20 Şubat 2016, Cumartesi 10:30:23

Binali Yıldırım'dan 3. havalimanı açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılan yeni havalimanı çalışmalarının planlandığından önde gittiğini söyledi.
  • Akıl kontrolü yapılmaya çalışılıyor Doğru değil
  • Atatürk Havaalanı kapanmamalı!
  • Reisi muhtarla konusunca Bakani da.... Iyi gidiyor dedigi oradan iyi rant elde ediyor onu diyor. 3. Havalimani cevresini saga sola parsel parsel sattilar.Orada kimlerin arazisi var arastirilsin. Agaclari da alanlara zahmet olmasin diye katledip araziyi actilar.Dininiz imaniniz para. Ulkeyi Pakistana cevirdiler,heryerde bomba savas var, sonra en buyuk degil ya som altindan yapsan bir manasi yok. Kim gelecek!?
  • İngiliz muhipleri cemiyeti kapandı sanıyordum :) Geldiğiniz gibi gidersiniz rahat ol..
  • Eger Bakan 3. havaalani icin taksicilere brifing vermeye kadar dustuyse, galiba isler iyiye gitmiyor. Son ana kadar ben bile 3. havaalani iyi gidiyor diye iyimserdim. Ama heyhat. Gorunum feciat
  • Herkes Avrupalı gibi gelişmenin refahın, barış ve huzurun merkezinde olmak ister, bunlar Afrikalı gibi Ortadoğulu gibi açlık, sefalet, yokluk ve savaşların kol gezdiği kültürlerin merkezi olmak istiyor.
  • Şu Sabiha Gökçenin pist ihtiyacını da giderin artık. Bitsin bu insanlık işkencesi. O kadar becerikli iseniz bir pistin böyle sürüncemede bırakılması niye? İnsan Hakları Mahkemesine "Türkiye' de bu suretle işkence var" diye dava mı açmak lazım?
  • Tabii THY ile ucacak yabanci yolcu bulabilirsek. Giderek terror ulkesi olan THY ile ucmak isteyenler azalacaktir. THY'nin markasi dis politikadan ayrilamaz.
  • 2018 in ilk çeyreğinde bitmesi ihtimali sıfır daha gerekli olan kredinin ancak yarısını buldular ama iga projeye 6 milyar dolar özkaynak koyarsa (hele fed'in faiz arttırıp doların değerlendiği bu günlerde) o zaman diyecek sözüm yok
  • Havalimanı TAKSİ hizmetleri ile ilgili lütfen ASYA ÜLKELERİNİ etüt ediniz. Bir Endonezya'da Nasıl; Diğer yerlerde Nasıl güzel ve oturtulmuş şekilde uygulanıyor buraya da getirin artık. Vallahi de binmiyorum, gelince Gidiş katına gidip bırakan bi taksiye atlıyorum. Havalimanı taksicileri tam KORSAN. Ada'm mesafe yüzünden dövecek sanki, veya ağzı tavrı bozuk, yüzsüz.. Bunlara mı muhtacız biz be?! Bak Asya'da şehri A-B-C-....-H e dek AREA (bölgelere) bölmüşler. İçerde direkt kontuarda istediğin bölgenin tarife ücretini ödeyip o fişi taksiciye veriyorsun. Bir daha muhatap olmak yok. Acilen lazım

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı'nda çalışan taksicileri ziyaret etti.

UDH Bakanı Binali Yıldırım, taksicileri ziyareti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yıldırım, İstanbul'da yapımı devam eden yeni havalimanı ile ilgili çalışmaların planlanandan önde gittiğini açıkladı.

Yıldırım açıklamasında; ”Havalimanı'ndaki çalışmalar iyi gidiyor. Hatta planlananın önünde diyebilirim. Bildiğiniz gibi ilk bölümü 90 Milyonluk ilk bölümü 2018'in ilk çeyreğinde açılmış olacak. Buna uygun olarak iş takvimi devam ediyor. İkinci üçüncü etaplar yapıldığında Büyük İstanbul Havalimanı dünyanın en büyük havalimanı olma ünvanına sahip olacak. Bu havalimanı ile birlikte havacılıkta Türkiye Avrupa'nın, Kafkasların, Kuzey Asya'nın, Afrika'nın ve Orta Doğu'nun merkezi haline gelecek” dedi.

Binali Yıldırım'dan 3. havalimanı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Yorumcu ~ 8 yıl önce
Akıl kontrolü yapılmaya çalışılıyor Doğru değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVaAlanı ~ 8 yıl önce
Atatürk Havaalanı kapanmamalı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taksici ~ 8 yıl önce
Reisi muhtarla konusunca Bakani da.... Iyi gidiyor dedigi oradan iyi rant elde ediyor onu diyor. 3. Havalimani cevresini saga sola parsel parsel sattilar.Orada kimlerin arazisi var arastirilsin. Agaclari da alanlara zahmet olmasin diye katledip araziyi actilar.Dininiz imaniniz para. Ulkeyi Pakistana cevirdiler,heryerde bomba savas var, sonra en buyuk degil ya som altindan yapsan bir manasi yok. Kim gelecek!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The End e ~ 8 yıl önce
İngiliz muhipleri cemiyeti kapandı sanıyordum :) Geldiğiniz gibi gidersiniz rahat ol..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gorunum kelek. ~ 8 yıl önce
Eger Bakan 3. havaalani icin taksicilere brifing vermeye kadar dustuyse, galiba isler iyiye gitmiyor. Son ana kadar ben bile 3. havaalani iyi gidiyor diye iyimserdim. Ama heyhat. Gorunum feciat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rögar kapağı ~ 8 yıl önce
Taksiciler insan değil mi? halkların kardeşi, emeğin savunucusu, özgürlükçü bilmem nelerin temsilcisi arkadaşım?
Eller Aya ~ 8 yıl önce
Herkes Avrupalı gibi gelişmenin refahın, barış ve huzurun merkezinde olmak ister, bunlar Afrikalı gibi Ortadoğulu gibi açlık, sefalet, yokluk ve savaşların kol gezdiği kültürlerin merkezi olmak istiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eller aya ~ 8 yıl önce
Sen gittinmi hiç Afrika ya?
Gittim ~ 8 yıl önce
Gittim sen de bir git ve gör felaketi.
Zavallı ~ 8 yıl önce
Bunlar arap meraklısı. Gelişmeyelim de ne olursa olsun zihniyeti. Yoksa uyuyan yüzde 40 uyanacak.
komik ~ 8 yıl önce
Seçimlerde asıl arap meraklılarını gördük. Zengin körfez ülkelerinden gelen oylarda CHP rekor oyla birinci parti oldu. Lafa geldimi araplar şöyle böyle. Canım petrolcülerim benim çok uyanıksınız :)
Çilekeş ~ 8 yıl önce
Şu Sabiha Gökçenin pist ihtiyacını da giderin artık. Bitsin bu insanlık işkencesi. O kadar becerikli iseniz bir pistin böyle sürüncemede bırakılması niye? İnsan Hakları Mahkemesine "Türkiye' de bu suretle işkence var" diye dava mı açmak lazım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 8 yıl önce
Tabii THY ile ucacak yabanci yolcu bulabilirsek. Giderek terror ulkesi olan THY ile ucmak isteyenler azalacaktir. THY'nin markasi dis politikadan ayrilamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The End ~ 8 yıl önce
Ülkenin sonu gelmiştir artık.
tayakadın ~ 8 yıl önce
2018 in ilk çeyreğinde bitmesi ihtimali sıfır daha gerekli olan kredinin ancak yarısını buldular ama iga projeye 6 milyar dolar özkaynak koyarsa (hele fed'in faiz arttırıp doların değerlendiği bu günlerde) o zaman diyecek sözüm yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 8 yıl önce
Antalyada uzun mesafe yada yogun hatlara kulanila bilir.Istanbul artik son limitini bile gecti ....
HAVALİMANI TAKSİ SİSTEMİ DEĞİŞİMİ GEREKLİ ~ 8 yıl önce
Havalimanı TAKSİ hizmetleri ile ilgili lütfen ASYA ÜLKELERİNİ etüt ediniz. Bir Endonezya'da Nasıl; Diğer yerlerde Nasıl güzel ve oturtulmuş şekilde uygulanıyor buraya da getirin artık. Vallahi de binmiyorum, gelince Gidiş katına gidip bırakan bi taksiye atlıyorum. Havalimanı taksicileri tam KORSAN. Ada'm mesafe yüzünden dövecek sanki, veya ağzı tavrı bozuk, yüzsüz.. Bunlara mı muhtacız biz be?! Bak Asya'da şehri A-B-C-....-H e dek AREA (bölgelere) bölmüşler. İçerde direkt kontuarda istediğin bölgenin tarife ücretini ödeyip o fişi taksiciye veriyorsun. Bir daha muhatap olmak yok. Acilen lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taksiciler ~ 8 yıl önce
Taksiciler turisti dolandırıyor. Şehre TEM üzerinden gidiyorlar. İtiraz edeni yolda indirmekle tehdit ediyorlar. Kısa mesafe girmesi gerekenlere tersleniyorlar. Halbuki kısa mesafe için ayrı bir sıra oluştursalar sorun çözülecek. Hem cahil, hem de kabadayılar.
Binali Bey ~ 8 yıl önce
Bodrum ve Ankara terminallerinde yeterli yoğunluk sağlanamadığından devlet işletmeciye tazminat ödüyor. Marmara'yla geçişler nedeniyle köprülerde geçişler azaldığından köprülere zam yapılmak zorunda kalınıyor. Marmararay 'in tamamı bitse daha da azalacak. Avrasya tünelinin fiyatı çok yüksek olacak. Yine tazminat ödenecek. Üçüncü köprüde de benzer bir kapasite fazlalığı ve tazminat söz konusu olacak. Körfez Köprüsü'nde 150 TL civarı geçiş ücreti çok ciddi tazminat ödemesi gerektirecek. Üçüncü havalimanı ise Atatürk'ün kapatılmaması halinde zaten sürekli zarar edecek. Milletin cebinden elinizi çekseniz artık? Bakın İzmir liman yolsuzluğu, havuz medyası vs gibi konulara daha değinmedik bile.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000