08 Nisan 2017, Cumartesi 11:09:45

Banu Ozansoy Borajet'i topa tuttu

Borajet Havayolları'ndan geçtiğimiz haftalarda Kabin Hizmetleri Başkanlığı görevinden ayrılan Banu Zehra Ozansoy'dan zehir zemberek açıklama.
  • Ne garip ki bir çalışan da çıkıp saçmalamış ,yazdıklarının aslı astarı yok dememiş :)) bayanın imla hatalarına takılmış kalmış neden acaba:))İÇerden bir gözle anlatmış durumu açık ve net bir şekilde.TEşekkür etmek lazım sayesinde tanımış olduk firmayı dönen dolapları tam bir cadı kazanı:) Bence çok bile direnmiş ,kar yok zarar çok gereğinden fazla personel uçuk ücretler oooohhhh misss valla.üzülmekte haklıymış millet böyle yağlı ballı kapı zor bulunur:)))
  • Helal olsun doğruları yazmış ,herkes kadının haklı olduğunu biliyor konuyu saptırmaya çalışıyorlar.Sonuç ortada iş yapmayıp torpille girenler yalakalıkla tutunanların sayısı okadar arttı ki firma patladı :)))
  • Türkçe bile yazmaktan aciz bir kadının insanları aşalığamaya çalıştığı yazı olmuş. Hadi de da ayrı yazmayı bilmiyorsun. istemiyen, miyde bulandırır falan yazmak nedir. git önce türkçe öğren.
  • miyde nedir ya!yazıyı okudum...ne olursa olsun batakhane ifadesi ve miyde görünce bitti benim için....
  • Demogoji yaparak bir yere varamazsın Banu hanım haklı yorum yapmış,bu kafayla borajetten ayrılacak diğer personelin iş bulması cok zor.dedikodu hepsine yapışmış ,kimse borajet markalı insanı yanında istemez,azda olsa düzgün insan var onların önüne engel cıkarmayın
  • İnanılmaz güzel yorum yapmış ilk kurulduğunda Borajet de yönetici olarak görev aldım.10 Ay sonunda istifamı vererek nasıl kaçacağımı şaşırdım. Dedikodu, iş yapmama, birine iş yapması için talimat verirsin yapıyorum der arkadan genel mdr gider.:) ne komiklikler yaşanırdı. Aynı şekilde devam etmesi inanılmaz, görünen o ki çalışanların amacı iş yapmak değil dedikodu yapmaktır. Bu şirketin kurtuluşu tüm alt kademenin işten çıkarılması ve bu kademenin yenilenmesidir. Şirketi alt kademesi o kadar çok üst düzey yönetici değiştirdiki her senaryoya göre bir mazeretleri ve dedikoduları oluyor, bu konuda uzmanlaştılar.O yüzden başarı gelmiyor.
  • Şirketin kapandığı haberi geldi. N'olucak bu kadar vatandaş. Bari tazminatımızı verin!
  • Hüner,entrika onun işi...
  • Insanin ekmek yedigi yere batakhane diyeck aile terbiyesi nerede veriliyor acaba? Bukadar egitimli THY gormus ve baskan olmus bir insanin resmi sayilabilecek bir aciklamaya smileyler ekleyip insanlarla paylasmasi da cok cirkin olmus.Bide mideye MIYDE diyerek sivamissiniz
  • aa

Borajet Havayolları'nda geçtiğimiz haftalarda Kabin Hizmetleri Başkanlığı görevinden ayrılan Banu Zehra Ozansoy'dan zehir zemberek açıklama. 

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Borajet Havayolları'nı adeta topa tuttu. Borajet'in SBK Holding tarafından satın alınmasının akabinde Kabin Hizmetleri Başkanlığı'na getirilen Banu Zehra Ozansoy, burada geçirdiği yaklaşık 2 buçuş ay boyunca yaşadıklarını anlattı.

Ozansoy yaptığı açıklamada THY'den gelen yeni isimlere karşı yapılan mobbing ve hakaretlere dikkat çekerken, mevcut çalışanların SBK Holding kanadındaki yöneticilere THY'den gelen çalışanlar için iftiralar attıklarını belirtti.

İşte Ozansoy'un açıklamaları;

Banu Ozansoy Borajet'i topa tuttu

Yorumlar Tüm Yorumlar (162)

Semih ~ 7 yıl önce
Ne garip ki bir çalışan da çıkıp saçmalamış ,yazdıklarının aslı astarı yok dememiş :)) bayanın imla hatalarına takılmış kalmış neden acaba:))İÇerden bir gözle anlatmış durumu açık ve net bir şekilde.TEşekkür etmek lazım sayesinde tanımış olduk firmayı dönen dolapları tam bir cadı kazanı:) Bence çok bile direnmiş ,kar yok zarar çok gereğinden fazla personel uçuk ücretler oooohhhh misss valla.üzülmekte haklıymış millet böyle yağlı ballı kapı zor bulunur:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lara ~ 7 yıl önce
Helal olsun doğruları yazmış ,herkes kadının haklı olduğunu biliyor konuyu saptırmaya çalışıyorlar.Sonuç ortada iş yapmayıp torpille girenler yalakalıkla tutunanların sayısı okadar arttı ki firma patladı :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
imla hatası ~ 7 yıl önce
Türkçe bile yazmaktan aciz bir kadının insanları aşalığamaya çalıştığı yazı olmuş. Hadi de da ayrı yazmayı bilmiyorsun. istemiyen, miyde bulandırır falan yazmak nedir. git önce türkçe öğren.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
miyde ~ 7 yıl önce
miyde nedir ya!yazıyı okudum...ne olursa olsun batakhane ifadesi ve miyde görünce bitti benim için....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birsuru ye ~ 7 yıl önce
Demogoji yaparak bir yere varamazsın Banu hanım haklı yorum yapmış,bu kafayla borajetten ayrılacak diğer personelin iş bulması cok zor.dedikodu hepsine yapışmış ,kimse borajet markalı insanı yanında istemez,azda olsa düzgün insan var onların önüne engel cıkarmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
palm ~ 7 yıl önce
İnanılmaz güzel yorum yapmış ilk kurulduğunda Borajet de yönetici olarak görev aldım.10 Ay sonunda istifamı vererek nasıl kaçacağımı şaşırdım. Dedikodu, iş yapmama, birine iş yapması için talimat verirsin yapıyorum der arkadan genel mdr gider.:) ne komiklikler yaşanırdı. Aynı şekilde devam etmesi inanılmaz, görünen o ki çalışanların amacı iş yapmak değil dedikodu yapmaktır. Bu şirketin kurtuluşu tüm alt kademenin işten çıkarılması ve bu kademenin yenilenmesidir. Şirketi alt kademesi o kadar çok üst düzey yönetici değiştirdiki her senaryoya göre bir mazeretleri ve dedikoduları oluyor, bu konuda uzmanlaştılar.O yüzden başarı gelmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saim ~ 7 yıl önce
Şirketin kapandığı haberi geldi. N'olucak bu kadar vatandaş. Bari tazminatımızı verin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs ~ 7 yıl önce
tazminat hakeden bir kişi bile yok. siz batırdınız bir de tazminat istyorsunuz. Borajet de çalışmış hiç bir alt personel başka bir havayollarında artık iş bulmaz. ben şahsen soruyorum nerde çalıştın diye borajet se görüşme bile yapmıyorum. dedikodu, arkadan iş çevirme konusuda uzman olmuş kişiler geldikleri yeni havayolları şirketine de bu hastalığı yayar.
hkl ~ 7 yıl önce
adam doğru yazmış dedikodu almış başını gitmiş diğer havayollarında borajetin adı çıkmış arkadaşlar. kim ne derse desin, bu imajı değiştirmeliydik değiştiremedik. herkes fikrinde özgür kınamayalım böyle yorumlara, şapkamızı önümüze alalım , dedikodu bitirdi şirketi.
Pgs diye yazı yazan g.te ~ 7 yıl önce
Pgs senin babanın çiftliği değil herkes istediği yerde çalısma hakkına sahiptir sen eğer gerçekten dediğin pozisyonda çalısıyorsanki bence doğru değil genel müdürünüzü göreve davet ediyorum! Nane bey göreve lütfen !O zaman işsiz kalmak neymiş anlar bizimle aynı kaderi yaşarsın o zaman empatiyide öğrenmiş olursun g..öt
Naz ~ 7 yıl önce
Hüner,entrika onun işi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birsuru ~ 7 yıl önce
Insanin ekmek yedigi yere batakhane diyeck aile terbiyesi nerede veriliyor acaba? Bukadar egitimli THY gormus ve baskan olmus bir insanin resmi sayilabilecek bir aciklamaya smileyler ekleyip insanlarla paylasmasi da cok cirkin olmus.Bide mideye MIYDE diyerek sivamissiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 7 yıl önce
aa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000