28 Aralık 2010, Salı 09:34:19

Borajet, Edremit'i başkente bağlayacak...

BoraJet Genel Müdürü Kadir Peker, 15 Ocak 2011'den itibaren Ankara-Edremit uçuşlarına başlayacaklarını açıkladı.
  • Sen trboprop ile turbofan arasında ne fark var ne benzerlik var onları bir öğren sonra pervaneden bahset! Aklın sıra pervanelilere ucuz et demeye getirerek daha emniyetsizmiş gibi göstermeye çalıştığına bakılırsa cehaletinde ortaya çıkar....
  • Borajet'e kucuk firma demek gafletinde bulunan kişiye söylemek gerek ki, o şirketin tüm uçakları kendi malı ve Türkiye'deki yatırımları onun kafasında buyuk dediklerinden bir kat daha fazladır.Ayrıca, bundan 3-5 sene önce Atlas Onur kaç yere ucuyordu şimdi nereye ucuyorlar? Borajet Bursa'a girmiştir ve kalmıştır ama Adana tutmamıştır Erzurum açmıştır sana ne? Herkes haddini bilmeli!
  • Borajet 2 uçakla hedeflediği yerlere nasıl uçmayı düşünüyor acaba. Yetkililerden bu Anadolujet anlaşması ne zamana kadar sürecek uzatılma durumu varmı cevap verirseniz sevinirim.
  • bazi havayolu sirketlerine karsi surdurulen dusmanca tavri anlamak mumkun degil; maalesef borajet de bu tavirdan payini aliyor. umarim tum bu elestirileri yapici bir tavirla sirketin, dolayisiyla turk sivil havaciliginin gelisimi icin kullanirsiniz. bir ankara'li olarak, kentime verilen her yeni hizmeti coskuyla karsiliyorum. umarim diger sehirler de benzer hizmetlere yakinda kavusurlar...
  • "kına yakmak" deyimi ne zamandan beri uygunsuz... okulda bile deyimlerde işleniyor...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • edremit değil körfez havaalanı burhaniye edremit havran ayvalık gömeç hepsini ilgilendiren bir havaalanı
  • kktc ulaştırma bakanı ersan saner yazda gazipaşa -ercan uçuşuna izin verdigini açıkladı.borajet ercan-bursa,ercan-samsun,hatlarını açmalı.saygılar.
  • 2011 bu seferleri bekleriz Zonguldak - Antalya - Ankara-Izmir-Bursa. Supersin Borajet Tebrikler!!!!
  • bursa-adana-diyarbakır hattı açtılar 2 üç gün sonra geri kapandı ne yaptıkları belli değil

Şirket, bir süre önce uluslararası hava trafiğine de açılan Balıkesir Edremit Körfez Havaalanı'na geçen temmuz ayından beri İstanbul'dan haftada beş gün tarifeli sefer de düzenliyor.

Edremit Ticaret Odası'nın 2009 yılı vergi rekortmenlerini ödüllendirdiği törene katılan Genel Müdür Peker'e, Güre beldesinde termal devre mülk işi yapan Hattuşa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan'ın, Ankara uçuşları için ısrarı sonuç verdi.

Bora, törene katılan yaklaşık 300 davetli önünde Peker'den, Ankara-Edremit uçuşlarının başlatılacağı sözünü aldı. Turizmciler, bu uçuşların başlamasıyla Körfez turizminde ve ticaretinde kış sezonunda bile hareketlilik yaşanacağı belirtti.

Salı ve cumartesi hariç İstanbul-Edremit arasında uçan Bora Jet pazartesi, çarşamba, perşembe ve pazar günleri tek sefer düzenliyor. Cuma ise sabah ve akşam olmak üzere iki sefer bulunuyor. Bora Jet, turizm sezonunda haftada dört gün düzenlediği Edremit-Ankara seferlerine yaz sonunda ara vermişti.
 

Borajet, Edremit'i başkente bağlayacak...

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sen trboprop ile turbofan arasında ne fark var ne benzerlik var onları bir öğren sonra pervaneden bahset! Aklın sıra pervanelilere ucuz et demeye getirerek daha emniyetsizmiş gibi göstermeye çalıştığına bakılırsa cehaletinde ortaya çıkar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Borajet'e kucuk firma demek gafletinde bulunan kişiye söylemek gerek ki, o şirketin tüm uçakları kendi malı ve Türkiye'deki yatırımları onun kafasında buyuk dediklerinden bir kat daha fazladır.Ayrıca, bundan 3-5 sene önce Atlas Onur kaç yere ucuyordu şimdi nereye ucuyorlar? Borajet Bursa'a girmiştir ve kalmıştır ama Adana tutmamıştır Erzurum açmıştır sana ne? Herkes haddini bilmeli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Borajet 2 uçakla hedeflediği yerlere nasıl uçmayı düşünüyor acaba. Yetkililerden bu Anadolujet anlaşması ne zamana kadar sürecek uzatılma durumu varmı cevap verirseniz sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bazi havayolu sirketlerine karsi surdurulen dusmanca tavri anlamak mumkun degil; maalesef borajet de bu tavirdan payini aliyor. umarim tum bu elestirileri yapici bir tavirla sirketin, dolayisiyla turk sivil havaciliginin gelisimi icin kullanirsiniz. bir ankara'li olarak, kentime verilen her yeni hizmeti coskuyla karsiliyorum. umarim diger sehirler de benzer hizmetlere yakinda kavusurlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"kına yakmak" deyimi ne zamandan beri uygunsuz... okulda bile deyimlerde işleniyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
edremit değil körfez havaalanı burhaniye edremit havran ayvalık gömeç hepsini ilgilendiren bir havaalanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kktc ulaştırma bakanı ersan saner yazda gazipaşa -ercan uçuşuna izin verdigini açıkladı.borajet ercan-bursa,ercan-samsun,hatlarını açmalı.saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2011 bu seferleri bekleriz Zonguldak - Antalya - Ankara-Izmir-Bursa. Supersin Borajet Tebrikler!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bursa-adana-diyarbakır hattı açtılar 2 üç gün sonra geri kapandı ne yaptıkları belli değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000