09 Aralık 2009, Çarşamba 07:11:00

F-16'lar neden havalandı?

Tokat'ta şehit düşen askerlerin cenaze töreni sırasında F-16'ların uçuş yaptığı iddiaları yalanlandı.
  • ne günlere kaldık;F-16 niye havalanır diyeceğimize PKK'lılar neden Başkentimizde mevki sahibi oldular diye sorgulayan yok....
  • aslında diyarbakırn üstünde her gün alçak uçuş yapmaları lazım camlar inene kadar
  • arkadas neden,neden havalanir vurur kimseyede hesap verme sorundada degil. o köpekler bizim cocuklarimisi vururken hezap mi veriyorlar.Her sehirin pan sehiri var. Bundan sonra böyle köpek avi basladi av yok!!!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 7 askerin şehit olduğu, 3 askerin yaralandığı terörist saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Harun Arslanbay'ın cenazesinin Adana Havalimanı'na getirildiği sırada, F-16 uçaklarının uçuş yaptığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Valilik ve 10. Tanker Üs Komutanlığı yetkililerinden edinilen bilgiye göre, cenazenin Askeri Hastaneye getirilmesinin sonrasına denk gelen uçuşların rutin eğitim kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi.

F-16 uçaklarının cenaze töreninde havalanmasıyla ilgili Genelkurmay Başkanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığının emir vermesi gerektiğini ancak böyle bir talimat bulunmadığını belirten yetkililer, eğitim uçuşlarının çok önceden planlanarak yapıldığını vurguladılar.

Yetkililer, bazı internet sitelerinde yer alan ''şehidin cenazesi indirilirken İncirlik 10'uncu Tanker Üs Komutanlığından havalanan 4 adet F-16 savaş uçağı Adana Havalimanı üzerinde 2'şerli gruplar halinde uçuş yaptı'' ifadelerinin gerçekle bağdaşmadığını kaydettiler.

F-16'lar neden havalandı?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ne günlere kaldık;F-16 niye havalanır diyeceğimize PKK'lılar neden Başkentimizde mevki sahibi oldular diye sorgulayan yok....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aslında diyarbakırn üstünde her gün alçak uçuş yapmaları lazım camlar inene kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadas neden,neden havalanir vurur kimseyede hesap verme sorundada degil. o köpekler bizim cocuklarimisi vururken hezap mi veriyorlar.Her sehirin pan sehiri var. Bundan sonra böyle köpek avi basladi av yok!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000