30 Ekim 2012, Salı 16:23:02

UÇAK KAZASINDA SABOTAJ ŞÜPHESİ!

Rusya'da iki yıl önce Polonya Devlet Başkanı Lech Kaczynski ile birlikte 96 kişinin öldüğü trajik uçak kazasıyla ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı.
  • ikinci dunya savasindan kalma havaalanlarina gidiyoruz zaten bizim koy yollari gibi pistleri var bide bomba yapmislar.

 

Polonya’nın ünlü gazetelerinden Rzeczpospolita’da dün çıkan habere göre Smolensk kentine giderken havaalanına 1.5 kilometre kala düşen Rus yapımı Tupolev-154 tipi uçağın enkazında patlayıcı izlerine rastlandı.
 
Gazete, Polonyalı savcılar ve uzmanlar tarafından yapılan son testlerde uçağın 30 koltuğunda ve kanatlarında TNT patlayıcısı ve nitrogliserin izlerine rastlandığını yazdı. Daha önce bu olasılık reddedilmişti. Gazete, patlayıcı izlerinin düştüğü yerde de uçağa bulaşmış olabileceğini belirtti.
 
Smolensk’ta İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma patlamamış bombaların varlığı biliniyor. Hükümet sözcüsü Pawel Gras, TVP kanalına verdiği demeçte, savcıların açıklama yapmalarını beklemek gerektiğini söyledi. İddialarla ilgili açıklama yapılacağı belirtildi.
 
Polonya Devlet Başkanı Lech Kaczynski, eşi, Genelkurmay Başkanı Franciszek Gagor, Polonya Dışişleri Bakan Yardımcısı Andrej Kremer’ın öldüğü uçak kazasıyla ilgili Rus uzmanlar, yoğun sisli havada iniş yapmaya çalışan kaptanları suçlamıştı.
UÇAK KAZASINDA SABOTAJ ŞÜPHESİ!

Yorumlar

dnipropetrovsk ~ 11 yıl önce
ikinci dunya savasindan kalma havaalanlarina gidiyoruz zaten bizim koy yollari gibi pistleri var bide bomba yapmislar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000