04 Mayıs 2017, Perşembe 12:35:29

Borajet'te flaş gelişme!

Bir süre önce uçuşlarına geçici olarak ara veren Borajet yönetimi şirketin eski sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu.
  • Eski bir borajet calisani olarak bizzat sekreterinize iletmistim halbuki durumu calisanlarin haklarinin gaspedildigini tenezul edip cevap verme geregi bile duymamistiniz hersey cok ilginc geliyor artik bu arada hala tazminatimiz borajette baki kaldi sirkete gonderilen tum maillere ve noter kanaliyla cekilen ihtara ragmen simdi top yargida
  • Borajette herkes 3 maymunu oynuyor sanki....
  • Bence bu iste fenerin sponsorluk anlasmasina baksinkar.
  • Eski yönetime çatmak yerine yönetici ve başkan kadrosundaki çürük elmaları temizlemek daha dogru olmazmıydı Thy ve pegasusdan TAZMİNATSIZ kovulan kişileri müdür yaptınız başkan yaptınız Sizin hiç mi suçunuz yok
  • Bütün bunları bilen SBK, eski patronu yolmak için bu yola girmiş olabilirmi? Zaten bu işi yıllardır imaj için yapan eski patronun bu olaylardan haberi bile olmayabilir. Eski elemanlarla anlaşan SBK kolay yoldan para kazanmak istiyor gibime geldi.
  • YAHU ARKADAŞ BU SBK ŞİRKETİNE SİLAH ZORUYLAMI SATTI ADAM ŞİRKETI SEN HEM ADAMIN 10 ucaklı ama 6 sı faal olan şirketi al sonrada orda burda yok suc duyurusunda bulundu yok şöyleydı yok böyleydı !!! Yenimi aklın başına geldi sevgılı SBK !!!!!!!!
  • Ah kabin ah.
  • 100 numaralı adam tekrar izlenmeli
  • Suç kapatıyorlar kendilerince
  • Kendi düsen.......
Bir süre önce uçuşlarına geçici olarak ara veren Borajet yönetimi şirketin eski sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu. 

2016’nın Aralık ayında el değiştiren Borajet’te ortaya çıkan hesaplar kavga çıkarttı. Şirketin yeni sahibi SBK Holding, Borajet’in tüm hesaplarında dolandırıcılık yapıldığı iddiasıyla eski patron Yalçın Ayaslı’ya dava açmaya hazırlanıyor. Holding avukatları bugün savcılağa suç duyurusunda bulundu.

MAKYAJLI BİLANÇO

Suç duyurusunda ‘makyajlı bilonço’ ifadesi yer aldı. Şirketin teknik olarak iflas ettiği iddia edilen dilekçede giderlerin gelir hanesine kaydedilerek usulsüzlük yapıldığı belirtildi. Yapılan bağımsız denetim raporlarının savcılığa sunulduğu bilgilerde şirketin teknik olarak satılmadan önce iflas ettiği iddia edildi. Raporlarda şirketin 222 milyon TL zararda olduğu teknik olarak iflas etmiş olduğu kaydedildi. Söz konusu rapora göre şirket tüm sermayesini kaybetmiş ve iflas durumunda.

4 MİLYONA SATIP 29 MİLYONA ALMIŞLAR

SBK Holding tarafından yapılan suç duyurusunda çok farklı ithamlar yeraldı. Şirketin eski patronu Yalçın Ayaslı’ya 4 Milyon dolara satılan Teknik Aş. 29 milyon dolara tekrara alınarak şirketin farklı yollarla değeri şişirlmiş olduğu kaydedildi.

17 Aralık savcısına dava

Şirket hukukçuları tarafından yapılan suç duyurusunda geçmiş dönemde Borajet hakkında yürütülen kaçak vergi soruşturması da gündeme getirildi. 17 Aralık soruşturmasını yürüten eski Cumhuriyet savcısı Celal Kara hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Gerekçe olarak şirketin vergi kaçakçılığı suçlamasını yürüten savcının haksız karar vermesi. SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, “Borajet eski Genel Müdürü Kadir Peker, Yalçın Ayaslı ve eşi Serpil Ayaslı dahil herkesin yargılanması gerekirdi" dedi. (Yeni Şafak)

 

Borajet'te flaş gelişme!

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Tuhaf. ~ 7 yıl önce
Eski bir borajet calisani olarak bizzat sekreterinize iletmistim halbuki durumu calisanlarin haklarinin gaspedildigini tenezul edip cevap verme geregi bile duymamistiniz hersey cok ilginc geliyor artik bu arada hala tazminatimiz borajette baki kaldi sirkete gonderilen tum maillere ve noter kanaliyla cekilen ihtara ragmen simdi top yargida

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osman ~ 7 yıl önce
Borajette herkes 3 maymunu oynuyor sanki....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azize ~ 7 yıl önce
Bence bu iste fenerin sponsorluk anlasmasina baksinkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADANALI BAŞKAN ~ 7 yıl önce
Eski yönetime çatmak yerine yönetici ve başkan kadrosundaki çürük elmaları temizlemek daha dogru olmazmıydı Thy ve pegasusdan TAZMİNATSIZ kovulan kişileri müdür yaptınız başkan yaptınız Sizin hiç mi suçunuz yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acabağa ~ 7 yıl önce
Bütün bunları bilen SBK, eski patronu yolmak için bu yola girmiş olabilirmi? Zaten bu işi yıllardır imaj için yapan eski patronun bu olaylardan haberi bile olmayabilir. Eski elemanlarla anlaşan SBK kolay yoldan para kazanmak istiyor gibime geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sormazlarmı ... ~ 7 yıl önce
YAHU ARKADAŞ BU SBK ŞİRKETİNE SİLAH ZORUYLAMI SATTI ADAM ŞİRKETI SEN HEM ADAMIN 10 ucaklı ama 6 sı faal olan şirketi al sonrada orda burda yok suc duyurusunda bulundu yok şöyleydı yok böyleydı !!! Yenimi aklın başına geldi sevgılı SBK !!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hukukun üstünlüğü ~ 7 yıl önce
İş hukukuna aykırı, bilanço da oynama yapmak suçtur. Yargıya taşınması gayet doğal.
bilip bilmeden ~ 7 yıl önce
iş hukukunda bilanço vs geçmez. Ticaret hukukunun şirketler hukuku bölümünde bahsedilir bilançodan vs.
Misafir ~ 7 yıl önce
Ah kabin ah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizde salakdık ~ 7 yıl önce
100 numaralı adam tekrar izlenmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suç kapama ~ 7 yıl önce
Suç kapatıyorlar kendilerince

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Kendi düsen.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fuzuli ~ 7 yıl önce
Guven senmisin?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000