21 Ekim 2017, Cumartesi 16:41:32

ATAK T-129 helikopterine Pakistan ilgisi

Pakistan Başbakanı Abbasi, bir süredir ilgilendikleri ATAK helikopterini inceleyecek, sunulacak gösteriyi izleyecek. Abbasi'nin helikopterle uçuş yapması bekleniyor.
  • Turkiye bir sey urrtince kiskanc ve dusmanlar bunu turklere layik gormiyorlar vatan hayinleri baska birsey diyemem. Turkiye her sey yapar yeterki. Imkanlar elversin. , senin gibi dusuneneler catlasinlar, Fazla ileri gitme gelirim ona gore,
  • Motoru üreten evet derse satarsın.
  • Bence Abbasi alır bunu. Alır alır, kesin alır. Şu "falanca ülke ilgileniyor" haberleri bitmedi tai'nin. Yıllardır okuyoruz. Ürdün kralı Hüseyin'de gelmişti. N'oldu? Polonya ile anlaşma imzalandı diye fotoğraflar yayınlanmıştı n'oldu? Afrika ülkeleri sipariş kuyruğuna girmişti n'oldu. Son 5-10 senedir bu tip boş haberler veriyor Tai. Kendine de zarar veriyor, iktidara da, iktidar destekçilerine de.
  • Fazla sevinmeyin ilgiden fazlasi olmayacak
  • Türk'ün Türkten başka dostu var, o da Pakistanlı kardeşlerimizdir.

Pakistan Başbakanı Şahid Hakan Abbasi, Türkiye'nin savunma sanayisindeki ihracat arayışlarında önemli yer tutan T129 ATAK Taarruz ve Taktik Keşif Helikopteri'ni inceleyecek, sunulacak gösteriyi izleyecek.

Alınan bilgiye göre, D-8 Ekonomik İşbirliği Örgütü 9. Zirvesi kapsamında İstanbul'da bulunan Pakistan Başbakanı Şahid Hakan Abbasi, yarın T129 ATAK Taarruz ve Taktik Keşif Helikopteri'nin tanıtımı amacıyla düzenlenen özel bir etkinliğe katılacak.

Abbasi'ye, etkinlikte, helikopterin özellikleri anlatılacak, ayrıca bir demo gösterisi sunulacak. Etkinlikte, Abbasi'nin helikopterle uçuş yapması da planlanıyor.

Üstün yetenekleriyle harekat sahasında kendisini ispat eden ATAK'ın ihracı için başta Pakistan olmak üzere çeşitli ülkelerle görüşmeler yürütülüyor. ATAK, bu arayışların bir parçası olarak katıldığı çeşitli uluslararası etkinlikte yeteneklerini sergiledi.

PAKİSTAN'DA TESTTEN GEÇTİ
Pakistan bir süredir ATAK helikopteriyle ilgileniyor. Pakistan'a davet edilen ATAK, bir dizi teste tabi tutuldu ve bunlardan başarıyla geçti.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI) tarafından üretilen helikopterin Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ilk teslimatı 2014'te gerçekleştirildi. Envanterdeki ATAK helikopterleri sayısı 24'e ulaşırken, yıl sonunda bu sayının 36'ya çıkarılması hedefleniyor.

ATAK T-129 helikopterine Pakistan ilgisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Yaziklar olsun ~ 6 yıl önce
Turkiye bir sey urrtince kiskanc ve dusmanlar bunu turklere layik gormiyorlar vatan hayinleri baska birsey diyemem. Turkiye her sey yapar yeterki. Imkanlar elversin. , senin gibi dusuneneler catlasinlar, Fazla ileri gitme gelirim ona gore,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Motorcu ~ 6 yıl önce
Motoru üreten evet derse satarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
U ~ 6 yıl önce
O sorun coktaan cozuldu bosuna kafa yorma
Abbasi alır ~ 6 yıl önce
Bence Abbasi alır bunu. Alır alır, kesin alır. Şu "falanca ülke ilgileniyor" haberleri bitmedi tai'nin. Yıllardır okuyoruz. Ürdün kralı Hüseyin'de gelmişti. N'oldu? Polonya ile anlaşma imzalandı diye fotoğraflar yayınlanmıştı n'oldu? Afrika ülkeleri sipariş kuyruğuna girmişti n'oldu. Son 5-10 senedir bu tip boş haberler veriyor Tai. Kendine de zarar veriyor, iktidara da, iktidar destekçilerine de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsan pilot ~ 6 yıl önce
Fazla sevinmeyin ilgiden fazlasi olmayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dost ~ 6 yıl önce
Türk'ün Türkten başka dostu var, o da Pakistanlı kardeşlerimizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dost a ~ 6 yıl önce
Hikaye anlatmışsın...menfaatleri yoksa kardes falan dinlemezler
Serkan ~ 6 yıl önce
Pakistan ın kardeşliğini anlamak için çok lafa gerek yok,kurtuluş savaşında zorluk yokluk çeken türkiyemize Pakistan kadınları kollarından bilezikleri ni çıkarıp göndermiş bunu bizim tarihimiz çok değil bir iki ay öncesine ırak ve Suriye konularında sınırsız destek veren,kim Türkiye'nin kimyasal silah ı yok diyor bizim bütün silahlarımız Türkiye'nin dir diyen Pakistan,a helikopter almadı diye sırt çeviren devlet ve millet bizden değildir,
PİA ~ 6 yıl önce
ONLAR BİZİ KARŞILIKSIZ SEVEN TEK MİLLET,TEMELLERİ OSMANLI ZAMANINDA ATILMIŞTIR,DAYANAĞI DA HİLAFET MAKAMINDAN GELİR.
1947/1971 ~ 6 yıl önce
İŞ BANKASININ SERMAYESİNDE DE O ZAMANIN HİNDİSTANI, ŞİMDİNİN PAKİSTAN VE BENGLADEŞ MÜSLÜMANLARININ GÖNDERDİĞİ KURTULUŞ SAVAŞININ YARDIM PARALARI VAR....
Kardes ~ 6 yıl önce
Kardes pakistana medreseegitimi icin giden Murat Kurnaz isimli varandasi cia ya para karsiligi pakistan istihbarati satmadimi pakistan topladigi garibanlari 200 3000 dolara sattilar guantanamado yillarca kalip sucsuzlugu ispatlaninca yuruyemez bicimde sakat birakarak serges biraktilar.MURAT KURNAZ isimli vatandasia amerika razminat odedimi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000