15 Kasım 2013, Cuma 08:10:34

SELAHADDİN EYYUBİ İÇİN GERİ SAYIM

Şırnak Havalimanı’na Şerafettin Elçi’nin adının verilmesiyle başlayan barış rüzgârı Hakkâri’de de esecek...
  • Selahaddin Eyyubi size battidami begenmiyorsunuz. Siz kimsiniz nesiniz. Hakkari havaalanin ismi Selahaddin Eyyubi olmus ne guzel. Alkislarim ben bu ismi.
  • Bu ne biçim isimler !!!!! Bir tane yabanci Sabiha gökçen ismini dogru dürüs diyemiyor hepsi Asya yakasindaki havaalani diyor. belki Selahaddin Eyyubi onlara daha kolay gelir. Zaten Hakkariye hangi yabanci gider ki ?????
  • Yunanli Rumlari unutmayin bir tanede Makarios havaalanimiz olsun, yunanli kaptanlar sevinir hem.
  • Yakında Abdullah Öcalan Havalimanı ya da Osman Karayılan Havalanı falan da önerilirse hiç şaşırmam.
  • selahaddin eyyübiyi 2dakkada kürt yapıvermişler :) yarın napolyonu rum, bismarkı ermeni yapar bunlar :D abd ve israilin savaş uçakları orta doğu ve kafkaslarda rahat rahat iniş kalkış yapabilsin diye türkiye halkının vergileriyle kalkınmaya hiç bir katkısı olmayacak beton yığınları yapılmakta. zafer ap yerine uşak yada kütahyaya yüz milyon dolarlık fabrikalar kurulsa idi bu şehirler kalkınmazmıyıdı? hakkarinin en önemli eksiği havalimanımıdır? kimi kandırıyorsunuz? ığdırın tüm sorunları çözüldü sıra ap ye mi gelmişti? bölgenin ihtiyaçları hakkında devletin en ufak bilgisimi yok? yazıklar olsun.

Şırnak Havalimanı’na Şerafettin Elçi’nin adının verilmesiyle başlayan barış rüzgârı Hakkâri’de de esecek.

Yapımı devam eden ve önümüzdeki günlerde açılması planlanan Hakkâri’nin Yüksekova İlçesi’ndeki havalimanına ünlü komutan Selahaddin Eyyübi’nin adı verilecek. Başbakan Erdoğan daha önceki konuşmalarında, Kürtler için olduğu kadar Arap, Türk ve İslam coğrafyası için de önemli şahsiyetlerden birisi olan Selahaddin Eyyübi’yi her fırsatta anarak, “Selahattin Eyyübi’nin gerçek torunları haksızlığa hukuksuzluğa karşı kahramanca tavır alıyorlar” demişti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından bölgeye 4 havalimanı yapımına başlanmıştı. Bingöl, Şırnak, Hakkari ve Bingöl’de yapılan havalimanları ile ulaşım kolaylaşırken, şehirlerin kalkınması da hız kazanacak. Hakkari’ye, Selahaddin Eyyübi ismi ile jest yapılacak. (Star)

SELAHADDİN EYYUBİ İÇİN GERİ SAYIM

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Selahaddin Eyyubi size battidami begenmiyorsunuz. Siz kimsiniz nesiniz. Hakkari havaalanin ismi Selahaddin Eyyubi olmus ne guzel. Alkislarim ben bu ismi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SABIHA ~ 10 yıl önce
Bu ne biçim isimler !!!!! Bir tane yabanci Sabiha gökçen ismini dogru dürüs diyemiyor hepsi Asya yakasindaki havaalani diyor. belki Selahaddin Eyyubi onlara daha kolay gelir. Zaten Hakkariye hangi yabanci gider ki ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav ~ 10 yıl önce
Yunanli Rumlari unutmayin bir tanede Makarios havaalanimiz olsun, yunanli kaptanlar sevinir hem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Az kaldı ~ 10 yıl önce
Yakında Abdullah Öcalan Havalimanı ya da Osman Karayılan Havalanı falan da önerilirse hiç şaşırmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 10 yıl önce
selahaddin eyyübiyi 2dakkada kürt yapıvermişler :) yarın napolyonu rum, bismarkı ermeni yapar bunlar :D abd ve israilin savaş uçakları orta doğu ve kafkaslarda rahat rahat iniş kalkış yapabilsin diye türkiye halkının vergileriyle kalkınmaya hiç bir katkısı olmayacak beton yığınları yapılmakta. zafer ap yerine uşak yada kütahyaya yüz milyon dolarlık fabrikalar kurulsa idi bu şehirler kalkınmazmıyıdı? hakkarinin en önemli eksiği havalimanımıdır? kimi kandırıyorsunuz? ığdırın tüm sorunları çözüldü sıra ap ye mi gelmişti? bölgenin ihtiyaçları hakkında devletin en ufak bilgisimi yok? yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maalesef... ~ 10 yıl önce
Gelişmişlik ap ve avm sayısıyla ölçülür oldu artık. Genel havacılığın tabana yayılmasıyla desteklenen bir sektör değil bizimkisi. avm'lerde de yabancı markalara çanak tutuyoruz hepsi bu. PS: ap sayısı elbette önemlidir ama belli bir fabrika sayısından sonra.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000