05 Haziran 2014, Perşembe 14:50:05

BORAJET'İN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Borajet Havayolları, 1 Temmuz 2014 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Fransa Dole Jura Havalimanı’na, haftanın 3 günü karşılıklı seferlere başlıyor.
  • Borajet Bursa'yı merkez olarak kabul etse ve Bursa merkezli aktarmalı hatlar koysa bence şimdikinden daha iyi olur ve maliyetleri de daha düşük olur. Bursa'dan bağlantıları uygun Ankara, Çukurova, Gaziantep, Trabzon, Samsun, Kayseri,İst. Atatürk, Antalya yazın da Bodrum, Dalaman. Hatta birkaç Avrupa (Düsseldorf, Berlin, Münih, Frankfurt, Amsterdam gibi) hattı.
  • Borajetin uluslararasi havayolu kriterlerini tasimadigini dusunen yorum sahibi için yaziyoruzm.borajet gecen yil iosa belgesini tek seferde almis uluslararasi kriterleri tasiyan ve uygulayan bir sirkettir. Bursa cikisli hatlari ise 2010 yilinda ucmus ancak gerekli talep olmadigi için iptal etmistir. sektorde calisanlar bilir bir yere ucabilmek icin cok para ve emek harcarsiniz.risk buyuktur.
  • Van-Erivan gibi olmasın!Uçulmadan kapatılan.
  • Ne garip şirketsiniz ya. Piyasada hiç güvelinirliğiniz kalmadı. Biraz kendinize dikkat edin.
  • Hollanda'dan örnek veren Arkadaşım..... Öncelikle çok haklısın... sana katılıyorum ama unutma, biz millet olarak bizim arkamıza geçip 2 paunı alan ( özellikle Avrupalılar ve AMERİKALILAR ) milletlere yalakalık, şaklabanlık ve şirinlik yapmayı onların bize hakaret etmesini, 5. sınıf muamele yapmasını kafasına göre VİZE uygulamalarını o kadar çok severiz ki, ondan dolayı kusura bakma ama sen ve ben gibiler maalesef bir şey yapamayız...... kardeşim sinir küpü oluruz ve öylece izleriz...... HERŞEYİN BAŞI C-E-H-A-L-E-T
  • Emb uçakları ile bu hatlara nasıl operasyon olacak merak ediyorum. Uçaklar maliyetli. Nas ve BMI ın uçakları neden bıraktıklarını ve Nas ın neden airbus a geçtiğinin hiç mi anlamı yok ? Para aklamak için savuruyorlarsa sorun yok, ama bu iş böyle gitmez
  • ART nedir ? ATR olmasın ? Bunu da yazan borajetin adamı olmasın ? Kıbrısta kendi kendine yorum yazan akgünler acentası gibi.
  • Borajet yoneticileri: Neden Turk uyruklu Turk-Pilotlari almionuz? Hollandanin Stella aviationdan F/O lar doldurmusunuz,bu Hollandilar Turklere hakaret ettikce sizler onlara sahip cikionuz. Burda Hollandada Turklere hergun sizin Kulturunuz ve dininiz geri zekali diyen bu insanlara neden bukadar tapdiniz,Sonucda musterileriniz Turk yani sirketinize paray getiren Turkler kaymagini yiyen dinsilzer.Stella Aviation den gelenlerinde hepsinin ORTA-OKUL DIPLOMASI VAR bilginize.
  • eskişehir kütahya da ist sefer başlatmalı art le siirte uçtum gayet güzel uçak alçak uçuş hafif seyir az insanla uçmak sanki özel jetle gidiyomuş hissi var art ler iyi uçak bnce..
  • ATR ler biraz zor gider oralara.....

Borajet Havayolları, 1 Temmuz 2014 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Fransa Dole Jura Havalimanı’na, haftanın 3 günü karşılıklı seferlere başlıyor.  Salı, Perşembe ve Pazar günleri icra edilecek olan uçuşlar, İstanbul’dan Fransa Dole Jura kentine direkt ulaşımı sağlayacak.

Fransa’nın Doğusunda bulunan Dole Jura Kenti, özellikle gastronomi ve üzüm bağları ile ünlenmiş, yürüyüş ve dağ sporları ile ziyaretçilerine doğa ve tarihin olağanüstü keyifli deneyimini yaşatan, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan bir bölge. Jura, Franche-Comté ve Burgundy gibi tarih mirası ve doğa harikası şehirler ve turistik ve tarihi küçük kasabalar ile çevrili.

BORAJET'İN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Borajet Bursa'yı merkez olarak kabul etse ve Bursa merkezli aktarmalı hatlar koysa bence şimdikinden daha iyi olur ve maliyetleri de daha düşük olur. Bursa'dan bağlantıları uygun Ankara, Çukurova, Gaziantep, Trabzon, Samsun, Kayseri,İst. Atatürk, Antalya yazın da Bodrum, Dalaman. Hatta birkaç Avrupa (Düsseldorf, Berlin, Münih, Frankfurt, Amsterdam gibi) hattı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Borajetin uluslararasi havayolu kriterlerini tasimadigini dusunen yorum sahibi için yaziyoruzm.borajet gecen yil iosa belgesini tek seferde almis uluslararasi kriterleri tasiyan ve uygulayan bir sirkettir. Bursa cikisli hatlari ise 2010 yilinda ucmus ancak gerekli talep olmadigi için iptal etmistir. sektorde calisanlar bilir bir yere ucabilmek icin cok para ve emek harcarsiniz.risk buyuktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 10 yıl önce
Van-Erivan gibi olmasın!Uçulmadan kapatılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Palavra ~ 10 yıl önce
Ne garip şirketsiniz ya. Piyasada hiç güvelinirliğiniz kalmadı. Biraz kendinize dikkat edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilya ~ 10 yıl önce
Hollanda'dan örnek veren Arkadaşım..... Öncelikle çok haklısın... sana katılıyorum ama unutma, biz millet olarak bizim arkamıza geçip 2 paunı alan ( özellikle Avrupalılar ve AMERİKALILAR ) milletlere yalakalık, şaklabanlık ve şirinlik yapmayı onların bize hakaret etmesini, 5. sınıf muamele yapmasını kafasına göre VİZE uygulamalarını o kadar çok severiz ki, ondan dolayı kusura bakma ama sen ve ben gibiler maalesef bir şey yapamayız...... kardeşim sinir küpü oluruz ve öylece izleriz...... HERŞEYİN BAŞI C-E-H-A-L-E-T

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Emb uçakları ile bu hatlara nasıl operasyon olacak merak ediyorum. Uçaklar maliyetli. Nas ve BMI ın uçakları neden bıraktıklarını ve Nas ın neden airbus a geçtiğinin hiç mi anlamı yok ? Para aklamak için savuruyorlarsa sorun yok, ama bu iş böyle gitmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
art başlığına ~ 10 yıl önce
ART nedir ? ATR olmasın ? Bunu da yazan borajetin adamı olmasın ? Kıbrısta kendi kendine yorum yazan akgünler acentası gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 10 yıl önce
Borajet yoneticileri: Neden Turk uyruklu Turk-Pilotlari almionuz? Hollandanin Stella aviationdan F/O lar doldurmusunuz,bu Hollandilar Turklere hakaret ettikce sizler onlara sahip cikionuz. Burda Hollandada Turklere hergun sizin Kulturunuz ve dininiz geri zekali diyen bu insanlara neden bukadar tapdiniz,Sonucda musterileriniz Turk yani sirketinize paray getiren Turkler kaymagini yiyen dinsilzer.Stella Aviation den gelenlerinde hepsinin ORTA-OKUL DIPLOMASI VAR bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stella? ~ 10 yıl önce
Laf olsun diye yorum yazıyorsunuz. Bir dönem birkaç tane almışlardı, onlar da gideli çok oldu diye biliyoruz. Hem küçümsediklerinin diploması, eğitim sistemlerinin kalitesinden senin ülkendeki birçok üniversitenin verdiği diplomadan daha anlamlı. İstersen Dutch Müfredatını incele. Diplomalı olmak cahilliği kaldırmıyor işte...
art ~ 10 yıl önce
eskişehir kütahya da ist sefer başlatmalı art le siirte uçtum gayet güzel uçak alçak uçuş hafif seyir az insanla uçmak sanki özel jetle gidiyomuş hissi var art ler iyi uçak bnce..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATR?? ~ 10 yıl önce
ATR ler biraz zor gider oralara.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Part ~ 10 yıl önce
Yazının hangi kısmında ATR geçiyor?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000