26 Nisan 2012, Perşembe 08:49:24

ENDONEZYA'DA KÜÇÜK UÇAK DÜŞTÜ

Endonezya'da maden araştırması yapan küçük uçak düştü, 2 kişi öldü
  • evet susi air aittir. Ben 6 ay once, orda is basvurusu yapmistim ve interview bile yaptim ama sonra vazgectim. Bu ne abi, bu sene icinde 3uncu ucak dustu. Orda gecen hafta da Trigana Air, kalesnikof silahla taxi yaparken ates actilar, iki pilotu yaralamislardi. Havacilik boyle iste, sirf saat yapmak icin hayatini riske alan genclerle dolu. Mekenleri cennet olsun ikisininde!!
  • Düsen ucak acaba Susi Air'e mi aitti?
Ulaştırma Bakanlığı sözcüsü Bambang Ervan, ölenlerin Güney Afrikalı pilot Jonathan Willis ve Avustralyalı Ian Douglas olduğunu belirtti.

Ervan, Balikpapan kentinden dün öğleden sonra kalkan uçağın, kalkışından bir süre sonra acil iniş yapacağını bildirdiğini daha sonra da uçakla irtibatın kesildiğini söyledi.

Enkazın, Doğu Kalimantan eyaletinin Ritan köyü yakınlarında bulunduğu kaydedildi.
ENDONEZYA'DA KÜÇÜK UÇAK DÜŞTÜ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
evet susi air aittir. Ben 6 ay once, orda is basvurusu yapmistim ve interview bile yaptim ama sonra vazgectim. Bu ne abi, bu sene icinde 3uncu ucak dustu. Orda gecen hafta da Trigana Air, kalesnikof silahla taxi yaparken ates actilar, iki pilotu yaralamislardi. Havacilik boyle iste, sirf saat yapmak icin hayatini riske alan genclerle dolu. Mekenleri cennet olsun ikisininde!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Düsen ucak acaba Susi Air'e mi aitti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000