03 Ocak 2014, Cuma 19:28:27

BORAJET'TEN MÜTHİŞ İNDİRİM

Borajet, Şehit ailelerine, Gazi ve Gazi eşi ve çocuklarına 31 Mart 2014 tarihine kadar Türkiye tüm iç hat seferlerinde yapacakları yolculuklarda %50 indirim imkanı sunuyor.
  • polislere verilen indirim belirtilen tarihler arası diğer memurlarada verilseydi güzel olurdu..
  • N E D E N ????
  • Ercan da kontuarlarınız uçuş saatinden 15 dakika önce mi açılıyor. Veya yok mu? Ne kontuarlarınız bulunuyor ne de bakan bir personel. Bir ilgilenseniz fena olmaz
  • Bedava verse nolcak kontuari bulamadiktan sonra. Telefon acarsin yanlis numara cikar. Iki kez ucma gafletinde bulundum sistem sorunlarini cozmeleri lagzim.
  • gezide kahramanlık destanı yazan polislere mi var indirim yoksa 17 aralık rüşvet operasyonunda vatan haini ilan edilen polislere mi var? ergenekon da kahraman olan savcılara indirim olacak mı? yoksa 17 aralıkta hain olanlara indirim yok mu :) hatayda ki tır a ne oldu? bu nasıl bir ülke :) ben ne yazıyorum :)
  • tebrik ederim güzel uygulama da biraz da normal yolcuya yapıverin yahu

2008 yılında kurulan bölgesel havayolu şirketi Borajet, Şehit ailelerine, Gazi ve Gazi eşi ve çocuklarına 31 Mart 2014 tarihine kadar Türkiye tüm  iç hat seferlerinde yapacakları yolculuklarda %50 indirim imkanı sunuyor.

ERKEN TERHİS ALAN ASKERLERE MÜJDE

Zorunlu askerlik süresinin 12 aya düşürülmesinden sonra askeriyeden terhisler verilmeye başlandı. Borajet Havayolları, erken terhis olan askerlere, ailelerine daha erken kavuşsunlar diye, uçak biletinde %20 oranında indirim uygulaması başlattı.

POLİSLER DE İNDİRİMLİ UÇACAK

Öte yandan Borajet, 31 Mart 2014 tarihine kadar emniyet teşkilatı mensupları polislere de tüm iç hatlar seferlerinde %20 indirim imkanı sunuyor.

Borajet Havayolları'ndan yapılan açıklamada, yapılan indirimlere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti uçuşlarının da dahil olduğu belirtildi.

BORAJET'TEN MÜTHİŞ İNDİRİM

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

alekskaramis ~ 10 yıl önce
polislere verilen indirim belirtilen tarihler arası diğer memurlarada verilseydi güzel olurdu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merak işte ~ 10 yıl önce
N E D E N ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ercan da kontuarlarınız uçuş saatinden 15 dakika önce mi açılıyor. Veya yok mu? Ne kontuarlarınız bulunuyor ne de bakan bir personel. Bir ilgilenseniz fena olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bedava verse nolcak kontuari bulamadiktan sonra. Telefon acarsin yanlis numara cikar. Iki kez ucma gafletinde bulundum sistem sorunlarini cozmeleri lagzim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ısrarcı ~ 10 yıl önce
sende her fırsatta kötülüyosun nedense begenmiyorsan uçmak zorunda degilsin kendini bu kadar üzme
tyler ~ 10 yıl önce
gezide kahramanlık destanı yazan polislere mi var indirim yoksa 17 aralık rüşvet operasyonunda vatan haini ilan edilen polislere mi var? ergenekon da kahraman olan savcılara indirim olacak mı? yoksa 17 aralıkta hain olanlara indirim yok mu :) hatayda ki tır a ne oldu? bu nasıl bir ülke :) ben ne yazıyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ısrarcı ~ 10 yıl önce
sen bu kadar bilgiyle neden seçimlerde bagımsız aday olmuyosun gezi olaylarında yürüyenlerde bizim insanımız hakkaride olaylara tomayla müdahale edende bizim ülkemizin polisi sen de farkındasındır ne yazdığını önce oku sonra yorum yap...
güzel ~ 10 yıl önce
tebrik ederim güzel uygulama da biraz da normal yolcuya yapıverin yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000