08 Kasım 2008, Cumartesi 07:30:59

Ege Semaları'nda neler oluyor?

Yunanistan'a ait savaş uçaklarının, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu icra eden Türk savaş uçaklarına dün 7 kez önleme yaptığı bildirildi.
  • Bu durum sıktı artık. Bence orada ciddi bir kapışma olmadan da sona ermeyecek. Bizimkiler alttan alıyorlar ama alttan ala ala dibe geldik. Bizimkiler hala silahsız çıkmıyorlardır umarım bu uçuşlara.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan duyurusuna göre, önceki Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu yapan F-16 uçaklarına, Yunanistan'ın Skiros, Neankhialos ve Tanagra meydanlarından kalkan M-2000 uçakları tarafından Sakız Adası'nın batısı, güneyi ve güneybatısında 5 kez önleme yapıldı. Yunanistan'ın Skiros ve Larissa meydanlarından kalkan F-16 ve M-2000 uçakları tarafından da Midilli Adası'nın batısı ve güneybatısında 2 kez önleme yapıldı.

Ege Semaları'nda neler oluyor?

Yorumlar

HPM900 ~ 15 yıl önce
Bu durum sıktı artık. Bence orada ciddi bir kapışma olmadan da sona ermeyecek. Bizimkiler alttan alıyorlar ama alttan ala ala dibe geldik. Bizimkiler hala silahsız çıkmıyorlardır umarım bu uçuşlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000