12 Temmuz 2010, Pazartesi 15:40:49

VE BORAJET GAZİPAŞA'YA İNDİ

TAV Havalimanları Holding tarafından, 2007 yılında 25 yıl süreyle işletmesi devralınan Gazipaşa Havaalanı, ilk tarifeli yolcu uçağını karşıladı.
  • gurur duydum, gazipaşa ,doğduğum yer ,çok yakıştı havalimanın...HAYIRLI OLSUN...
  • Sn.Sipahioğlunun ve Sn.Çavuşoğlu acaba neden gelmedi ilk uçagın inişine bilginiz var mı acaba...Alanyanın batı bölgelerinde turizm işleri ile ugraşanlar üzülmüşlerdir tabi uçagın inmesine ne olsa artık dogu tarafı da gelişecektir...Sn.Sipahioğlunun ve Sn.Çavuşoğlu yıllarca el altından bu işi engellemişlerdir bunun en büyük kanıtı istimlak sorunu için kendilerinden yardım isteyen Gazipaşa Belediyesi'ni retetmeleridir..Eger o zaman yardım etmiş olsalardı çok daha önce pist uzatma çalışmaları biter ve turizm sezonu öncesi ilk uçak inerdi...
  • Bu uçakta AYT havalimanına kapak olsun...
  • Alanya lobisi olmasaydı bu havalimanın açılması imkansızdı.Biraz araştırma yapmış olsaydınız eğer Sn.Sipahioğlunun ve Sn.Çavuşoğlunun çabaları hakkında bilgi sahibi olurdunuz .
  • Ayrıca vatana millete ve alanya yolcularına hayırlı uğurlu olsun.
  • Aklına gelen her uçağı Gazipaşa Havaalanına indiremezsin, bunu anlamak için havacı olmaya gerek yok! Kafanı kaldır ve etraftaki dağlara tepelere bir bak. Her uçağın ve meydanın farklı minimaları vardır.
  • o uçak değil ki tayyare.
  • Sn.Sipahioğlu ve Sn.Çavuşoğluna teşekkür eden arkadaş bu havaalanını yıllarca engelleyen kişilerin başında gelenleri tebrik etmek ve bunlara karşı yıllarca mücadele eden Sn Cem Burak Başkana teşekkür etmemek kör zihniyetin ürünü olsa gerek...Yıllarca Antaya lobisi tarafından gazipaşa açılırsa alanya biter Gazipaşa sizden daha çok gelişir sizden önce il olur diye uyutulan kişileri tebrik sırasına koymak gerkirse en sonda tebrik etmek lazım.
  • hani buraya ucak inmezdi hani nerde o negatif arkadaslar yorum goremiyorum.alanya gazipasa ve cevresine hayirli olsun.
  • TAV VE ÇALIŞANLARINA ÇABALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER

Yapımına 1991 yılında başlanan Gazipaşa Havaalanı, 12 Temmuz 2010, Pazartesi günü, Borajet Hava Yolları’nın BRJ600 sefer sayılı uçuşu ile ilk tarifeli uçağını ağırladı. İstanbul’dan saat 11.20’de kalkan ve saat 12.50 sıralarında Gazipaşa Havaalanı’na inen Borajet Hava Yolları’na ait  ATR72 model uçak ile gelen yolcular, TAV Gazipaşa yetkililerince karşılandı.

Havaalanı’na inen Borajet’e ait 66 kişilik yolcu uçağını bir havacılık geleneği olan su kemeri ile karşılayan TAV Gazipaşa yetkilileri, karşılama hazırlıkları kapsamında Gazipaşa Havaalanı’nın ilk yolcularını ve uçuş ekibini çiçeklerle karşıladı. Borajet Hava Yolları ile Gazipaşa Havaalanı’na gelen ilk yolcular arasında, Borajet Hava Yolları Genel Müdürü Kadir Peker’in yanısıra bazı yerel yöneticiler, bürokratlar, siyasi ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bölge turizmine katkı sağlayan birçok kuruluş ve turizm acentalarının yetkilileri bulunuyor.

TAV Gazipaşa tarafından Temmuz 2034’e kadar işletme hakkı bulunan Gazipaşa Havaalanı’nın, yıllık 500 bin yolcu kapasitesi, 2 bin 144 m2`lik terminal binası ve 150 araç kapasiteli otoparkı bulunuyor. 

TAV Havalimanları Holding, havacılık sektöründeki ivme ile birlikte büyük önem kazanan  ve Türkiye turizminin gelişmesinde önemli yeri olması beklenen Antalya Gazipaşa’nın Havaalanı’nın işletme hakkını, 31 Ağustos 2007 tarihinde, yıllık 50 bin Dolar kira + KDV ve işletmeden elde edilecek kârın yüzde 65'ini devlete verme suretiyle verdiği teklif ile kazanmıştı.






 

VE BORAJET GAZİPAŞA'YA İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
gurur duydum, gazipaşa ,doğduğum yer ,çok yakıştı havalimanın...HAYIRLI OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn.Sipahioğlunun ve Sn.Çavuşoğlu acaba neden gelmedi ilk uçagın inişine bilginiz var mı acaba...Alanyanın batı bölgelerinde turizm işleri ile ugraşanlar üzülmüşlerdir tabi uçagın inmesine ne olsa artık dogu tarafı da gelişecektir...Sn.Sipahioğlunun ve Sn.Çavuşoğlu yıllarca el altından bu işi engellemişlerdir bunun en büyük kanıtı istimlak sorunu için kendilerinden yardım isteyen Gazipaşa Belediyesi'ni retetmeleridir..Eger o zaman yardım etmiş olsalardı çok daha önce pist uzatma çalışmaları biter ve turizm sezonu öncesi ilk uçak inerdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu uçakta AYT havalimanına kapak olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Alanya lobisi olmasaydı bu havalimanın açılması imkansızdı.Biraz araştırma yapmış olsaydınız eğer Sn.Sipahioğlunun ve Sn.Çavuşoğlunun çabaları hakkında bilgi sahibi olurdunuz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ayrıca vatana millete ve alanya yolcularına hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aklına gelen her uçağı Gazipaşa Havaalanına indiremezsin, bunu anlamak için havacı olmaya gerek yok! Kafanı kaldır ve etraftaki dağlara tepelere bir bak. Her uçağın ve meydanın farklı minimaları vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o uçak değil ki tayyare.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn.Sipahioğlu ve Sn.Çavuşoğluna teşekkür eden arkadaş bu havaalanını yıllarca engelleyen kişilerin başında gelenleri tebrik etmek ve bunlara karşı yıllarca mücadele eden Sn Cem Burak Başkana teşekkür etmemek kör zihniyetin ürünü olsa gerek...Yıllarca Antaya lobisi tarafından gazipaşa açılırsa alanya biter Gazipaşa sizden daha çok gelişir sizden önce il olur diye uyutulan kişileri tebrik sırasına koymak gerkirse en sonda tebrik etmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hani buraya ucak inmezdi hani nerde o negatif arkadaslar yorum goremiyorum.alanya gazipasa ve cevresine hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TAV VE ÇALIŞANLARINA ÇABALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000