29 Ocak 2011, Cumartesi 08:10:57

UÇAK SEFERLERİ ALT ÜST OLDU!

Endonezya'daki Galunggun, Bromo ve Merapi volkanlarından püsküren küller ülkedeki uçuş trafiğini alt üst etti. Tatil bölgesi Bali'de birçok havayolu şirketi uçuş seferlerini iptal etti.
  • Yemeyin kardeşim. Evet domuz yağı var yemeyin. Yok helalmiymiş ? Değil miymiş ? Ülkeyi bu bağnaz kafalar nerelere getirdi. Neredeyse 50 sene geri gittik. Yeter ya !
  • haribo onlar yurtdışında domuz jelatini kullanılıyor burda yok diyorlar ama...
  • Yurtdışından bakanlık izni ile gelen tüm şekerlemelerde sığır jelatini kullanılır. Eskiden de kullanılırdı. Ama arkasına bu ibare yazılmazdı. Çünkü hassasiyet yoktu. Şimdi yazılmasının sebebi budur. Ayrıca hiç bir firma bu ürünlerde sandığınız gibi domuz yağı falan kullanmaz. Avrupada da türkiyede de bitkisel yağ kullanılır. Haber yapmadan önce gördüklerinizin üzerine biraz araştırma yapım lütfen.
  • domuz yemek gunah ama nedense domuza duyulan hassasiyet diger seylerde gosterilmiyor..muslumanlik ve dindarlik sadece domuz eti ile mi olculuyor???milletimiz neden yolsuzluk,hirsizlik,torpil,rusvet,yalan,dolan,cikarcilik,adaletsizlik,haksizlik gibi seylere domuz etine gosterdigi hassasiyeti gostermiyor???

Galunggun volkanının püskürdüğü küller nedeniyle bir yolcu uçağı düşme tehlikesi atlatmıştı. Endonezya Ulaştırma Bakanlığı Sözcüsü Bambang Ervan, birçok havayolu şirketinin şartlar normale dönene kadar yanardağların bulunduğu istikametteki uçuşlarını iptal etme kararı aldığını söyledi.

Ülkedeki havaalanlarında bekleyen en az bin 800 biletli yolcunun mağdur durumda olduğu belirtildi.

Bu arada Japonya'da Şinmoedake yanardağının faaliyete geçerken ülkenin güneybatısında hava ve demiryolu trafiği durdu.

UÇAK SEFERLERİ ALT ÜST OLDU!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yemeyin kardeşim. Evet domuz yağı var yemeyin. Yok helalmiymiş ? Değil miymiş ? Ülkeyi bu bağnaz kafalar nerelere getirdi. Neredeyse 50 sene geri gittik. Yeter ya !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haribo onlar yurtdışında domuz jelatini kullanılıyor burda yok diyorlar ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yurtdışından bakanlık izni ile gelen tüm şekerlemelerde sığır jelatini kullanılır. Eskiden de kullanılırdı. Ama arkasına bu ibare yazılmazdı. Çünkü hassasiyet yoktu. Şimdi yazılmasının sebebi budur. Ayrıca hiç bir firma bu ürünlerde sandığınız gibi domuz yağı falan kullanmaz. Avrupada da türkiyede de bitkisel yağ kullanılır. Haber yapmadan önce gördüklerinizin üzerine biraz araştırma yapım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
domuz yemek gunah ama nedense domuza duyulan hassasiyet diger seylerde gosterilmiyor..muslumanlik ve dindarlik sadece domuz eti ile mi olculuyor???milletimiz neden yolsuzluk,hirsizlik,torpil,rusvet,yalan,dolan,cikarcilik,adaletsizlik,haksizlik gibi seylere domuz etine gosterdigi hassasiyeti gostermiyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000