21 Ekim 2017, Cumartesi 09:03:58

YTÜ ve TAI'den 'savunma'da iş birliği

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve TAI arasında yerli savunma sanayisini güçlendirme amacı taşıyan bir protokol imzalandı.
  • Adından başka yıldızı kalmamış yorumu çok güldürdü. İsterseniz bir bakin yıldız mezunları nerelerde çalışıyor. Times Hughes Education'un yaptığı mühendislik sıralamasına bir bakin isterseniz ilk 3'te itü odtü ytü var. O saydığınız Ankara üniversitelerinin gerisi nerede ?
  • Üniversite mi kalmamış adından başka yıldızı olmayan üniversite ile prtokol imzalıyorsunuz. Hem Ankaradaki Üniversitelerin suyu mu çıktı da İstanbuldaki üniversiteyi seçtiniz. Odtü, bilkent, hacettepe, ankara, gazi, başkent, çankaya, atılım...... onlarca üniversiteye ne olmuş da yıldız !
  • Çok merak ediyorum her yere yorum yapabiliyorken, bakanın uçakta rahatsızlanan(!) ünlü hanıma yardımına yorum yapmak istediğimizde neden sayfa yükleme hatası veriyor? Bakan diye yanlış yorumlardan mı çekiniliyor? Hep övülmüş! Hipokrat yeminden bahsedilmiş, çok merak ediyom bir erkek rahatsızlansaydı o türbalı(!) bakan ona da bakacakmıydı? Erkeklerle tokalaşmayan kadınların bile doktor yapıldığı bu ülkede yapılan habere bak.. pehhh çok matah bişey..
  • Maalesef gelen gideni ararıyor... THY A.O. ve THY Teknik A.Ş. deki duruma bakın. Gelen kadrolara bakın. Teknik A.Ş. Teknisyenlere yapılan tehdid vari konuşmalara bakın. Kimse iş konuşmuyor. Huzur yok... Rab'bim bizi Allah ile altadanlardan korusun...
  • thy'ye fetocuları doldurup iş,makam,ihamle veren,yedikleri her haltı görmezden gelen temel ve hamdi efendilere ne zaman dokunulacak acaba?

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Yıldız Teknopark ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TAI) arasında protokol imzalandı.

YTÜ'den yapılan açıklamaya göre, Yıldız Teknopark yerli savunma sanayisini güçlendirme amacını taşıyan bu protokolle, savunma projelerine Ar-Ge desteği sağlayacak.

İmzalanan protokolle Yıldız Teknopark milli uçak, milli helikopter ve milli jet projelerinin mühendislerini yetiştirmenin yanı sıra savunma projelerine teknolojik destek sağlayacak ve ortak projelerdeki etkinliğini artıracak.

Törende konuşan Yıldız Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Güner, "Türkiye savunma sanayisinin gelişiminde son dönemde yaşanan atak, teknoloji geliştirme merkezleri olarak bizi harekete geçirdi. Savunma sanayisinde dışa bağımlılığı azaltmak ve yerli sanayiyi güçlendirmek için atılan adımlara desteğimiz tam. TAI ile imzaladığımız bu protokolle sağladığımız güç birliğinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileriz." değerlendirmelerinde bulundu.

YTÜ ve TAI'den 'savunma'da iş birliği

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

ytü lü ~ 6 yıl önce
Adından başka yıldızı kalmamış yorumu çok güldürdü. İsterseniz bir bakin yıldız mezunları nerelerde çalışıyor. Times Hughes Education'un yaptığı mühendislik sıralamasına bir bakin isterseniz ilk 3'te itü odtü ytü var. O saydığınız Ankara üniversitelerinin gerisi nerede ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başka ~ 6 yıl önce
Üniversite mi kalmamış adından başka yıldızı olmayan üniversite ile prtokol imzalıyorsunuz. Hem Ankaradaki Üniversitelerin suyu mu çıktı da İstanbuldaki üniversiteyi seçtiniz. Odtü, bilkent, hacettepe, ankara, gazi, başkent, çankaya, atılım...... onlarca üniversiteye ne olmuş da yıldız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İtu lu ~ 6 yıl önce
Ankara da odtu ve bilkent dışında mühendislik eğitimi veren üniversite mi var ?... özellikle çankaya başkent ve atılım a sadece gülünür.
İtu’lüye ~ 6 yıl önce
Ankaradaki apartmandan bozma üniversitelerin verdiği mühendislik eğitimi bile İTÜ’nünkinden iyidir.
Merak ~ 6 yıl önce
Çok merak ediyorum her yere yorum yapabiliyorken, bakanın uçakta rahatsızlanan(!) ünlü hanıma yardımına yorum yapmak istediğimizde neden sayfa yükleme hatası veriyor? Bakan diye yanlış yorumlardan mı çekiniliyor? Hep övülmüş! Hipokrat yeminden bahsedilmiş, çok merak ediyom bir erkek rahatsızlansaydı o türbalı(!) bakan ona da bakacakmıydı? Erkeklerle tokalaşmayan kadınların bile doktor yapıldığı bu ülkede yapılan habere bak.. pehhh çok matah bişey..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Furkan ~ 6 yıl önce
Maalesef gelen gideni ararıyor... THY A.O. ve THY Teknik A.Ş. deki duruma bakın. Gelen kadrolara bakın. Teknik A.Ş. Teknisyenlere yapılan tehdid vari konuşmalara bakın. Kimse iş konuşmuyor. Huzur yok... Rab'bim bizi Allah ile altadanlardan korusun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
temel ve hamdi ~ 6 yıl önce
thy'ye fetocuları doldurup iş,makam,ihamle veren,yedikleri her haltı görmezden gelen temel ve hamdi efendilere ne zaman dokunulacak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 6 yıl önce
Zamanında Reiste yanlarındaydı. Şimdi fetöculara dokunmayan herkese sandıkta halk dokunacak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000