19 Kasım 2008, Çarşamba 11:25:04

İran'dan İncirlik tehditi!

İran, ABD'nin olası bir askeri adımında üslerini kullanan ülkelere de karşılık vereceğini açıkladı.
  • Sizin hakikaten tiyatro uzmanı olduğunuz belli oluyor birazcık yazılan yorumları dikkatli okursanız ve Tarihi incelerseniz mollaların nasıl damardan girerek iranı buhale getirdiğni ve bizdeki olaylra nekadar benzediğini hayretler içinde görürsünüz
  • Bu ne korku kardeşim.Kimin gücü yeter bu ülkede böyle bir değişikliği gerçekleştirmeye...Olur olmaz zamanlarda olur olmaz konularda rejim tehlikede çanları çalıp ta mide bulandırmayın...Bu haberdeki konu şu;Biz Kuzey Irakta ne yapıyoruz?Sınır ötesi harekat.Sınırımızın dışından gelen tehlikeye cevap veriyoruz.İran da diyor ki sınırımın dışından gelen tehlikeye cevap veririm.X ülke den kalkan Y ülke uçakları bize saldırsa biz X e öpücük mü göndereceğiz?
  • GEÇEN YIL İRAN'DA 5***** BİR OTELDE BİR RECEPSİYON GÖREVLİSİ 'SEN TÜRKİYENİN UŞAĞIMISIN' İKİ SENE SONRA SİZE ŞERAAT GELECEK DEMİŞTİ BİR YIL BİTTİ BİRYIL KALDI NEDERSİNZ
  • ESAS TEHDİD ŞERAAT AKILLARI FİKİRLERİ TÜRKİYEDEKİ ŞAH İSMAİLİN TAHTINI GÖTÜRÜP TÜRKİYEDE LAİKLİĞİ KALDIRTMAKTIR

İran, olası bir ABD saldırısı için üslerini kullandıran ülkelere karşı misillemede bulunacağını açıkladı.

İran Genelkurmay Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Mesud Cezayiri, “İran'a saldırı için topraklarını ABD'ye kullandıran ülkelere karşı misilleme tedbiri alacağız” dedi.

“Orta Doğu'daki ABD üsleri bölge ülkeleri için tehdittir” diyen Tuğgeneral Cezayiri, “Biz gereken tedbirleri aldık, ABD Orta Doğu'daki hiçbir üssünü İran'a saldırı için kullanamayacak” ifadesini kullandı.

Cezayiri, yabancı ülkelerin bölgede askeri varlıklarını sürdürme bahanesini ellerinden almak için, bölge ülkelerinin güvenliği sağlama konusunda güçlerini birleştirmeleri gerektiğini söyledi.

İranlı komutan, olası ABD ve İsrail saldırısına ilişkin olarak daha önce de "Umarız, ne Basra Körfezi, ne Hürmüz Boğazı ne de başka bir su yolunun kapatılmasına gerek kalır. Ancak saldırıya uğramamız halinde kapatma zorunlu hale gelir.

ABD'nin içinde bulunduğu bütün zorluklara rağmen kabul etmeliyiz ki, deli ve yolun sonuna gelenler olağan dışı işlere başvurabilir. Ancak İran, kendini savunacak ve her türlü saldırıyı fırsata dönüştürerek düşmanların yenilgisini hızlandıracak konumda. İsrail, bugün siyasi, ekonomik, güvenlik ve toplumsal krizle karşı karşıya.

ABD'nin silahları bile onu kurtaramayacak. İran'a yönelik bir saldırıda her şeyden önce sahte ve eğreti rejimler ortadan kalkar. Ateş, kurunun yanında yaşı da yakar, kendisini ateşten çok uzakta görenler hata yapıyor. İran'a saldırı dünya savaşını başlatır" diye konuşmuştu.

ABD ve İsrail, İran'a yönelik askeri saldırının bir seçenek olarak masada tutulduğunu açıklamışlardı.

İran'dan İncirlik tehditi!

Yorumlar

ZORT ~ 15 yıl önce
Sizin hakikaten tiyatro uzmanı olduğunuz belli oluyor birazcık yazılan yorumları dikkatli okursanız ve Tarihi incelerseniz mollaların nasıl damardan girerek iranı buhale getirdiğni ve bizdeki olaylra nekadar benzediğini hayretler içinde görürsünüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 15 yıl önce
Bu ne korku kardeşim.Kimin gücü yeter bu ülkede böyle bir değişikliği gerçekleştirmeye...Olur olmaz zamanlarda olur olmaz konularda rejim tehlikede çanları çalıp ta mide bulandırmayın...Bu haberdeki konu şu;Biz Kuzey Irakta ne yapıyoruz?Sınır ötesi harekat.Sınırımızın dışından gelen tehlikeye cevap veriyoruz.İran da diyor ki sınırımın dışından gelen tehlikeye cevap veririm.X ülke den kalkan Y ülke uçakları bize saldırsa biz X e öpücük mü göndereceğiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZORT ~ 15 yıl önce
GEÇEN YIL İRAN'DA 5***** BİR OTELDE BİR RECEPSİYON GÖREVLİSİ 'SEN TÜRKİYENİN UŞAĞIMISIN' İKİ SENE SONRA SİZE ŞERAAT GELECEK DEMİŞTİ BİR YIL BİTTİ BİRYIL KALDI NEDERSİNZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AA ~ 15 yıl önce
ESAS TEHDİD ŞERAAT AKILLARI FİKİRLERİ TÜRKİYEDEKİ ŞAH İSMAİLİN TAHTINI GÖTÜRÜP TÜRKİYEDE LAİKLİĞİ KALDIRTMAKTIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000