08 Mayıs 2017, Pazartesi 15:23:31

Bakan Arslan: "Rusya uçuşları haftalık 470'e çıkacak"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Rusya'ya yapılan tarifeli ve charter seferler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, Haziran ayı sonu itibariyle haftalık sefer sayısının 470'e çıkacağını belirtti.
  • Anganjman kurallarına göre mi cevap veriyoruz 470 nereden cıktı (anlayan anladı)
  • İçerde aslan dışarda kedi
  • domatess ,,, uçaklar boş uşuyor sayın bakan, bak sayın diyorum ,
  • Sayın bakan tamam ruslar geliyor farkındayım ama onemli olan türklerin de rusyaya girmesi o kadar insan ekmek yiyor o kadar türk firması var rusya da siz bunlara ilk önce bi el atın tek dert domates oldu gidiyor yahu zaten kaçak yollardan giriyor türk domatesi azerbaycan üstünden gidiyor rusyaya o konular en son iş siz bu türklerin rusyaya rahat girişini çözün 4 ay vize bekledim ayıp ya rezil oldum başıma neler geldi karim cocugum rusya da ben türkiye de şimdi antalyaya tatile gidecez ailecek yine aynı olaylar olur vize sıkıntısı çıkarsa türk vatandasligindan cikacam
  • 2016 2015 e göre haftada 60 uçak daha azken bu sene 2016 ya göre ortalama 60 uçak fazla bu durumda anca 2015 i yakaladık artış mı bu ??
  • rusya, yeni yapılan anlaşmaya göre! bize buğday satacak ama bizden hiçbir şey almayacak bu doğru bir şey mi? ayrıca devamlı rusya'dan ülkemize gelecek olan sefer ve turist sayılarını basına,oraya buraya açıklayarak, havaalanlarında törenle turistleri karşılayarak dünyaya aczimizi ve muhtaçlığımızı göstermiş olmuyor muyuz ? adamların parasına,turistine,icadına muhtacız ama hala şöyle güçlendik böyle büyüdük masalları anlatmayın karşınızda çocuk yok !
  • Böyle bir kriz yaşadıktan hemen sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi turizmi yeniden Rusya odaklı geliştirmek ne kadar mantıklıdır? Yani ülkemize turistin gelmediği şu günlerde Rus turist tabi ki de önemlidir ancak umarım uzun vadede bir vizyon değişikliğine gidilir. Özellikle Uzak Doğulu, Amerikan ve Arap turist gibi para harcama oranı daha yüksek turistleri ülkemize çekmeye çalışmak daha iyi olacaktır kanaatindeyim. Kademeli olarak her şey dahil sisteminden ziyade kültür ve sağlık turizmi ağırlıklı politikalara geçiş hem daha fazla kar sağlayacaktır hem de ülkemizin imajını daha olumlu yönde etkileyecektir.
  • Sayin bakan THY ye ne zaman el atacaksiniz.neden bilmezden gormezden geliyorsunuz.
  • sayın bakanım ilk önce kapanan havayolarıylada ililenseniz mesela şimdi BORAJET 400 kişi acıkta kalıyor bunlar için bir şey yapılacakmı bu kadar basitmi istihdam istihdam diyorsunuz al size 400 kişi boşa cıkıyor kendileri perişan aileleri perişan bize bir çöüm lütfen
  • bunlar bir işe yaramaz esas konu Domates!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Rusya'ya yapılan tarifeli ve charter seferler ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Bakan Arslan: "Charter uçuşları şu an tamamen sorunsuz devam ediyor. Rusya'da 18 noktaya tarifeli seferler düzenliyoruz, yeni geçici noktalar da ilave edilerek bu sayı 26'ya çıkmış durumda. Bunun daha da artırılması adına yeni noktaların eklenmesi adına görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Öte yandan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Rusya'ya geçtiğimiz yıl yapılan seferlerin bu yıl yaklaşık 3 katına çıktığını belirteren şöyle konuştu; "2016 yılında haftalık Türk taşıyıcıların Rusya'ya gerçekleştirdikleri sefer sayısı 102 iken, sayı 365 olmuş durumda. Son müzakerelerle haftalık sefer sayısının Haziran 2017 sonu itibariyle de 470'e çıkarılması öngörülüyor".

Bakan Arslan: "Rusya uçuşları haftalık 470'e çıkacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

ivancevski ~ 7 yıl önce
Anganjman kurallarına göre mi cevap veriyoruz 470 nereden cıktı (anlayan anladı)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ordan ~ 7 yıl önce
İçerde aslan dışarda kedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
domatesss ~ 7 yıl önce
domatess ,,, uçaklar boş uşuyor sayın bakan, bak sayın diyorum ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asilli LAZ ~ 7 yıl önce
Sayın bakan tamam ruslar geliyor farkındayım ama onemli olan türklerin de rusyaya girmesi o kadar insan ekmek yiyor o kadar türk firması var rusya da siz bunlara ilk önce bi el atın tek dert domates oldu gidiyor yahu zaten kaçak yollardan giriyor türk domatesi azerbaycan üstünden gidiyor rusyaya o konular en son iş siz bu türklerin rusyaya rahat girişini çözün 4 ay vize bekledim ayıp ya rezil oldum başıma neler geldi karim cocugum rusya da ben türkiye de şimdi antalyaya tatile gidecez ailecek yine aynı olaylar olur vize sıkıntısı çıkarsa türk vatandasligindan cikacam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan ç ~ 7 yıl önce
2016 2015 e göre haftada 60 uçak daha azken bu sene 2016 ya göre ortalama 60 uçak fazla bu durumda anca 2015 i yakaladık artış mı bu ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sn bakan ~ 7 yıl önce
rusya, yeni yapılan anlaşmaya göre! bize buğday satacak ama bizden hiçbir şey almayacak bu doğru bir şey mi? ayrıca devamlı rusya'dan ülkemize gelecek olan sefer ve turist sayılarını basına,oraya buraya açıklayarak, havaalanlarında törenle turistleri karşılayarak dünyaya aczimizi ve muhtaçlığımızı göstermiş olmuyor muyuz ? adamların parasına,turistine,icadına muhtacız ama hala şöyle güçlendik böyle büyüdük masalları anlatmayın karşınızda çocuk yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilemiyorum ~ 7 yıl önce
Böyle bir kriz yaşadıktan hemen sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi turizmi yeniden Rusya odaklı geliştirmek ne kadar mantıklıdır? Yani ülkemize turistin gelmediği şu günlerde Rus turist tabi ki de önemlidir ancak umarım uzun vadede bir vizyon değişikliğine gidilir. Özellikle Uzak Doğulu, Amerikan ve Arap turist gibi para harcama oranı daha yüksek turistleri ülkemize çekmeye çalışmak daha iyi olacaktır kanaatindeyim. Kademeli olarak her şey dahil sisteminden ziyade kültür ve sağlık turizmi ağırlıklı politikalara geçiş hem daha fazla kar sağlayacaktır hem de ülkemizin imajını daha olumlu yönde etkileyecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Sayin bakan THY ye ne zaman el atacaksiniz.neden bilmezden gormezden geliyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hemşo ~ 7 yıl önce
Dua edınde uzak dursun orayıda Hemserileri basar :(
yorum sızın ~ 7 yıl önce
sayın bakanım ilk önce kapanan havayolarıylada ililenseniz mesela şimdi BORAJET 400 kişi acıkta kalıyor bunlar için bir şey yapılacakmı bu kadar basitmi istihdam istihdam diyorsunuz al size 400 kişi boşa cıkıyor kendileri perişan aileleri perişan bize bir çöüm lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 7 yıl önce
Ozel sektor adi uzerinde risk alir parasini yatirir. Basarili olursa kar eder buyur, basarisiz olursa zarar eder ve/veya sonunda iflas eder. Burada calisanlar da bu riske ortak olur zira "genellikle" ozel sektor devletden fazla oder. Sirket batarsa sayin bakanim bize yardim edin demek, bu aldiginiz riski vergi odeyenlerin omuzuna yuklemek demektir. Olmaz boyle sey.
yetmez ~ 7 yıl önce
bunlar bir işe yaramaz esas konu Domates!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000