10 Nisan 2011, Pazar 15:57:23

BORAJET, KOMŞU’YA UÇACAK

Türkiye’nin bölgeel havayoul şriketi olarak uçuşlarına devam eden Borajet, Mykonos’a uçmaya hazırlanıyor.
  • bursadan üsküp ede uçmuşlardı 1-2 ay en fazla sonra iptal olur
  • tek düşüncem var... mükemmel bir hat sabihadan doooğru Mykonos. Da gidince 1 hafta kalmak zorundamıyız?
  • arkadaşım serbest piyasa var.her hizmetin bir müşterisi var.sonrası almanya ile kıyaslanmaz o hattın sirkülasyonu ile mikonos aynı olurmu
  • Atlasjet te yıllardır Mykanos a ucuyor ve de çok güzel hizmet veriyor. Borajet ATR leri ile ve bu fiyatlarla Atlasjet'in A321 lerine mi rakip olacak?? Vantilatör Vs Jet :)
  • Almanyadan Sabiha Gokcene ucarsin tabi o fiyata, burda turizm bolgesine ucuyor, haberi okuduysan sosyetenin ugrak yeri diyor, 125 euro gayet normal fiyat. Ayrica marmaristen 50 Tl ye gecersin diyen arkadasim, bu fiyat Istanbuldan Mykonos'a ucakla gidis fiyatidir, istanbulda Marmarise gidip ordan yatla gidis fiyati degil. Talep var demekki koymuslar, benim isim olmaz mesela Mykonosta
  • BoraJet'te Yunan kaptan çok, o yüzden uçuyor olabilirler. Bir de Mykonos ne alaka? Atina filan olsa anlayacağız.
  • iyisimi borajet sadece uçaklarını anadolujete kiraye versin..başkba birşeye karışmasın..sanki a380 ile uçuyoruz..bu nedir ya..atr ile low costun damarlarında dolaşarak havacılık yapılır..thy ile fiyatta yarışarak değil..
  • Haftada sadece bir gun ucmalarinda ticari bir mantik yurutemiyorum...yolcu donusunu ya 7 gun sonrasina almali yada Atina aktarmali Aegean veya Olympic ile donmesi gerekir. Atlasjet haftanini 2 gunu ucardi (persembe ve Cuma)...
  • aç da marmarisin yerine bak haritadan zeki arkadaşım. oraya geldikten sonra yüzerek de geçeriz. istanbuldan kaç saate götüreceksin bizi?
  • yurtiçinde çok başarılı oldular ya, kaldı yunan adaları. kardeşim önce adam gibi nereye uçtuğunuzu belırleyin... nedir iki gün biryer,üç gün biryer.

Bölgesel uçuşlarla Türkiye’de bir ilke imza atan Borajet, yaz sezonuyla birlikte yurtdışına açılıyor. Şuan tarifeli olarak yalnızca yurtiçi uçuşlar düzenleyen şirket, Haziran ayından itibaren Yunanistan’a ait Mykonos Adası’na uçuşlara başlayacak.

Resmi internet sitesinden Mykonos için bilet satışlarına da başlayan Borajet, 17 Haziran 2011 tarihinde adaya ilk seferini düzenlecek. Bu tarihten itibaren haftada 1 gün olarak planlanan seferler Cuma günleri gerçekleştirilecek.

Buna göre; YB1251 seferiyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 11:15’te havalanacak olan Borajet uçağı 12:40’ta Mykonos’ta olacak. Yine aynı uçak, YB1252 uçuş koduyla Mykonos’tan 13:10’da havalanarak 14:35’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapacak.

Öte yandan, doluluk oranına göre uçuşların ilerleyen dönemde artırılabileceği de belirtiliyor.

MYKONOS HAKKINDA

Mykonos, Ege Denizi'ndeki Kiklad Adaları'na bağlı olan ada öncelikle granitten oluşmuştur. 86 km² yüzölçümüyle beraber adanın 2001 sayımına göre 9320 nüfusu vardır. 89 km sahil şeridine sahiptir. Mykonos, sabahın ilk ışıklarına kadar süren renkli gece hayatı eğlencelerine istinaden Avrupa Jet sosyetesinde tercihi olmakla birlikte Yunan adalarının en gözde ve en uğrak yeridir.

©AirportHaber.com ÖZEL

BORAJET, KOMŞU’YA UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
bursadan üsküp ede uçmuşlardı 1-2 ay en fazla sonra iptal olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tek düşüncem var... mükemmel bir hat sabihadan doooğru Mykonos. Da gidince 1 hafta kalmak zorundamıyız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşım serbest piyasa var.her hizmetin bir müşterisi var.sonrası almanya ile kıyaslanmaz o hattın sirkülasyonu ile mikonos aynı olurmu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atlasjet te yıllardır Mykanos a ucuyor ve de çok güzel hizmet veriyor. Borajet ATR leri ile ve bu fiyatlarla Atlasjet'in A321 lerine mi rakip olacak?? Vantilatör Vs Jet :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Almanyadan Sabiha Gokcene ucarsin tabi o fiyata, burda turizm bolgesine ucuyor, haberi okuduysan sosyetenin ugrak yeri diyor, 125 euro gayet normal fiyat. Ayrica marmaristen 50 Tl ye gecersin diyen arkadasim, bu fiyat Istanbuldan Mykonos'a ucakla gidis fiyatidir, istanbulda Marmarise gidip ordan yatla gidis fiyati degil. Talep var demekki koymuslar, benim isim olmaz mesela Mykonosta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BoraJet'te Yunan kaptan çok, o yüzden uçuyor olabilirler. Bir de Mykonos ne alaka? Atina filan olsa anlayacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iyisimi borajet sadece uçaklarını anadolujete kiraye versin..başkba birşeye karışmasın..sanki a380 ile uçuyoruz..bu nedir ya..atr ile low costun damarlarında dolaşarak havacılık yapılır..thy ile fiyatta yarışarak değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haftada sadece bir gun ucmalarinda ticari bir mantik yurutemiyorum...yolcu donusunu ya 7 gun sonrasina almali yada Atina aktarmali Aegean veya Olympic ile donmesi gerekir. Atlasjet haftanini 2 gunu ucardi (persembe ve Cuma)...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aç da marmarisin yerine bak haritadan zeki arkadaşım. oraya geldikten sonra yüzerek de geçeriz. istanbuldan kaç saate götüreceksin bizi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yurtiçinde çok başarılı oldular ya, kaldı yunan adaları. kardeşim önce adam gibi nereye uçtuğunuzu belırleyin... nedir iki gün biryer,üç gün biryer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000