadar üzmeye hiçbirinizin hakkı yok.Nasıl millet durdu durdu seçimde patladı.Aynısı şirket içinde de olur altından kalkamazsınız.
  • yorumlarda uçucuların aldığı zam üzerinden kabin memurlarına sallayanlar olmuş. acıyorum size, yazık kafanıza. neyse coupe aracımın siparişini verdim, ağlamaya,söylenmeye devamke
  • Bizede kısa zamanda iyileştirme deniliyordu yine fos çıktı.Kimin ne kadar yüksek aldığı umrumda bile değil fakat bizim emeğimize karşılık gördüğümüz muamele ne ne dünyevi ne de manevi hakka sığmaz
  • Haddini bil AO değilsin beğenmiyorsan kapı orda. Devam eden arıza milyon tane. Gri bant ile tüm uçak mumya olacak neredeyse. İşinizi yapın elin işinde emeğinde gözü olanın gözü çıksın.
  • Yavaş çalışın. İşinize zamanında gelip zamanında çıkın; ama yavaş çalışın. Bakımdan uçak 5 saatte mi çıkacak; 8 saatte çıksın. Günde 10 uçağı mı dolaşıyorsunuz; 8 uçağı dolaşın. Nasılsa sizin zamanla ilgili bir sorununuz yok. Kokpit öyle değil; uçağa kokpit geç de geçse uçak zamanında kalkar. Uçağı bilerek geciktiren ekip kendi kendine gol atmış olur; evine geç gelir.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'de zam oranının yüzde 64'e yükselme hayali suya düştü.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY Teknik'te yüzde 56 olan zam oranının yüzde 64'e yükselme ihtimali ortadan kalktı. THY Teknik personelinin yetkili sendikası Özçelik İş tarafının yaptığı girişimlerin olumsuz sonuçlandığı ve THY Teknik personelinin zam oranının yüzde 56'da kalacağı öğrenildi.

THY Teknik yönetiminin zam oranını değiştirmeyeceği ancak bu aydan geçerli olmak üzere THY Teknik'teki tüm birimlerde görev yapan personellere 2500 TL seyyanen zam yapılacağı bildirildi. Söz konusu zammın geçmiş ayları kapsamayacağı, bu aydan itiberen geçerli olacağı öğrenildi.

Büyük hayal kırıklığı yaşayan THY Teknik personelinin duruma tepki gösterdiği ifade edildi.

NE OLMUŞTU?

THY Teknik A.Ş'de örgütlü sendika Özçelik-İş ile THY Yönetimi yüzde 56 zam oranında anlaşmıştı. Anlaşma sonrası THY A.O'da yapılacak anlaşmaya göre ek zammın tadil protokolü ile sözleşmeye dahil edileceği konusunda Ahmet Bolat'ın Özçelik-İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci'ye söz verdiği belirtilmişti. 

Türk Hava Yolları ile Hava İş Sendikası'nın yüzde 64 oranındaki zam anlaşmasının THY Teknik'i de kapsayacağı ve aynı oranda artış olacağı belirtilmişti.

©AirportHaber

THY Teknik'te zam oranın artırılması hayali suya düştü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (233)

sendika ? ~ 20 gün önce
kesinlikle bu yıl iki fincan takımı daha istiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engelli ~ 21 gün önce
Son senelerde hastalandım Mikail Akbulut ekmeğimle oynadın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Admin neden yorumlar ~ 22 gün önce
2 gundur yayinlanmiyor. Yoksa haber gozden dusunce mi yayinlayacaksin. Bu kadar celikisi korumaniza gerek yok. Fazlasiyla korunuyorlar zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PlOt ~ 22 gün önce
Pilotlar sayesinde hostesler pilotlarla aynı zamı alıyor maaşları 100 bini buldu ne saçma pilotlarla hostesler ayrı değerlendirilmeli ve ona göre zam verilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 22 gün önce
Türkiye'nin bayrak taşıyıcı olan Türk hava yollarında gelirde adaletsizlik sahiplenmede adaletsizlik hatsafhada . Çok alana daha çok mantığı var . Aileyiz deniliyor . Üvey evlet muamelesi yapılıyor . Sendikalalilar diğer şirketlere sendika gelmesin diye elinden geleni yapıyor . Yüksek maaş alanlar az maaş alıyorum diyenleri eleştiriyor . Ülkemiz ekonomisinde bayrak taşıyıcı bir şirketin içerisi bu denli cadı kazanı oldu . Çalışan her kesim yaşanabilir ücret ve dengeli maaş farkı istiyor çok bir şey değil halbuki . Örnek bir calisan zam alıyor bir ayliktaki farkı yada sözleşme imzalıyor imza parası diğer çalışanın neredeyse maaşına eklenen bir yıllık zamma denk geliyor . Ya herkese ver ya hickimseye . Adaletli olun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp oluyor artık ~ 22 gün önce
Kepçe ile kazanın çay kaşığı ile millete dağıtın. Seyyanen 2500 brut zam yapmışlar.Sayın Bolat sanırım ramazan fitresini dağıttı millete. Gerçekten ayıp oluyor artık.Bu insanları bu kadar üzmeye hiçbirinizin hakkı yok.Nasıl millet durdu durdu seçimde patladı.Aynısı şirket içinde de olur altından kalkamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mersoya binen km ~ 23 gün önce
yorumlarda uçucuların aldığı zam üzerinden kabin memurlarına sallayanlar olmuş. acıyorum size, yazık kafanıza. neyse coupe aracımın siparişini verdim, ağlamaya,söylenmeye devamke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TSS. ~ 23 gün önce
Bizede kısa zamanda iyileştirme deniliyordu yine fos çıktı.Kimin ne kadar yüksek aldığı umrumda bile değil fakat bizim emeğimize karşılık gördüğümüz muamele ne ne dünyevi ne de manevi hakka sığmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik a.ş ~ 23 gün önce
Haddini bil AO değilsin beğenmiyorsan kapı orda. Devam eden arıza milyon tane. Gri bant ile tüm uçak mumya olacak neredeyse. İşinizi yapın elin işinde emeğinde gözü olanın gözü çıksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavaş ~ 23 gün önce
Yavaş çalışın. İşinize zamanında gelip zamanında çıkın; ama yavaş çalışın. Bakımdan uçak 5 saatte mi çıkacak; 8 saatte çıksın. Günde 10 uçağı mı dolaşıyorsunuz; 8 uçağı dolaşın. Nasılsa sizin zamanla ilgili bir sorununuz yok. Kokpit öyle değil; uçağa kokpit geç de geçse uçak zamanında kalkar. Uçağı bilerek geciktiren ekip kendi kendine gol atmış olur; evine geç gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000