11 Temmuz 2017, Salı 12:25:44

Borajet'te tazminatlar ödendi

Borajet Havayolları’nın operasyonlarını askıya almasından sonra iş akitleri feshedilen çalışanların büyük bölümüne tazminatları ödendi.
  • Hala tazminat ödenmedi ama bodrumlarda SBkaka geziyor, Elbet senide ergeç deşifre edecekler Sbkaka..
  • Haber çıkalı kaç ay oldu hala kimseye ödenen birşey yok birde adice dava açın kimseye ödeme yok diyorlar dava açanlarda birşey alamadı devletimizden yardım bekliyoruz
  • SEN HAYIRDIR ARKADAŞIM BİZ BU ŞİRKETE 7 SENE GİZMET ETTİK SEN DE KALMIŞ AGLAMAYIN BOŞUNA DİYORSUN SICAGIN ALTINDA YADA KIŞIN ORTASINDA SOGUKTA BENİMLEMİ LASTİK DEGİŞTİRDİN MOTOR İNDİR BİNDİR KIŞIN ORTASINI BENİM YANIMDAMIYDIN UÇAGIN ÜZERİNDEKİ KARI BENİMLEMİ TEMİZLEDİN... ORDAN KONUŞMASI KOLAY ASLANIM
  • 5-6 bin tl alacağı olanlara para yattı. Şimdi Tazminatları ödemiş mi oldu SBK! Hala tazminatını hiç almayan var.(ben) Basındaki imajını bozmak istemeyen SBK hiç kimseye bilgi vermediği gibi, KİMSEYE BORCUM YOK! demektedir.BORCUN VAR SBK ALNIMIZIN TERİ ALACAKLARIMIZ BOYNUNUN BORCU!!!! Artık Show yapmayı bırak tazminatlarımızı öde SBK.SEN Akşam evine giderken taş mı götürüyorsun sofrana FERRARİ GRİSİ!! Çoluk çocuk, evde ekmek bekliyor okullar açılıyor. Banka, evsahibi herşey faize girdi. Kendi hakkımızın dilencisi yaptın bizi! Biz hakkımız olanı istiyoruz.TAZMİNATLARIMIZI ÖDE ARTIK!!
  • Ayın 5 i 7 i dediniz halaa birşey yok..! İnsanları madur etmeyin yapamayacaksanız bırakın bu işi
  • BU HABER HIC DUZELTILMEDEN YALAN YANLIS HALA BURADA DURUYOR NEDEN? CUNKU AIRPORT-HABER ANA SAYFADASINDA KOCAMAN REKLAMI DURAN, BATMAYI BILE BECEREMEYEN BIR SIRKETIN REKLAMI VAR. KURULMAR BINDIGI DALI KESERMI :) AIRPORT HABER SEN DOGRULARI YAZ BIZ TAZMINATLARI ALINCA SANA DA ATARIZ 3UN 5IN LAFINI YAPMADAN.. HALA YATAN BIRSEY YOK, SADECE YAN GELIP YATAN BIR YALANCI KURUM VE UZUVLARI BIRDE YALAN HABERLERE DEVAM EDEN YATAKCILARI VAR.. EE ARTIK BUNU DA YAYIMLARSINIZ (NOT: EDITOR, BU YAZI HIC BIR SINIRI ASMAMISTIR)
  • Kimse ağlamasın. Millet 10 kuruş kazanamıyo siz tazminat peşindesiniz. Ağlamayın boşuna.
  • Fakir babası SBK kendi deyimiyle nerdesin? Kira borcunu ödeyemeyen çocuğuna bakacak 3 kuruş parası kalan insanin yapabileceklerinden sen artık kork SBK aklın almaz şaşırırsın.Anlayamazsın çünkü nasıl bir durum olduğunu gunümuz türkiye şartinda issizligin tavan yaptığı sektörde kolay mı sanıyorsun iş bulmak kalifiye olsanda olmasanda. Uçak falan sipariş ettiği yok mağdur kardeşlerim girin bakın embraerin sitesine sipariş veren firmalara kim var diye haybeye yalan dolan.ohal de uzatıldı iflas da veremicen SBK?3 ay daha sen bu insanları nasıl zaptedecen SBK???OLUR MU SANIYOSUN SBK
  • IMREN VATANSEVER sana dır sözüm hangi ayıptan bahsediyorsun hangi şirkette çalıştın sen Borajet mi gerçekten yoksa Alice harikalar dünyası şirketinde mi,SBK geldiği ilk ay tüm çalşanları toplayıp size zam yapacam dedi 4 ay geçti üzerinden yapmadı şirkete huzur gelecek dedi Yalçın Ayaslı nın zamanından sonra Huzur bırakmadı sen hangi şirketten hangi tazmşnatın ödenmesinden bahsediyorsun onca mağdur insan var SBK hakkında yalan yanlış yorumlar yapmayın doğruları yazın şu platforma.SBK NIN BU CAMİAYA ÇIKACAK YÜZÜ KALMAYACAK ÇOK YAKINDA.
  • Sayin SBK bey bizim tazminat paralariyla uçagini boyatiyor. Yaz tatilini yapiyor. Bizde perisan hem is ariyoruz hemde paramizi bekliyoruz. Ayiptir ayip! Para mara yok. Kardesim hicmi vicdaniniz sizlamiyor bu kadar insanin ekmek parasina el koydunuz

Borajet Havayolları’nın operasyonlarını askıya almasından sonra iş akitleri feshedilen çalışanların büyük bölümüne tazminatları ödendi.

İşadamı Sezgin Baran Korkmaz’ın devralmasından kısa süre sonra yeniden yapılanma çerçevesinde operasyonlarını askıya alan Borajet’te eski çalışanlara tazminat ödemeleri yapıldı.

28 Mayıs itibariyle teknik ve bir kısım genel müdürlük çalışanı hariç bütün personelle yollarını ayıran Borajet’te tazminatların ödenmesiyle yüzler biraz olsun güldü.

Borajet yetkililerinin verdiği bilgiye göre, şu ana kadar 358 çalışana tazminatları ödendi. Bir kısım Borajet eski çalışanına ise henüz son maaşları dahil tazminat ödemesi yapılmadığı da öğrenildi.

Eski Borajet çalışanları, işten çıkarılmalarının üzerinden bir ay geçmesine rağmen ödenmeyen tazminatlar dolayısıyla sıkıntı yaşıyordu.

©Airporthaber.com Özel

Borajet'te tazminatlar ödendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (111)

SBkaka ~ 6 yıl önce
Hala tazminat ödenmedi ama bodrumlarda SBkaka geziyor, Elbet senide ergeç deşifre edecekler Sbkaka..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son tork bükücü ~ 6 yıl önce
Haber çıkalı kaç ay oldu hala kimseye ödenen birşey yok birde adice dava açın kimseye ödeme yok diyorlar dava açanlarda birşey alamadı devletimizden yardım bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEN HAYIRDIR ~ 7 yıl önce
SEN HAYIRDIR ARKADAŞIM BİZ BU ŞİRKETE 7 SENE GİZMET ETTİK SEN DE KALMIŞ AGLAMAYIN BOŞUNA DİYORSUN SICAGIN ALTINDA YADA KIŞIN ORTASINDA SOGUKTA BENİMLEMİ LASTİK DEGİŞTİRDİN MOTOR İNDİR BİNDİR KIŞIN ORTASINI BENİM YANIMDAMIYDIN UÇAGIN ÜZERİNDEKİ KARI BENİMLEMİ TEMİZLEDİN... ORDAN KONUŞMASI KOLAY ASLANIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tüm yazanlara ve Yazarlara ~ 7 yıl önce
5-6 bin tl alacağı olanlara para yattı. Şimdi Tazminatları ödemiş mi oldu SBK! Hala tazminatını hiç almayan var.(ben) Basındaki imajını bozmak istemeyen SBK hiç kimseye bilgi vermediği gibi, KİMSEYE BORCUM YOK! demektedir.BORCUN VAR SBK ALNIMIZIN TERİ ALACAKLARIMIZ BOYNUNUN BORCU!!!! Artık Show yapmayı bırak tazminatlarımızı öde SBK.SEN Akşam evine giderken taş mı götürüyorsun sofrana FERRARİ GRİSİ!! Çoluk çocuk, evde ekmek bekliyor okullar açılıyor. Banka, evsahibi herşey faize girdi. Kendi hakkımızın dilencisi yaptın bizi! Biz hakkımız olanı istiyoruz.TAZMİNATLARIMIZI ÖDE ARTIK!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAZMİNAT....! ~ 7 yıl önce
Ayın 5 i 7 i dediniz halaa birşey yok..! İnsanları madur etmeyin yapamayacaksanız bırakın bu işi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HALAA BIRSEY YOK.. ~ 7 yıl önce
BU HABER HIC DUZELTILMEDEN YALAN YANLIS HALA BURADA DURUYOR NEDEN? CUNKU AIRPORT-HABER ANA SAYFADASINDA KOCAMAN REKLAMI DURAN, BATMAYI BILE BECEREMEYEN BIR SIRKETIN REKLAMI VAR. KURULMAR BINDIGI DALI KESERMI :) AIRPORT HABER SEN DOGRULARI YAZ BIZ TAZMINATLARI ALINCA SANA DA ATARIZ 3UN 5IN LAFINI YAPMADAN.. HALA YATAN BIRSEY YOK, SADECE YAN GELIP YATAN BIR YALANCI KURUM VE UZUVLARI BIRDE YALAN HABERLERE DEVAM EDEN YATAKCILARI VAR.. EE ARTIK BUNU DA YAYIMLARSINIZ (NOT: EDITOR, BU YAZI HIC BIR SINIRI ASMAMISTIR)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berk ~ 7 yıl önce
Kimse ağlamasın. Millet 10 kuruş kazanamıyo siz tazminat peşindesiniz. Ağlamayın boşuna.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SBK nerdesin? ? ~ 7 yıl önce
Fakir babası SBK kendi deyimiyle nerdesin? Kira borcunu ödeyemeyen çocuğuna bakacak 3 kuruş parası kalan insanin yapabileceklerinden sen artık kork SBK aklın almaz şaşırırsın.Anlayamazsın çünkü nasıl bir durum olduğunu gunümuz türkiye şartinda issizligin tavan yaptığı sektörde kolay mı sanıyorsun iş bulmak kalifiye olsanda olmasanda. Uçak falan sipariş ettiği yok mağdur kardeşlerim girin bakın embraerin sitesine sipariş veren firmalara kim var diye haybeye yalan dolan.ohal de uzatıldı iflas da veremicen SBK?3 ay daha sen bu insanları nasıl zaptedecen SBK???OLUR MU SANIYOSUN SBK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSİMSİZ. ~ 7 yıl önce
IMREN VATANSEVER sana dır sözüm hangi ayıptan bahsediyorsun hangi şirkette çalıştın sen Borajet mi gerçekten yoksa Alice harikalar dünyası şirketinde mi,SBK geldiği ilk ay tüm çalşanları toplayıp size zam yapacam dedi 4 ay geçti üzerinden yapmadı şirkete huzur gelecek dedi Yalçın Ayaslı nın zamanından sonra Huzur bırakmadı sen hangi şirketten hangi tazmşnatın ödenmesinden bahsediyorsun onca mağdur insan var SBK hakkında yalan yanlış yorumlar yapmayın doğruları yazın şu platforma.SBK NIN BU CAMİAYA ÇIKACAK YÜZÜ KALMAYACAK ÇOK YAKINDA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SBK-zede ~ 7 yıl önce
Sayin SBK bey bizim tazminat paralariyla uçagini boyatiyor. Yaz tatilini yapiyor. Bizde perisan hem is ariyoruz hemde paramizi bekliyoruz. Ayiptir ayip! Para mara yok. Kardesim hicmi vicdaniniz sizlamiyor bu kadar insanin ekmek parasina el koydunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000