22 Haziran 2012, Cuma 15:00:05

MALATYA'DAN KALKAN ASKERİ UÇAĞIMIZ DÜŞTÜ (GÜNCELLENDİ)

Genelkurmay Başkanlığı Malatya’dan kalkan bir askeri uçakla irtibatın Hatay’ın güneybatısında kesildiğini bildirdi.
  • Kim bu hasan her habere aynı yorumu yazıyo. Uçak öğlen kayboluyor o gece görmüş. Bu arada uçağın yönünden Suriye'ye gittiğini de anlıyor. Ne yetenek be
  • Bana göre düzmece bir olay bir film yayınlanmış boşa ateş eden garip toprak yığını dışında birşey yok, diğer konuda kırıma uğraya uçak hakkında hiçbir noktadan tam açıklama gelmemesi, eski açıklamalar kesin bunlar maluak açıklama genelde "bugün saat ....TSI de rutin görev uçuşunu yapmak üzere .... dan havalanan 1 adet RF4 tipi uçağımız .....noktasında kaybolmuştur" şeklinde resmi açıklama ve personel hakkında bilgi de verilir bu olayda bunlar yok, haberciler dahi konu hakkında bence detay araştırma yapmıyorlar...suriye birşey vurdu ama RF4 değildi, bu görüntüdeki o şekilsiz atışlar RF4ü indiremez. Filmde motor sesi bile duymuyorsun..Ayvalık da deniz kenarında bir F4 geçişini yerden dinlesinler uğuldaması ve kükremesini..
  • yahu firtina vardi simsekler cakiyordu diyorum herkes baska birsey soluyor. ben gordugumemi inanim sana mi?
  • israil ile ticaret hacminin arttigini nerden cikariyorsun?Ticaret hacmi 1/3 oraninda dusmustur.Ayrica tum askeri ihalelerden men edilmis ve hatta uluslararasi girisimlerde Turkiye tarafindan veto edilmektedir.Yalan yanlis yorumlar yapiyorsunuz.Adamlar olayi kabul edip yanlislikla oldu diye ozur dilemisler.Yarin tazminatini da verirler,mavi marmaradan dolayi savas mi actik ki bu durumda savas acarsak tutarsizlik olmaz mi?Ayrica savas denince bu is klavye uzerinden olmuyor ki hemen acalim.Savas demek senin aldigin maasin yariya dusmesi demek.Bos bos konusuyorsunuz,salla gitsin!!!!
  • Son zamanlarda zorla Suriye haberleri yapılıyor.Yok pkk liler Suriyeliymiş yok uçak Suriye üzerinde düşmüş...Bizi Suriye ile savaşa sokmak istiyorlar.Bunu youtube da birçok yerde görebilirsiniz.Dedikleri birer birer çıkıyor...Aklı olan bunların kimin tezgahladığını bilir.
  • ben doğru olduğuna inanıyorum, ama eminim ki hükümet tarafından yalanlanacaktır. çünkü böyle bir iddianın kabul edilmesi halinde gerekli cevabın aynı şekilde yani ateşe karşı ateşle verilmesi lazım. ama bademlarde böyle bir cesaret yok. onlar ancak atar tutar popilis politika ile gariban cahilin oyunu alır. örnek mi? mavi marmara olduğu yıl israil ile ticaret hacmimizi bir önceki yıla göre 3 misli artmış. 2nci yıl tarihimizde israil ile olan ticaret hacmimiz en yüksek düzeye ulaşmış. olayın hemen ardından ordunun bilişim güvenliği ihalesi israillilere verildi. saygıdeğer bademler bir sorun bakalım. kahrolsun israil. gelsin oylar. sonra adamların önünde diz çökelim. bunu suriyelilere de mal etmek olmaz. bu iş yahudilerin. bakın görün ne kokular çıkacak altından
  • TC tarafindan ilk savas hamleleri diye biliriz. Zorla savasa surukleniyoruz dikkat. Ne isi var bizim savas ucagimizin suriye sularinda/topraklarinda?
  • Uçağın tipi nedir? Erhaç'ta genelde RF-4 Phantom'lar oluyordu. İnşallah başına kötü bir şey gelmemiştir.
  • israil kıbrıs ta petrol aramaları yapıyor ve güvenlik amaçlı sürekli uçakları o bölgede geziniyor..insanın aklına gelmiyor değil !! inşallah pilotumuzda bir şey yoktur

 

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yapılan açıklamada, “22 Haziran 2012 tarihinde görev uçuşu için saat 10.30'da Malatya/Erhaç Meydanından kalkış yapan bir uçağımız ile saat 11.58'de Hatay ili güneybatısında deniz üzerinde radar ve telsiz teması kesilmiştir. Arama kurtarma çalışmalarına derhal başlanmıştır” denildi.

 UÇAK SURİYE KARASULARININ AÇIĞINA DÜŞTÜ' İDDİASI

Genelkurmay'ın savaş uçağı ile ilgili yaptığı açıklamadan kısa süre sonra, Doğan Haber Ajansı, uçağın Suriye karasularının 8 mil (18.9 kilometre) açığına düştüğünü iddia etti.

Karasuları sınırının kaç mil olduğu ülkelere göre 6 ila 12 deniz mili (22 kilometre) arasında farklılıklar gösterebiliyor. Suriye karasularını 12 mil olarak kabul ediyor.  

MALATYA'DAN KALKAN ASKERİ UÇAĞIMIZ DÜŞTÜ (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

BASAN ~ 12 yıl önce
Kim bu hasan her habere aynı yorumu yazıyo. Uçak öğlen kayboluyor o gece görmüş. Bu arada uçağın yönünden Suriye'ye gittiğini de anlıyor. Ne yetenek be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düzmece ~ 12 yıl önce
Bana göre düzmece bir olay bir film yayınlanmış boşa ateş eden garip toprak yığını dışında birşey yok, diğer konuda kırıma uğraya uçak hakkında hiçbir noktadan tam açıklama gelmemesi, eski açıklamalar kesin bunlar maluak açıklama genelde "bugün saat ....TSI de rutin görev uçuşunu yapmak üzere .... dan havalanan 1 adet RF4 tipi uçağımız .....noktasında kaybolmuştur" şeklinde resmi açıklama ve personel hakkında bilgi de verilir bu olayda bunlar yok, haberciler dahi konu hakkında bence detay araştırma yapmıyorlar...suriye birşey vurdu ama RF4 değildi, bu görüntüdeki o şekilsiz atışlar RF4ü indiremez. Filmde motor sesi bile duymuyorsun..Ayvalık da deniz kenarında bir F4 geçişini yerden dinlesinler uğuldaması ve kükremesini..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan ~ 12 yıl önce
yahu firtina vardi simsekler cakiyordu diyorum herkes baska birsey soluyor. ben gordugumemi inanim sana mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haci susurluk'a ~ 12 yıl önce
israil ile ticaret hacminin arttigini nerden cikariyorsun?Ticaret hacmi 1/3 oraninda dusmustur.Ayrica tum askeri ihalelerden men edilmis ve hatta uluslararasi girisimlerde Turkiye tarafindan veto edilmektedir.Yalan yanlis yorumlar yapiyorsunuz.Adamlar olayi kabul edip yanlislikla oldu diye ozur dilemisler.Yarin tazminatini da verirler,mavi marmaradan dolayi savas mi actik ki bu durumda savas acarsak tutarsizlik olmaz mi?Ayrica savas denince bu is klavye uzerinden olmuyor ki hemen acalim.Savas demek senin aldigin maasin yariya dusmesi demek.Bos bos konusuyorsunuz,salla gitsin!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 12 yıl önce
Son zamanlarda zorla Suriye haberleri yapılıyor.Yok pkk liler Suriyeliymiş yok uçak Suriye üzerinde düşmüş...Bizi Suriye ile savaşa sokmak istiyorlar.Bunu youtube da birçok yerde görebilirsiniz.Dedikleri birer birer çıkıyor...Aklı olan bunların kimin tezgahladığını bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düşürüldü. hacı i susurluk ~ 12 yıl önce
ben doğru olduğuna inanıyorum, ama eminim ki hükümet tarafından yalanlanacaktır. çünkü böyle bir iddianın kabul edilmesi halinde gerekli cevabın aynı şekilde yani ateşe karşı ateşle verilmesi lazım. ama bademlarde böyle bir cesaret yok. onlar ancak atar tutar popilis politika ile gariban cahilin oyunu alır. örnek mi? mavi marmara olduğu yıl israil ile ticaret hacmimizi bir önceki yıla göre 3 misli artmış. 2nci yıl tarihimizde israil ile olan ticaret hacmimiz en yüksek düzeye ulaşmış. olayın hemen ardından ordunun bilişim güvenliği ihalesi israillilere verildi. saygıdeğer bademler bir sorun bakalım. kahrolsun israil. gelsin oylar. sonra adamların önünde diz çökelim. bunu suriyelilere de mal etmek olmaz. bu iş yahudilerin. bakın görün ne kokular çıkacak altından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
savas hamleleri ~ 12 yıl önce
TC tarafindan ilk savas hamleleri diye biliriz. Zorla savasa surukleniyoruz dikkat. Ne isi var bizim savas ucagimizin suriye sularinda/topraklarinda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tip? ~ 12 yıl önce
Uçağın tipi nedir? Erhaç'ta genelde RF-4 Phantom'lar oluyordu. İnşallah başına kötü bir şey gelmemiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özkan ~ 12 yıl önce
israil kıbrıs ta petrol aramaları yapıyor ve güvenlik amaçlı sürekli uçakları o bölgede geziniyor..insanın aklına gelmiyor değil !! inşallah pilotumuzda bir şey yoktur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000