14 Şubat 2011, Pazartesi 08:25:51

HAVAALANINDA KAVGA ETTİ

Pop müziğin güçlü yorumcularından Işın Karaca, dün sabah İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda polisle tartıştı
  • antalya havaalanındada personele tehditler savurup üniformasını tehdit unsuru olarak kullanan türk polisi mi göz bebegimiz yapmayın allah askına. gercekten emniyette konusmayı beceremeyen cooook gorevli var ne kadar duzeltmeye calıssanızda nafile. onune gelen polis oldu zamanında simdi ayıkla pirincin tasını.
  • ADB polisleri işlerini en iyi yapan ve mümkün olduğunca sabırlı davranan polislerdir. Zaman zaman hatalar olabilir. Bunları tüm teşkilata yıkmanın bir anlamı yok. Bir kaç çürük yumurta var elbette ve sanıyorum Işın Karaca onlardan birine denk gelmiş olabilir. Genelde yolcularla polis arasında tartışma yaşanmaz İzmir'de. Işın Karaca'nın da zaman zaman şımarık tavırları olduğunu biliyoruz maalesef. Burada detayları bilmeden atmak ta çok doğru değil bence.
  • Bütün polisleri zan altında bırakmak şüphesiz doğru değil ama biraz abartılı bulsamda şikayetlere katılıyorum. Polislerimiz vatandaşa maalesef kendi insanları, kendi halkı gibi davranmıyorlar. Vatandaşın tamamına yakınına suçlu, terörist yada potansiyel suçlu gibi muamele ediyorlar. Birde eğitimsizlik, gençlik, kontrol ve disiplin eksikliği ile elbisenin verdiği sanal güçle çok kaba davranılıyor vatandaşa. Vatandaşın derdimi anlatamam başım belaya girer kaygısıyla susması iyice cesaretlendiriyor sanırım.
  • 7 . yılıma giriyorum havalimanında ve keşke bütün polis memurları havalimanındaki memurlar gibi olsa o zaman televizyonlarda izlediğim polis fotoğtafı değişir. Ünlüler, zenginler,şirketlerinde yetkili kişiler insanları küçümseyip aşağıladıklarından bu davranışlarına kaprislerine dayanmak kolay değil. izmirde havalimanında bir kişi problem yaşadıysa kesin kabahatli kendisidir. memurların çoğunu tanıyorum hepsi pırlanta gibi insanlar ve görevlerini nazikçe gereğince yerine getiriyorlar.
  • izmir adb base de ozel bir havayolu sirketinde calisan bir kabin memuruyum evde olmadigi kadar havaalaninda vakit geciriyorum ve tum adnan menderes havalaninda calisan polis memurlarina guleryuzlerinden ve yardimlarindan oturu tesekkur ediyorum.her ucusa gidisimizde gate lerden her gecisimizde ekipleri guleryuzle karsilayan ``iyi ucuslar, iyi istirihatler`` sozcukleri dillerinden dusmeyen ve sadece isini layikiyla yapmaya calisan bu insanlara hakaret etmeye kimsenin hakki yoktur. hic konusma geregi duydunuz mu bilmiyorum ama maganda dediginiz bu insanlarin hepsi en az 4 yillik fakulte mezunu ve coguda ogretmen
  • bu haberde hep polisi karalayan haberler yer veriyorsunuz onlar kişi ve kurumlaru zedeleyeci haber değillermi ama ben bu haber için yazdığım yorumu yayınlamadınız yine diyorumki akın bey konuşabilen ayı konulmasını istiyor demekki kendisi konuşabilen bir ayı olduğunu kabul ediyor
  • yılbaşı boyunca avrupa'da 8 ülke havalimanını kullandım en son tatil dönüşü sabiha gökçen'e indim.polis gözlüğümü çıkarmamı kabaca şart koşarak istedi.8 avrupa ülkesi avrupa gümrüklerinde karşılaşmadığım uygulama ile kendi ülkemin gümrüğünde polisler tarafından karşılaştım.türk polisi ali kıran baş kesen sanıyor kendini..malesef bu tavizide biz veriyoruz bunlara..
  • Tutuklama hakim kararı ile olur.Havalimanında ancak gözlatına alınabilinir Işın hanım.
  • sabiha gökçen istanbulda, adnan menderes izmirde, halep orada, arşın burada ben de Eskişehirdeyim.
  • Dun aksam dusseldorftan geldim aksam TK ile ve polisler yerden goge kadar haklilar. Dun aksam sahit oldum,pasaport sirasi full,havaalani sicak ve polisler herkesle ugrasmak zorunda. Bu arada sarhos bir adam polise dupeduz hakaret ediyor,gorevini yapan memura soylenmemesi gerekenleri soyluyor sonrada memur sikayetci oluyor. Ben bunlarin hepsini gordum dun aksam. Simdi bu,hakaret edilen memur karsilik verince ayi mi oluyor? Azicik tanin birisi dokunulmaz ya da VIP kisi statusune mi geciyor!!! Once tevazu olmali ama egitim bu tur unlulerin sadece cehaletitin almis bazi seyler baki olarak duruyor.
Bir gün önce Sevgililer Günü nedeniyle Kuşadası'nda konser veren Karaca, aynı zamanda menajerliğini yapan kardeşi Akın Büyükkaraca ile İstanbul'a dönerken havalimanında yaşadıkları kavgayı twitter'dan duyurdu. Karaca, yaşadığı tartışmanın ardından twitter sayfasına "Benden bir daha haber alamazsanız bilin ki, havalimanında tutuklandım. Suçum polise 'Lütfen insan gibi davranın' demem. Hay çeneme" diye yazdı.

Karaca'nın kardeşi Akın Büyükkaraca ise "Yüce Türk polisi magandalığı… Bari havalimanına konuşmayı bilen ayılardan koysaydınız" yazarak öfkesini dile getirdi.

(Milliyet)
HAVAALANINDA KAVGA ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 13 yıl önce
antalya havaalanındada personele tehditler savurup üniformasını tehdit unsuru olarak kullanan türk polisi mi göz bebegimiz yapmayın allah askına. gercekten emniyette konusmayı beceremeyen cooook gorevli var ne kadar duzeltmeye calıssanızda nafile. onune gelen polis oldu zamanında simdi ayıkla pirincin tasını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ADB polisleri işlerini en iyi yapan ve mümkün olduğunca sabırlı davranan polislerdir. Zaman zaman hatalar olabilir. Bunları tüm teşkilata yıkmanın bir anlamı yok. Bir kaç çürük yumurta var elbette ve sanıyorum Işın Karaca onlardan birine denk gelmiş olabilir. Genelde yolcularla polis arasında tartışma yaşanmaz İzmir'de. Işın Karaca'nın da zaman zaman şımarık tavırları olduğunu biliyoruz maalesef. Burada detayları bilmeden atmak ta çok doğru değil bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bütün polisleri zan altında bırakmak şüphesiz doğru değil ama biraz abartılı bulsamda şikayetlere katılıyorum. Polislerimiz vatandaşa maalesef kendi insanları, kendi halkı gibi davranmıyorlar. Vatandaşın tamamına yakınına suçlu, terörist yada potansiyel suçlu gibi muamele ediyorlar. Birde eğitimsizlik, gençlik, kontrol ve disiplin eksikliği ile elbisenin verdiği sanal güçle çok kaba davranılıyor vatandaşa. Vatandaşın derdimi anlatamam başım belaya girer kaygısıyla susması iyice cesaretlendiriyor sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
7 . yılıma giriyorum havalimanında ve keşke bütün polis memurları havalimanındaki memurlar gibi olsa o zaman televizyonlarda izlediğim polis fotoğtafı değişir. Ünlüler, zenginler,şirketlerinde yetkili kişiler insanları küçümseyip aşağıladıklarından bu davranışlarına kaprislerine dayanmak kolay değil. izmirde havalimanında bir kişi problem yaşadıysa kesin kabahatli kendisidir. memurların çoğunu tanıyorum hepsi pırlanta gibi insanlar ve görevlerini nazikçe gereğince yerine getiriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
izmir adb base de ozel bir havayolu sirketinde calisan bir kabin memuruyum evde olmadigi kadar havaalaninda vakit geciriyorum ve tum adnan menderes havalaninda calisan polis memurlarina guleryuzlerinden ve yardimlarindan oturu tesekkur ediyorum.her ucusa gidisimizde gate lerden her gecisimizde ekipleri guleryuzle karsilayan ``iyi ucuslar, iyi istirihatler`` sozcukleri dillerinden dusmeyen ve sadece isini layikiyla yapmaya calisan bu insanlara hakaret etmeye kimsenin hakki yoktur. hic konusma geregi duydunuz mu bilmiyorum ama maganda dediginiz bu insanlarin hepsi en az 4 yillik fakulte mezunu ve coguda ogretmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu haberde hep polisi karalayan haberler yer veriyorsunuz onlar kişi ve kurumlaru zedeleyeci haber değillermi ama ben bu haber için yazdığım yorumu yayınlamadınız yine diyorumki akın bey konuşabilen ayı konulmasını istiyor demekki kendisi konuşabilen bir ayı olduğunu kabul ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yılbaşı boyunca avrupa'da 8 ülke havalimanını kullandım en son tatil dönüşü sabiha gökçen'e indim.polis gözlüğümü çıkarmamı kabaca şart koşarak istedi.8 avrupa ülkesi avrupa gümrüklerinde karşılaşmadığım uygulama ile kendi ülkemin gümrüğünde polisler tarafından karşılaştım.türk polisi ali kıran baş kesen sanıyor kendini..malesef bu tavizide biz veriyoruz bunlara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tutuklama hakim kararı ile olur.Havalimanında ancak gözlatına alınabilinir Işın hanım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sabiha gökçen istanbulda, adnan menderes izmirde, halep orada, arşın burada ben de Eskişehirdeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dun aksam dusseldorftan geldim aksam TK ile ve polisler yerden goge kadar haklilar. Dun aksam sahit oldum,pasaport sirasi full,havaalani sicak ve polisler herkesle ugrasmak zorunda. Bu arada sarhos bir adam polise dupeduz hakaret ediyor,gorevini yapan memura soylenmemesi gerekenleri soyluyor sonrada memur sikayetci oluyor. Ben bunlarin hepsini gordum dun aksam. Simdi bu,hakaret edilen memur karsilik verince ayi mi oluyor? Azicik tanin birisi dokunulmaz ya da VIP kisi statusune mi geciyor!!! Once tevazu olmali ama egitim bu tur unlulerin sadece cehaletitin almis bazi seyler baki olarak duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000