03 Nisan 2024, Çarşamba 19:19:29

THY 2023 finansal verilerini açıkladı

Türk Hava Yolları (THY) 2023 yılı finansal verilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama ile duyurdu.
  • Millet de sanıyor ki ucuslardan kâr ediliyor! Şirketin en büyük kâr kaynağı çalışanın cebi.
  • Lütfen her haberin altına aylık kazançları baz alan, anlamsız kıyaslama yapan gereksiz görüşlerinizi yazmayın. Özellikle tgs ve teknik ...
  • Personelinizin hakkını verirmisiniz lütfen ! Tüm çalışanlarınızın emeği var o bilançoda sadece siz olağan üstü yetenekleri olan yöneticilerinizin değil !!! Nerede Promosyon parası ? Nerede İmza Parası ? Nerede pazar parası ? Yok yok yok …En azından İmza Parasını ödeyin …
  • Kazançları mezara götürsünler, yada şatafat için harcasınlar belki faydasını görürler.
  • bol at hani söz vermiştin %10 personele dağıtacağız diye. %10 17 milyar tl yapar. kişi başı 800.000 tl yapıyor. alan var mı kişi başı 800.000 kar payı????
  • benim paramdan kuruş kuruş kırpıp bu karı gözümüze sokanların yediği her kuruş haram olsun. personele kişi başı 150.000 prim verilseydi, 4milyar tl ederdi ve kar 164 milyardan 160 milyara düşerdi. zehir olsun haram olsun….
  • KESİLEN PAZAR PARALARINI GERİ VER!! Bu kadar kar açıklayıp, personeline ayrı ayrı yalan söyleyip, bir de bunu iftarda yapan beceriksiz birisi bize pazar paramızı vermek zorunda. ALLAHSIZ YÖNETİCİLER!!!
  • Hakkini ver haramzadelerden olmaaaaa!
  • Borsa bu bilançoyu neden kötü yorumladı acaba bu sabah %3,5 düşüş var.
  • Adam istiraklere vere vere sirketin kasasinda para kalmamis

Türk Hava Yolları (THY) 2023 yılı finansal verilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama ile duyurdu.

THY'den yapılan açıklama şöyle;
Ortaklığımızın 2023 yılı konsolide finansal tabloları kamuya açıklanmış olup, konsolide finansal tablolar, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve yatırımcı sunumu Ortaklığımız internet sitesinde yatırımcılarımızın bilgisine sunulmuştur. Yatırımcı İlişkileri internet sitemizde ve yatırımcı bilgilendirme dokümanlarında enflasyon muhasebesine göre düzeltilmemiş belirli finansal bilgilere de yer verilmektedir. Bahse konu finansal bilgiler, Yönetim Kurulumuz ve finansal raporlamadan sorumlu yöneticilerimizin sorumluluğunda, sadece yatırımcılarımıza daha önce açıklanan finansal bilgilerle ve beklentilerle kıyaslanabilir, tutarlı ve bütünsel bir bakış açısı sağlamak amacıyla hazırlanmış ve bağımsız denetimden geçmemiştir.

THY 2023 finansal verilerini açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Millet de sanıyor ki ~ 1 ay önce
Millet de sanıyor ki ucuslardan kâr ediliyor! Şirketin en büyük kâr kaynağı çalışanın cebi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK Personeli ~ 1 ay önce
Lütfen her haberin altına aylık kazançları baz alan, anlamsız kıyaslama yapan gereksiz görüşlerinizi yazmayın. Özellikle tgs ve teknik ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 1 ay önce
Personelinizin hakkını verirmisiniz lütfen ! Tüm çalışanlarınızın emeği var o bilançoda sadece siz olağan üstü yetenekleri olan yöneticilerinizin değil !!! Nerede Promosyon parası ? Nerede İmza Parası ? Nerede pazar parası ? Yok yok yok …En azından İmza Parasını ödeyin …

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY li ~ 1 ay önce
Kazançları mezara götürsünler, yada şatafat için harcasınlar belki faydasını görürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tam bir bol at sın ~ 1 ay önce
bol at hani söz vermiştin %10 personele dağıtacağız diye. %10 17 milyar tl yapar. kişi başı 800.000 tl yapıyor. alan var mı kişi başı 800.000 kar payı????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haram olsun ~ 1 ay önce
benim paramdan kuruş kuruş kırpıp bu karı gözümüze sokanların yediği her kuruş haram olsun. personele kişi başı 150.000 prim verilseydi, 4milyar tl ederdi ve kar 164 milyardan 160 milyara düşerdi. zehir olsun haram olsun….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PAZAR PARASI ~ 1 ay önce
KESİLEN PAZAR PARALARINI GERİ VER!! Bu kadar kar açıklayıp, personeline ayrı ayrı yalan söyleyip, bir de bunu iftarda yapan beceriksiz birisi bize pazar paramızı vermek zorunda. ALLAHSIZ YÖNETİCİLER!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personele ~ 1 ay önce
Hakkini ver haramzadelerden olmaaaaa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xl ~ 1 ay önce
Borsa bu bilançoyu neden kötü yorumladı acaba bu sabah %3,5 düşüş var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipsiz Güvenlik ~ 1 ay önce
Adam istiraklere vere vere sirketin kasasinda para kalmamis

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000