05 Şubat 2013, Salı 10:02:44

ORTAKLAR RAKİP OLACAK

Türk Hava Yolları’nın alt markası Anadolujet, Ankara-Çorlu seferlerine yeniden başlayacak.
  • Ya da belki de borajetin daha degisik planlari olacaktir... Kim bilir :)
  • yeni bir plansizlik daha: once borajet'i stratejik ortak ilan et ve ortak ucus planla, daha sonra da anadolujet marifetiyle ona rakip ol... anadolujet/thy'nin ne yapmak istedigini bilen varsa beri gelsin.

Anadolujet, Ankara çıkışlı Çorlu seferlerine yeniden başlama kararı aldı. 2009 yılında ilk kez düzenlenen ancak bir süre önce sona erdirilen Ankara-Çorlu uçuşları günde bir kez karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

İlk seferin Nisan ayında başlaması planlanırken, Anadolujet ve Borajet bu hatta rakip olacak. Bazı uçuşları ortak yapan iki havayolu, Ankara-Çorlu hattında rakip olacak. Halen Borajet, günde bir kez Ankara'dan Çorlu'ya sefer düzenliyor.

©Airporthaber.com

ORTAKLAR RAKİP OLACAK

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Ya da belki de borajetin daha degisik planlari olacaktir... Kim bilir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
plan program... ~ 11 yıl önce
yeni bir plansizlik daha: once borajet'i stratejik ortak ilan et ve ortak ucus planla, daha sonra da anadolujet marifetiyle ona rakip ol... anadolujet/thy'nin ne yapmak istedigini bilen varsa beri gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durum ~ 11 yıl önce
Muhtemelen Borajet için yeni planları vardır. Ya da aç kurt misali saldırıyorlar artık tüm meydanlara kar edebilmek için. Para kimseyi dinlemez...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000