15 Temmuz 2009, Çarşamba 07:48:11

Yunanistan işi abarttı!

Yunanistan yine rahat durmuyor. Ege'de uçuş yapan Türk uçaklarını taciz etti. Genelkurmay açıklama yaptı...
  • isi abartan yunanistan degil turkiye... bu ucuslar yunanistani taciz etmek icin yapiliyor... eger oyle degilse neden adamalarin kendi karasulari olarak gordugu bolgeye savas ucagi gonderilsinki.....
  • Benim bildiğim kadarıyda Kastellion adası akdenizde ve askeri bir meydan değil. Üstelik çok küçük bir pisti var. Hatta LGKJ olması lazım. Tam hatırlamıyorum. Bilgisi olan varmı acaba?
  • ŞU AB ALMIŞ ARKASINA YUNANİSTAN'I BİZ DE BİŞEY YAPAMIYORUZ İŞTE BİR LAF VAR BİLİRMİSİNİZ BİLMEM: "BU GÜN YARDIM ALAN YARIN EMİR ALIR DİYE" BİZİM Kİ DE O İŞTE HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORUZ.
  • NASIL Kİ BİR KÖPEK ANİDE BİR İNSANA HAVLARDA KORKAR İNSAN REFLESKTEN DOLAYI BİZDE YUNANİSTANA EN KÜÇÜK HAREKETTE YUNANİSTANIN REFLEKSLERİ İŞLEME BAŞLIYOR VE O KADAR KORKUTUĞUNA MEYDANDA EN UFAK HAREKETİMİZDE KARŞILIK VERİYOR AMA BÜYÜK BİR HAREKET YAPSAK KAÇMAYA DELİK ARAR HERHALDE :) TSK YA BAŞARILAR DİLERİM.SAYILARIMLA.
  • Bunun tercümesi şu: yakında Ege hava sahası ve kıta sahanlığı ile ilgili olarak bir şeyler olacak ve hiç birimize sürpriz olmasın, hükümet bu konularda ciddi tavizler verecek. Sonra da AB ye girmeyi mi umacağız? Valla ben bu kadar saf ve aymaz değilim.
  • peki ya sonuç....

Yunanistan'a ait uçaklar, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşundaki Türk uçaklarına önceki gün 8 kez önleme yaptı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşundaki F-16 uçaklarına, Yunanistan'ın Skiros ve Tanagra meydanlarından kalkan F-16 ve M-2000 uçakları tarafından Sakız Adası kuzeyinde 2 kez önleme gerçekleştirildi.

Türk F-16 uçaklarına, Yunanistan'ın Kastellion meydanından kalkan F-16 uçakları tarafından İleriye Adası doğusu ve Lipso Adası kuzeybatısında; Limni meydanından kalkan F-16 uçakları tarafından da Sisam Adası güneyinde ve İpsara Adası kuzeybatısında toplam 4 kez önleme yapıldı.

Yunanistan'ın Tanagra meydanından kalkan M-2000 uçakları tarafından Ahikerya Adası güneydoğusunda, Skiros meydanından kalkan F-4E uçakları tarafından da Bozbaba Adası güneyinde birer kez önleme yapıldı.

 

Yunanistan işi abarttı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
isi abartan yunanistan degil turkiye... bu ucuslar yunanistani taciz etmek icin yapiliyor... eger oyle degilse neden adamalarin kendi karasulari olarak gordugu bolgeye savas ucagi gonderilsinki.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Benim bildiğim kadarıyda Kastellion adası akdenizde ve askeri bir meydan değil. Üstelik çok küçük bir pisti var. Hatta LGKJ olması lazım. Tam hatırlamıyorum. Bilgisi olan varmı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ŞU AB ALMIŞ ARKASINA YUNANİSTAN'I BİZ DE BİŞEY YAPAMIYORUZ İŞTE BİR LAF VAR BİLİRMİSİNİZ BİLMEM: "BU GÜN YARDIM ALAN YARIN EMİR ALIR DİYE" BİZİM Kİ DE O İŞTE HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
NASIL Kİ BİR KÖPEK ANİDE BİR İNSANA HAVLARDA KORKAR İNSAN REFLESKTEN DOLAYI BİZDE YUNANİSTANA EN KÜÇÜK HAREKETTE YUNANİSTANIN REFLEKSLERİ İŞLEME BAŞLIYOR VE O KADAR KORKUTUĞUNA MEYDANDA EN UFAK HAREKETİMİZDE KARŞILIK VERİYOR AMA BÜYÜK BİR HAREKET YAPSAK KAÇMAYA DELİK ARAR HERHALDE :) TSK YA BAŞARILAR DİLERİM.SAYILARIMLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bunun tercümesi şu: yakında Ege hava sahası ve kıta sahanlığı ile ilgili olarak bir şeyler olacak ve hiç birimize sürpriz olmasın, hükümet bu konularda ciddi tavizler verecek. Sonra da AB ye girmeyi mi umacağız? Valla ben bu kadar saf ve aymaz değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
peki ya sonuç....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000