29 Ekim 2017, Pazar 09:25:06

Temel Kotil: "Hedefimiz ihracatta 2 milyar doları aşmak"

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil hedeflerinin 2 milyar dolarlık ihracat olduğunu açıkladı.
  • Temel bey,THY ye okadar cok yabanci pilot yerlestirdinizki,bakalim yabancilarda sizi okadar seviyormu? Yoksa malin hepsi elinizde kalir (mazlumun ahini almak, siz bunu cok iyi bilirsiniz)
  • ınsaallah bizde sanayide dışarıya bağlı kalmayız, ihtiyaçlarımızı Ulkemizde üretiriz fakat Temel Kotil le olmaz. Temel Kotil gündemde kalmak için yilda bu şekilde 2/3 çıkışlar yapar gündemde kalır.
  • Bu adamı görmek istemiyoruzzzz
  • kamudaki baş fetoculardan biridir allah af etmiyecek sanunms sanayiinde dikkat ben müçadelenin sahte olduğuna inanıyorum sendika başkanıda bu gruptsn yeni genel müdürde her taraf sarılı
  • Temel Bey THY de fetoculeri yerleştiren sizsiniz. Fetocu olmayanları da fetocu diye atan da sizsiniz. Yediğiniz haklar aldığınız ahlar binleri geçti . Çok büyük veballer aldınız . Geçici dünya menfaati ve makamları için buna değer miydi ? Hocam bu şekilde biz mi size ders vermeli ,siz mi bize ders vermeliydiniz?
  • eylesin N.Erbakan'a.. Yolumuz açık olsun inş
  • Temel hoca,adam tanımakta zorluk çekiyorsun. Aldığın kripto fetöcülerden beklenen fayda nedir?Aç gözünü aç...Milli bir şirkette milli düşünenler ile başarılı olursun.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, şirketin ihracatında 2 milyar doları hedeflediklerini belirtti.

İhracatta birçok alanda çalıştıklarını ve başarılar elde ettiklerini vurgulayan Kotil, "Şirketimiz savunmaya dönük ihracatta Türkiye'de birinci sıradadır. İhracatımız inşallah daha da çok artacak. Yarım milyar dolar ihracat yapıyoruz. Hedefimiz yarımda kalmamak ve 2 milyar dolara ulaşmak." şeklinde konuştu.

Kotil şunları şöyledi; "TUSAŞ rahmetli Necmettin Erbakan'ın kurduğu bir şirkettir. 1973 yılında kanunu çıktı. Kurulma sebebini o yılları hatırlayanlar bilirler. Kıbrıs Barış Hareketinde Amerikalıların Türkiye'ye uyguladığı ambargo nedeniyle Türkiye kendi uçağını yapsın diye kuruldu. 1974, 1986 yılında F-16'ların imalatıyla başlayan serüven, bugün kendi uçaklarımızın imalatıyla devam ediyor. İHA'mız olsun, Atak helikopterimiz olsun, Hürkuş'umuz olsun hizmetimizde. İnşallah daha çok ürünler çıkartacağız. Milli muharip için çalışıyoruz."

Temel Kotil: "Hedefimiz ihracatta 2 milyar doları aşmak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Grrrrr ~ 6 yıl önce
Temel bey,THY ye okadar cok yabanci pilot yerlestirdinizki,bakalim yabancilarda sizi okadar seviyormu? Yoksa malin hepsi elinizde kalir (mazlumun ahini almak, siz bunu cok iyi bilirsiniz)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salla ~ 6 yıl önce
ınsaallah bizde sanayide dışarıya bağlı kalmayız, ihtiyaçlarımızı Ulkemizde üretiriz fakat Temel Kotil le olmaz. Temel Kotil gündemde kalmak için yilda bu şekilde 2/3 çıkışlar yapar gündemde kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lütfen, please ~ 6 yıl önce
Bu adamı görmek istemiyoruzzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamu ~ 6 yıl önce
kamudaki baş fetoculardan biridir allah af etmiyecek sanunms sanayiinde dikkat ben müçadelenin sahte olduğuna inanıyorum sendika başkanıda bu gruptsn yeni genel müdürde her taraf sarılı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 6 yıl önce
Temel Bey THY de fetoculeri yerleştiren sizsiniz. Fetocu olmayanları da fetocu diye atan da sizsiniz. Yediğiniz haklar aldığınız ahlar binleri geçti . Çok büyük veballer aldınız . Geçici dünya menfaati ve makamları için buna değer miydi ? Hocam bu şekilde biz mi size ders vermeli ,siz mi bize ders vermeliydiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Sonuc ne oldu boşu boşuna birsürü aileler dağildi Temel Kotil yüzünden acaba bu yazilanlari okuyomudur feto culara yani tk dakilerine hala bisey olmadi devlet nezaman el atacak sabirla bekliyoruz..
Allah rahmet ~ 6 yıl önce
eylesin N.Erbakan'a.. Yolumuz açık olsun inş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tusaş ~ 6 yıl önce
Temel hoca,adam tanımakta zorluk çekiyorsun. Aldığın kripto fetöcülerden beklenen fayda nedir?Aç gözünü aç...Milli bir şirkette milli düşünenler ile başarılı olursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tusaş ~ 6 yıl önce
Kendisi de öyle çünkü. THY’de bütün araçları FG plaka yapan kendisidir. Afrika hatlarını sözde hoca efendi dediği şahsın okullarına faydamız olsun diye açıyoruz diten kendisidir. Çocuklarını FG nin okullarında okutan kendisidir. Genel müdürlük yaparken Fatih Üniversitesinden hoca getirtip THY Yöneticilerine MBA eğitimi aldırıp okula THY’nin kasasından binlerce TL ödeten kendisidir. Daha sayayımmı?
Mallıkta son nokta ~ 6 yıl önce
Lan sana bunları anlatan 46lık biri olmalı ki çocuklukta etkilenmişsin
Mal babandır ~ 6 yıl önce
Bana bunları hiç kimse anlatmadı.Kendim bizzat yaşadım.Şahsi meseleleri de butür mesajlara karıştırmam.Herşey kayıtlı kuyutludur. FG yandaşlarına verilen Genel Müdür onaylı pass biletler.Bu biletler Yeşilköy Satış ofisinden tanzim edilir. Fatih Üniversitesinden gelen hocaya ödenen paralar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000