16 Ağustos 2011, Salı 11:50:35

BORAJET CEBE GİRDİ!

Borajet, mobil uygulamasıyla artık parmaklarınızın ucunda…
  • Yorumunuz
  • çok isabetli bir tespit yapmışsınız, bir kere daha borajet bu tarz satış kanallarına ihtiyaç duyacak kadar satış hacmine ulaşamadı ki!
  • Bu tür uygulamalar satış ve dağıtım kanallarının yoğunluğunu azaltmak için kullanılır genelde. Borajet çağrı merkezi zaten bekletmiyor, internet siteside takır takır çalışıyor. Varmı ? Var demek için yapılmış anlaşılan.
  • Borajet neden cebimize giriyor anlamadım olur cebimize girsinde tüm paramızı alsın yok yok aman girmesin.
Borajet, Borajet mobil uygulaması ile cep telefonlarınızda. Nerede olursanız olun, yanınızda 3G bağlantılı bir telefonunuz varsa Borajet Mobil ile online işlem yapmak artık çok kolay. iPhone,Blackberry ve 3G telefonlar için  özel tasarlanan Borajet Mobil sistemi uygulamasını kullanmak için www.borajet.com.tr ‘ye bağlanmak yeterli olacak.

Borajet Mobil uygulaması ile sadece 3 adımda online bilet alımı, tarife bilgileri, güncel uçuş bilgileri işlemleri yapılabilecek.
BORAJET CEBE GİRDİ!

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Yorumunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok isabetli bir tespit yapmışsınız, bir kere daha borajet bu tarz satış kanallarına ihtiyaç duyacak kadar satış hacmine ulaşamadı ki!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu tür uygulamalar satış ve dağıtım kanallarının yoğunluğunu azaltmak için kullanılır genelde. Borajet çağrı merkezi zaten bekletmiyor, internet siteside takır takır çalışıyor. Varmı ? Var demek için yapılmış anlaşılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Borajet neden cebimize giriyor anlamadım olur cebimize girsinde tüm paramızı alsın yok yok aman girmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000