02 Temmuz 2015, Perşembe 08:07:24

Adnan Menderes'te Ramazan dinletisi

TAV Havalimanları’nın işlettiği İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Ramazan ayı boyunca sanatçı İknur Güçlü’nün “Tezhip ve Minyatür Sanatı Sergisi”ni ağırlıyor ve Alaçatı Tasavvuf Topluluğu ile yolculara fasıl dinletisi düzenliyor.
  • Yıl boyu hedeflenen etkinlik sayısına ulaşmak için adı etkinlik ama büyük oranda akılda dahi kalmayacak sönük, silik faaliyetlerden ibaret işler. O koşuşturmacada kaç kişi dinliyor kaç kişi geziyor. Sadece ortalıkta ayak altı yer işgali başka bir şey değil. Sanata karşı değilim ve de bir sanatçıyım. Ama o sergi doğru dürüst ışık ve atmosferde değerini bulur. Bagajların, koşuşturmacanın ayak altında değil. Yurt dışında hangi doğru dürüst havalimanında bu tarz faaliyetler yapılıyor acaba? Tabii Makedonya, Gürcistan, Arabistan ya da kuzey Afrika'daki mevcut firma havalimanlarını kastetmiyorum. JFK, CDG, FRA, LHR, ZRH, FCO gibilerini kastediyorum. Hep aynı tarz etkinlikler bana göre tek yönlü çalışan bir zihnin ürünüdür. Eğer ille de etkinlik yapacaksanız profesyonellerden destek alınız. Sırf etkinlik yapılmış olsun diye bu tarz faaliyetler giderek ucuzluyor, aynılaşıyor ve de sıkıyor bilesiniz. Saygılar

TAV Havalimanları’nın işlettiği İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Ramazan ayı boyunca sanatçı İknur Güçlü’nün “Tezhip ve Minyatür Sanatı Sergisi”ni ağırlıyor ve  Alaçatı Tasavvuf Topluluğu ile yolculara fasıl dinletisi düzenliyor.

TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Ramazan ayında yolcular için sergi ve fasıl dinletisi etkinlikleri düzenliyor. Havalimanı iç hatlar terminali gidiş katında bulunan kültür-sanat platformu TAV Galeri, tezhip ve minyatür sanatçısı İlknur Güçlü’nün sergisine ev sahipliği yapıyor. Sanatçının 58 eserinin yer aldığı sergi, yolcuların büyük beğenisini kazandı. Bununla birlikte, Ramazan ayı boyunca her Salı ve Perşembe günü Ege Üniversitesi öğretim görevlilerinin oluşturduğu Alaçatı Tasavvuf Topluluğu tarafından fasıl dinletisi düzenleniyor.

TAV Ege Genel Müdürü Erkan Balcı “Adnan Menderes Havalimanı’nda, Ramazan ayına özgü etkinliklerle yolcularımızın keyifli vakit geçirmesini amaçlıyoruz. İzmirli tezhip ve minyatür sanatçısı İlknur Güçlü’nün birbirinden değerli eserlerini kültür-sanat platformumuz TAV Galeri’de yolcularla buluşturduk. Ayrıca, yolcularımıza Ege Üniversitesi’nden Alaçatı Tasavvuf Topluluğu ile fasıl dinletisi sunuyoruz. Her iki etkinliğe, yolcuların ilgi göstermesinden mutluluk duyuyoruz,” şeklinde konuştu.

İlknur Güçlü’nün “Minyatür ve Tezhip Sanatı Sergisi”, 20 Temmuz 2015 tarihine kadar, TAV Galeri sergi alanında yolcuların ziyaretine açık olacak. Alaçatı Tasavvuf Topluluğu ise, iç hatlar ve dış hatlar terminallerinde Ramazan ayı sonuna kadar her Salı ve Perşembe günü 11:00-18:00 saatleri arasında fasıl dinletisi düzenleyecek.





Adnan Menderes'te Ramazan dinletisi

Yorumlar

380.800 ~ 9 yıl önce
Yıl boyu hedeflenen etkinlik sayısına ulaşmak için adı etkinlik ama büyük oranda akılda dahi kalmayacak sönük, silik faaliyetlerden ibaret işler. O koşuşturmacada kaç kişi dinliyor kaç kişi geziyor. Sadece ortalıkta ayak altı yer işgali başka bir şey değil. Sanata karşı değilim ve de bir sanatçıyım. Ama o sergi doğru dürüst ışık ve atmosferde değerini bulur. Bagajların, koşuşturmacanın ayak altında değil. Yurt dışında hangi doğru dürüst havalimanında bu tarz faaliyetler yapılıyor acaba? Tabii Makedonya, Gürcistan, Arabistan ya da kuzey Afrika'daki mevcut firma havalimanlarını kastetmiyorum. JFK, CDG, FRA, LHR, ZRH, FCO gibilerini kastediyorum. Hep aynı tarz etkinlikler bana göre tek yönlü çalışan bir zihnin ürünüdür. Eğer ille de etkinlik yapacaksanız profesyonellerden destek alınız. Sırf etkinlik yapılmış olsun diye bu tarz faaliyetler giderek ucuzluyor, aynılaşıyor ve de sıkıyor bilesiniz. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000