29 Nisan 2017, Cumartesi 09:40:58

Borajet, 28 Mayıs'ta çalışanların iş akitlerini feshediyor

Borajet Havayolları tarafından çalışanlara gönderilen elektronik posta ile, 28 Mayıs itibariyle bazı isimler haricinde geri kalan tüm çalışanlarla yolların ayrılacağını duyurdu.
  • Hadi son 12 gün sonra Özgür sunuz. .
  • Madem şirket zor durumdaydı da neden son 2 yıldır pilot hostes alımlarına devam ettiniz.pastadan pay vermek miydi amaç. Hazır soran inceleyen yok bu alımları diye
  • umarım o arkadaşlar kendilerine yakışacak iş ahlakı ve etiği çerçevesinde bu süre zarfında mevcut işlerini yürütmez, kalan arkadaşlara gereken devirleri yapmazlar,geciktirirler ! çalışanlara borca girin korkmayın diyen, nereden bulduğu meçhul 250 milyon doları harcadığı şirketin iç ve mali yapısını,borcunu,alacağını araştırmadan, bilmeden nasıl aldığını ve neden şimdi dolandırıldım diye savcılığa başvurduğunu açıklayamayan adama ne yapılsa az !
  • Şans diye buna denir borajete gir THY den emekli ol :)))
  • Az kaldı 28 Mayısta :))))
  • Çatlasın millet en az 50 pilot geçeriz :))Şans diye buna denir.
  • thy olarak gelin gelin sizi işe alacağız :)
  • Sbk cıkarılanlara haklarını ödemediğini herkes biliyor shgm bu konuyu dikkate almalı ,ucaklar inşallah thy tarafından kabul görüp ucuşa kabul edilirler bu durumda bir kısım borajet personeli tk da iş bulabilir aksi durumda tk ya girebilecek deneyimde cok az pilot var malesef
  • Tk da binlerce sismis kadro var,neyse borajet liler yasadi.
  • Arkadaşlar bir açıklama yapılıyor maalesef hepiniz inaniyorsunuz Sizce küçülmeye giden ve fırsat buldukça personel cıkaran bir thy batmış olan borajetin personelini alırmı ? Böyle bir mecburiyeti neden olsun ki ? İLKER BEYİN CÜMLELERİNE LÜTFEN DİKKAT EDİN "İhtiyacımız olan, bize faydası olacak ve istediğimiz standartlarda olan arkadaşları bize transfer etmek adına bizim kapımız açık" diyor ihtiyac, fayda, standartlar ve transfer cumlelerine dikkat !!! http://m.airporthaber.com/thy-haberleri/thy-borajet-ucaklarini-ve-personelini-alacak-mi.html

Borajet Havayolları tarafından çalışanlara gönderilen elektronik posta ile, 28 Mayıs itibariyle bazı isimler haricinde geri kalan tüm çalışanlarla yolların ayrılacağını duyurdu.

İşte Borajet'ten yapılan o açıklama: 

Değerli Borajet Havacılık A.Ş. Çalışanları,

SBK Holding tarafından Borajet ’in devralınmasından sonraki süreçte şirketi tekrar karlı hale getirip, pazarda hak ettiği konuma ulaştıracak aksiyonları belirlemek amacıyla yoğun bir çalışma yaptık. Geldiğimiz noktada bildiğiniz gibi organizasyonun bu şekliyle karlı ve müşteri odaklı faaliyet gösteremeyeceği ortaya çıktı. Bu nedenle geçici olarak şirketin faaliyetlerini askıya alma ve organizasyonel küçülme kararı aldık.

Bu karar doğrultusunda ekli yeni organizasyon şemasını belirledik. Yeni organizasyonda ismi yer alan arkadaşlarımızla yolumuza devam ediyoruz.

Diğer arkadaşlarımızla üzülerek 28.05.2017 tarihi itibarı ile yolumuzu ayırmak zorundayız. Bu personelimizin kanuni tüm hakları ödenecektir. Bu çalışanlarımızın her birinin adresine fesih ihbarı noter aracılığı ile önümüzdeki günlerde teslim edilecektir. Ayrıca 28.05.2017 tarihinden itibaren de tekrar noter aracılığı ile iş akdi feshi evrakı ile tazminatlarınızın hesabı tarafınıza posta yolu ile tebliğ edilecektir.

Uçuş ekibimizle ilgili olarak, THY’nin şu anda aktif bir personel alım programı olmamasına karşın, üst yönetimimizin ikili ilişkilerinin devreye sokulması ve yoğun çabaları sonucu THY kriterlerine uygun olan çalışanlarımızın THY’ye geçişi gerçekleşecektir.

Yolumuzu ayıracağımız arkadaşların kendilerine yakışacak iş ahlakı ve etiği çerçevesinde bu süre zarfında mevcut işlerini yürütmelerini, kalan arkadaşlarımıza gereken devirleri yapmalarını ve24.05.2017 tarihine kadar ellerindeki şirket cihazlarını (mobil telefon, tablet, şirket kartı ve apron kartı gibi) İdari İşler ve Bilgi İşlem bölümlerine teslim etmelerini rica ederiz.

Tüm çalışanlarımıza bu güne kadar gösterdikleri özverili ve yoğun çalışmaları için teşekkür eder, bundan sonraki iş hayatlarında başarılar dileriz.

Borajet Bakım Onarım ve Tic.A.Ş. Personelleri bu duyuru kapsamında değildir.

Saygılarımızla
İnsan Kaynakları

Borajet, 28 Mayıs'ta çalışanların iş akitlerini feshediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

ff ~ 7 yıl önce
Hadi son 12 gün sonra Özgür sunuz. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mht ~ 7 yıl önce
Madem şirket zor durumdaydı da neden son 2 yıldır pilot hostes alımlarına devam ettiniz.pastadan pay vermek miydi amaç. Hazır soran inceleyen yok bu alımları diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bj ~ 7 yıl önce
umarım o arkadaşlar kendilerine yakışacak iş ahlakı ve etiği çerçevesinde bu süre zarfında mevcut işlerini yürütmez, kalan arkadaşlara gereken devirleri yapmazlar,geciktirirler ! çalışanlara borca girin korkmayın diyen, nereden bulduğu meçhul 250 milyon doları harcadığı şirketin iç ve mali yapısını,borcunu,alacağını araştırmadan, bilmeden nasıl aldığını ve neden şimdi dolandırıldım diye savcılığa başvurduğunu açıklayamayan adama ne yapılsa az !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şans ~ 7 yıl önce
Şans diye buna denir borajete gir THY den emekli ol :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelicez merak etme ~ 7 yıl önce
Az kaldı 28 Mayısta :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geliyoruz THY ~ 7 yıl önce
Çatlasın millet en az 50 pilot geçeriz :))Şans diye buna denir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 7 yıl önce
thy olarak gelin gelin sizi işe alacağız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atış serbest ~ 7 yıl önce
Sbk cıkarılanlara haklarını ödemediğini herkes biliyor shgm bu konuyu dikkate almalı ,ucaklar inşallah thy tarafından kabul görüp ucuşa kabul edilirler bu durumda bir kısım borajet personeli tk da iş bulabilir aksi durumda tk ya girebilecek deneyimde cok az pilot var malesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Tk da binlerce sismis kadro var,neyse borajet liler yasadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LÜTFEN DİKKAT !!! ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar bir açıklama yapılıyor maalesef hepiniz inaniyorsunuz Sizce küçülmeye giden ve fırsat buldukça personel cıkaran bir thy batmış olan borajetin personelini alırmı ? Böyle bir mecburiyeti neden olsun ki ? İLKER BEYİN CÜMLELERİNE LÜTFEN DİKKAT EDİN "İhtiyacımız olan, bize faydası olacak ve istediğimiz standartlarda olan arkadaşları bize transfer etmek adına bizim kapımız açık" diyor ihtiyac, fayda, standartlar ve transfer cumlelerine dikkat !!! http://m.airporthaber.com/thy-haberleri/thy-borajet-ucaklarini-ve-personelini-alacak-mi.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alacak ~ 7 yıl önce
Eleman ihtiyacı var mış ilan bile açmış bizi almayıp da kimi alacak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000