25 Aralık 2015, Cuma 14:37:08

Borajet Sabiha Gökçen-Ankara seferleri başlıyor

Borajet Havayolları, Sabiha Gökçen-Ankara karşılıklı seferleri başlıyor.
  • borajet in daha çok yere uçmasını istiyoruz. uçakların konforu mükemmel. airbus 320 ve boeing 737 ler yanında business konforu sunuyor.
  • Yanlış strateji izliyor. Ankaraya o kadar çok şirket uygun fiyata uçuyor ki fiyatı düşürmedikçe çok sayıdaki uçuşu yeterli yolcu olmadığından iptal edilecek. Mesela kendim Denizli'de yaşadığım için söylüyorum Denizli-Ankara arasına haftada 2 uçuş koysa özellikle cuma ve pazar günleri gidiş geliş uçuş koysa çok dolu gider ve iyi para kazanır. Çünkü Denizlili olup Ankarada okuyan çok öğrenci var. 6 Saatlik otobüs yerine uçağın tercih edileceği bariz.
  • Yolun açık olsun BORAJET .Birde Hangar kurarsanız tutulmazsınız
  • selam bu arada bora ben.
  • Borajet bir uçuyor bir kaldırıyor, adamların keyfine göre
  • Borajet SAW-ESB uçacağına SAW-AHL uçsa çok iş yapar
  • Zonguldak seferleri tekrar başlasın lütfen
  • Sawdan Ankaraya hatta Atatürkten Ankaraya gitmek anlamsız gibi uçağada binsen Otobüsede binsen Trenede binsen aynı vakitte gidersin..Ama İzmir öyle değil İzmir İstanbul otobüs ve arabayla çok maliyetli keşke borajet 7 seferi İzmire koysaydı..Talep korkunç Otoyol açılsa bile kimse otoyola 190 Köprüye 135 mazota 150 lira vermek istemeyecek
  • atlas yada onur neden slot alamıyor ata'dan varmı bilgisi olan acaba
  • umarım yakın zamanda vazgeçer dolduramaz uçakları

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Pegasus ve Anadolujet'ten sonra bir havayolu daha Ankara seferlerine başlama kararı aldı. Brezilya üretimi Embraer tipi uçaklarla comfort ve business sınıfında seferlere başlayacak olan Borajet, 11 Ocak'ta ilk seferini gerçekleştirecek.

Son dönemde uçuş ağını hızla genişleten Borajet, İstanbul-Ankara hattında haftanın 7 günü sefer düzenleyecek.

 

Borajet Sabiha Gökçen-Ankara seferleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

mhmt ~ 8 yıl önce
borajet in daha çok yere uçmasını istiyoruz. uçakların konforu mükemmel. airbus 320 ve boeing 737 ler yanında business konforu sunuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borajet ~ 8 yıl önce
Yanlış strateji izliyor. Ankaraya o kadar çok şirket uygun fiyata uçuyor ki fiyatı düşürmedikçe çok sayıdaki uçuşu yeterli yolcu olmadığından iptal edilecek. Mesela kendim Denizli'de yaşadığım için söylüyorum Denizli-Ankara arasına haftada 2 uçuş koysa özellikle cuma ve pazar günleri gidiş geliş uçuş koysa çok dolu gider ve iyi para kazanır. Çünkü Denizlili olup Ankarada okuyan çok öğrenci var. 6 Saatlik otobüs yerine uçağın tercih edileceği bariz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 8 yıl önce
Yolun açık olsun BORAJET .Birde Hangar kurarsanız tutulmazsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bora ~ 8 yıl önce
selam bu arada bora ben.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 8 yıl önce
Borajet bir uçuyor bir kaldırıyor, adamların keyfine göre

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borajet ~ 8 yıl önce
Borajet SAW-ESB uçacağına SAW-AHL uçsa çok iş yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anne ~ 8 yıl önce
Zonguldak seferleri tekrar başlasın lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 8 yıl önce
Sawdan Ankaraya hatta Atatürkten Ankaraya gitmek anlamsız gibi uçağada binsen Otobüsede binsen Trenede binsen aynı vakitte gidersin..Ama İzmir öyle değil İzmir İstanbul otobüs ve arabayla çok maliyetli keşke borajet 7 seferi İzmire koysaydı..Talep korkunç Otoyol açılsa bile kimse otoyola 190 Köprüye 135 mazota 150 lira vermek istemeyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATA ~ 8 yıl önce
atlas yada onur neden slot alamıyor ata'dan varmı bilgisi olan acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
slot ~ 8 yıl önce
slot yokta ondan. SAW'dan istesinler slot var. Fakat IST slot yok.
Tekel ~ 8 yıl önce
Slotta verildi geçen yıllarda izinde. Nedense uçamadan iptal oldu.birileri karlı olduğu hattı yedirmek istemedi. Tekel böyle birşey.
SAW ~ 8 yıl önce
Saw da slot var da n'olmuş. Meydanın kapasite yetersizliğinden gecikmesiz iniş kalkış yapabilmek mümkün mü? Olan yolcular ile yer işletmedekilere oluyor. Yolculara bu gecikmelerden gına gelmiş, havayolu şirketlerinin ofislerini bile basıyorlar. Hayır o değil de Apron kartsız girilemeyen alana onca güvenlik tedbirini atlatıp nasıl geçebiliyorlar. 3 adım ileride de polis ve güvenlikçiler varken olmuş olaylar bunlar. Bu da ayrı bir muamma. Havan topu atılmasının sebebi belki de budur. Mağdur edilen bir yolcunun tepesini attırmış olabilirler.
ne yazıkki ~ 8 yıl önce
umarım yakın zamanda vazgeçer dolduramaz uçakları

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000