19 Eylül 2012, Çarşamba 15:07:16

SAVCILIK'TAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Askeri Savcılığı, Suriye tarafından düşürülen Türk uçağı ile ilgili açıklama yaptı.
  • Paşalar terfilerini düşünerek doğruları saklarlar örtbas ederler...bu yıllardır böyledir... hiçbir tedbir almazlar, olayı incelemezler ...kapatırlarki önleri tıkanmasın...
  • giden gittigi ile kaliyor maalesef. allah ailelerine sabir versin
  • Girgal rf4un RVR kayıt mı yapiyormus? Uçağın sol arkasında blastla 300 knot uzeri ucus yapan ucak düşer mı? Ne oldu vrile mı girdi zirt diye? Parça tesirinden düşer ancak, herhalde blasttan dustu diye ilk yutturanlar olacaz. Fuzelerdeki harp başlığı oyle hayvanı değildir. RVR da sinyal var diyor bu da radar güdümü bir füze olduguna işaret, bu da demektir ki minimum 5 nm mesafeden atılmış, pilotlar da zambiya pilotlari ile karıştırıyorlar ki reaksiyon da vermemişe gelir. Reaksiyon vermiyorsa keklik gibi vurulmaları lazım gerek, blast etkisi ile dustuler diye yutturmak pilotlarin manevra yaptigini ve manevra sonucu füzenin proximity range'de kendini patlattığını gösterir. Sacma sapan bir rapor yazmışlar. Allah rahmet eylesin arkadaslarımıza.
  • Uçağı füze ile düşürülen Gen.Kur.Bşk.lığı ne yapıyor? Yazıklar olsun sizlere...
  • RF4E de 30 knotta stabil uçuş olur mu bu bir.Suriye sahilini çok kabaca 180-360 radyanında kabul edersek 211 baş sahile matematiksel olarak nasıl paralel olmaktadır,bu iki.Lafı evelemeden uçağımızın düştüğü nokta 8.6 mil uluslararası hava sahası mı yoksa Suriye hava sahası mıdır?Bu da üç.
  • 300 knot olmasınmı!!!!
  • 30 knt ile ucmasi mumkun degil.

 

Savcılık, açıklamada 'İncelemede füze yayınlarından sinyal alındığı belirlendi.

Açıklamada, "Uçakta teknik bir arıza bulunduğuna ve bu nedenle düştüğüne yönelik herhangi bir bulgu tespit edilmedi' denildi.

Genelkurmay Askeri Savcılığı, 22 Haziran'da düşen uçağın uluslararası hava sahasında Suriye sınırına paralel 7 bin 400 feet irtifa, 30 knot süratte, 211 başta uçarken istikrarlı uçtuğu en son nokta olan 35.48.2 kuzey, 35.33.21 doğu koordinatında soldan ani bir dönüşte irtifa kaybederek Suriye kara kıtasına 8.6 deniz mili mesafede saat 11.57 C'de Suriye kara sularında 35.48.26 kuzey, 35.37.59 doğu koordinatında denize düştüğünün tespit edildiğini açıkladı.

Genelkurmay, açıklamasında "Kaza kırım inceleme raporunda sonuç olarak; uçağımızın Doğu Akdeniz’de uluslararası hava sahasında uçarken, Suriye hava savunma unsurları tarafından atılan füzenin uçağın sol arka tarafında patlayarak blast etkisi yaratması sonucunda, uçağın ve pilotların uçuş şartlarını sağlayamayacak şekilde etkilenmesi nedeniyle uçağın sola dönüşle irtifa kaybedip, sola hafif yatışlı ve burun yukarı pozisyonda suya çarptığı kanaati belirtilmiştir” ifadelerine yer verdi. (Gazetevatan)

SAVCILIK'TAN AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Genellikle ~ 12 yıl önce
Paşalar terfilerini düşünerek doğruları saklarlar örtbas ederler...bu yıllardır böyledir... hiçbir tedbir almazlar, olayı incelemezler ...kapatırlarki önleri tıkanmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
giden gittigi ile kaliyor maalesef. allah ailelerine sabir versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne saçmalık ya ~ 12 yıl önce
Girgal rf4un RVR kayıt mı yapiyormus? Uçağın sol arkasında blastla 300 knot uzeri ucus yapan ucak düşer mı? Ne oldu vrile mı girdi zirt diye? Parça tesirinden düşer ancak, herhalde blasttan dustu diye ilk yutturanlar olacaz. Fuzelerdeki harp başlığı oyle hayvanı değildir. RVR da sinyal var diyor bu da radar güdümü bir füze olduguna işaret, bu da demektir ki minimum 5 nm mesafeden atılmış, pilotlar da zambiya pilotlari ile karıştırıyorlar ki reaksiyon da vermemişe gelir. Reaksiyon vermiyorsa keklik gibi vurulmaları lazım gerek, blast etkisi ile dustuler diye yutturmak pilotlarin manevra yaptigini ve manevra sonucu füzenin proximity range'de kendini patlattığını gösterir. Sacma sapan bir rapor yazmışlar. Allah rahmet eylesin arkadaslarımıza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gen.Kur ~ 12 yıl önce
Uçağı füze ile düşürülen Gen.Kur.Bşk.lığı ne yapıyor? Yazıklar olsun sizlere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HIZ?BAŞ? ~ 12 yıl önce
RF4E de 30 knotta stabil uçuş olur mu bu bir.Suriye sahilini çok kabaca 180-360 radyanında kabul edersek 211 baş sahile matematiksel olarak nasıl paralel olmaktadır,bu iki.Lafı evelemeden uçağımızın düştüğü nokta 8.6 mil uluslararası hava sahası mı yoksa Suriye hava sahası mıdır?Bu da üç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator ~ 12 yıl önce
300 knot olmasınmı!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
30 knt ile ucmasi mumkun degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000