14 Nisan 2012, Cumartesi 10:29:38

ADNAN MENDERES HAVALİMANI’NDA KORKU DOLU DAKİKALAR

İzmir Adnan Menderes Havalimanı dün gece hareketli saatler yaşadı. Havalimanı girişinde şüpheli bir paket olduğu fark edildi. İşte o dakikadan sonra Adnan Menderes Havalimanı girişi-ve çıkışı tüm yaya ve araç trafiğine kapatıldı.
  • ya arabalarımızı kime emanet ediyoruz
  • yetkililer insanların canını korumak için güvenlik önlemi almış ve şüpheli paket fünye ile patlatılarak imha edilmiş.Yetkililer niye uğraşıyor gecenin bir yarısında.senin canını korumak için.yetkililerin daha ne yapmasını istiyorsun.Seni davul zurna ile karşılamasını mı? laf mı şimdi bu söylediğin...
  • kime emanet ediyon?
  • Canımızı kimlere emanet ediyoruz.
Olay dün gece saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Adnan Menderes Havalimanı’na bomba konulduğu ihbarı üzerine harekete geçen İzmir Adnan Menderes Havalimanı Emniyeti adeta alarma geçti. Havalimanı etrafında geniş güvenlik önlemi alındı. Havalimanı girişi ve çıkışı yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Güvenlik tedbirlerinin alınmasının ardından arama yapmaya başlayan havalimanı polisi her yeri didik didik aradı. Aramalar sırasında Adnan Menderes Havalimanı girişinde şüpheli bir paket bulundu. Bomba imha ekipleri bu şüpheli paketi fünye ile patlattı.

Şüpheli paketin boş çıkması herkesi rahatlatırken, yaklaşık bir saat trafik kilitlendi Adnan Menderes Havalimanı’nda ise hayat durdu. Polisin güvenlik önlemlerini kaldırmasının ardından havalimanında hayat normale döndü.

©AirportHaber












ADNAN MENDERES HAVALİMANI’NDA KORKU DOLU DAKİKALAR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
ya arabalarımızı kime emanet ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yetkililer insanların canını korumak için güvenlik önlemi almış ve şüpheli paket fünye ile patlatılarak imha edilmiş.Yetkililer niye uğraşıyor gecenin bir yarısında.senin canını korumak için.yetkililerin daha ne yapmasını istiyorsun.Seni davul zurna ile karşılamasını mı? laf mı şimdi bu söylediğin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kime emanet ediyon?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Canımızı kimlere emanet ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000