05 Mayıs 2014, Pazartesi 08:10:04

RİZE'DE HAVALİMANI HEYECANI

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, deniz dolgusu üzerine yapımı planlanan Rize-Artvin havalimanı projesi için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecinin başlatıldığını söyledi.
  • Rize halkını hiç sevmem kullanmasınlar ne havalimanımızı nede karayolumuzu yıllardır uçuş kalitemizi yerler altına alanlar biletlerin fahiş fiyat olmasına sebebiyet verenlerden onlar.Onlara havalimani çok rizeses nelerine yetmiyor..
  • Bu ülkede herşeye duygusal bakiliyor. Denize yapilacak bu havaalani farkindamisiniz? Fiyat performans oranina bir bakin. Herşey vergi değil bu ülkede. Biz de vergi veriyoruz havaalani istiyoruz derseniz o zaman cankiri,yozgat,sakarya,karabük,bartin.... bunlara da yapin. Onlarda vergi veriyor. Trabzon zaten rizenin dibinde değil mi?
  • Bu havalimanı gereklidir, zarar etse de yapılmalıdır diyenler. Bundan sonra vergiler arttıkça sakın itiraz etmeyin, zararın bir yerlerden karşılanması gerekli. Yeri gelmişken, sizin mantığınıza göre her ilde bir havalimanı olmalı, hem de uluslararası olmalı. Her ilde bir üniversite deniyordu, oldu da ne oldu? Kalite ne durumda?
  • Trabzonda rahatlamış olur bir nevi;))
  • Gereksiz !
  • Madem zararına yapılıyor, doldurma üzerine yapılmasın denizden içeriye yapılsın, Ardahan Gümüşhane Bayburt ve ilçeler de yararlansın
  • trabzonumuzu sevmeyenler trabzona ne havadan nede karadan ve denizdende ugramasin biz bize yeteriz karadeniz bize muhtac biz kimseye muhtac degiliz O KADAR
  • Türkiye'de 6 tane havalanı kar ediyormuş gerisi zarar ediyormuş.Senin düşüncene göre o zaman 6 tanesi kalsın sadece aralarında sefer olsun.Diğer yerlere uçulmasın.
  • Çok şükür Trabzon'a minnet etmeyeceğiz.Kendi havaalanımızı kullanacağız 3-4 sene içinde.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, deniz dolgusu üzerine yapımı planlanan Rize-Artvin havalimanı projesi için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecinin başlatıldığını söyledi.

Düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ekiplerinin, daha önce teknik ekiplerce belirlenen havalimanı yapılabilecek alanları helikopterle havadan incelediğini belirterek, en uygun yerde karar kılındığını söyledi.

Karal, şöyle konuştu: 'Teknik ekiplerin yaptıkları incelemede Rize kara sahasında havaalanı yapılamayacağı kararına varıldı. Deniz derinliğinden, uçakların iniş kalkışında engel teşkil etmeyecek dağ veya tepe durumuna, rüzgar ölçümlerinden, derelerden meydana gelebilecek sel ve heyelan tehlikelerine varıncaya kadar her türlü teknik araştırma yapıldı. Rize-Artvin havalimanı yedi aylık fizibilite çalışmaları tamamlandı ve teknik olarak Çayeli-Pazar arasında deniz dolgusu ile yapılabileceği kararlaştırıldı. Havalimanı için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci başlatıldı. Dünyanın en büyük uçaklarının rahatlıkla inip kalkabileceği bir havalimanı olacak." (Haberler)

RİZE'DE HAVALİMANI HEYECANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Trabzonlu ~ 10 yıl önce
Rize halkını hiç sevmem kullanmasınlar ne havalimanımızı nede karayolumuzu yıllardır uçuş kalitemizi yerler altına alanlar biletlerin fahiş fiyat olmasına sebebiyet verenlerden onlar.Onlara havalimani çok rizeses nelerine yetmiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
53 ~ 10 yıl önce
Sen çatlasan da patlasan da yapılacak.Trabzon havaalanı bakıma girince de sen de mecbur kullanacaksın Rize'yi.İstersen git Ordu'yu kullan umrumuzda değil.Rize'yi Rizeliyi sevmessiniz ama oy zamanı gelince Rizeli'ye yüzde 50den fazla ıy verirsiniz.Sizi gidi sizi.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu ülkede herşeye duygusal bakiliyor. Denize yapilacak bu havaalani farkindamisiniz? Fiyat performans oranina bir bakin. Herşey vergi değil bu ülkede. Biz de vergi veriyoruz havaalani istiyoruz derseniz o zaman cankiri,yozgat,sakarya,karabük,bartin.... bunlara da yapin. Onlarda vergi veriyor. Trabzon zaten rizenin dibinde değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağlamayın Ama ~ 10 yıl önce
Bu havalimanı gereklidir, zarar etse de yapılmalıdır diyenler. Bundan sonra vergiler arttıkça sakın itiraz etmeyin, zararın bir yerlerden karşılanması gerekli. Yeri gelmişken, sizin mantığınıza göre her ilde bir havalimanı olmalı, hem de uluslararası olmalı. Her ilde bir üniversite deniyordu, oldu da ne oldu? Kalite ne durumda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Trabzonda rahatlamış olur bir nevi;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gereksiz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orly ~ 10 yıl önce
Bence sen daha gereksizsin.
M2M ~ 10 yıl önce
Madem zararına yapılıyor, doldurma üzerine yapılmasın denizden içeriye yapılsın, Ardahan Gümüşhane Bayburt ve ilçeler de yararlansın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adaletterazisi ~ 10 yıl önce
trabzonumuzu sevmeyenler trabzona ne havadan nede karadan ve denizdende ugramasin biz bize yeteriz karadeniz bize muhtac biz kimseye muhtac degiliz O KADAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bidzina ~ 10 yıl önce
Türkiye'de 6 tane havalanı kar ediyormuş gerisi zarar ediyormuş.Senin düşüncene göre o zaman 6 tanesi kalsın sadece aralarında sefer olsun.Diğer yerlere uçulmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotta ~ 10 yıl önce
Çok şükür Trabzon'a minnet etmeyeceğiz.Kendi havaalanımızı kullanacağız 3-4 sene içinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adaletterazisi ~ 10 yıl önce
trabzon havalimanini kullanmak okadar zoruna gidiyorsa adamsan rize havalimani bitene kadar trabzon havalimaninida kullanma zaten rizelileri hic sevmedigimizi bilrsiniz uzak durun
Rizelli ~ 10 yıl önce
Biz zaten bayılıyoruz size.
omeroglu ~ 10 yıl önce
o kadar gereksiz havalimanı var ki Türkiyede, rizede de olsun o zaman diyeceğim ama 6-7 havalimanı dışında devlete yük olacak bir havalimanımız daha olacak sonuçta

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000