15 Ocak 2015, Perşembe 07:50:04

KTHY İDDİALARI BİTMİYOR

KTHY ile ilgili tartışmalar devam ediyor.
  • kthy iflas etmesinin sebepleri .. sendikalar, aşırı derece işe alınanlar ver gitsin maaşları sonunda patladı hadi bakalım kapat çiftliği yemek bitti.. bu iş böyle..onu işe al bunu işe al sonra..
  • Neden battığı sorusunun tek muhatabı Havasendir. Ona soracaksınız
  • Batmasının bunlarla alakası yok. KKTC in Dünyaca meşhur sendikacıları batırdılar. Grev zam vs derken şirket güme gitti.
  • KTHY nin batırılmasının sebebi zam talepleri bitmeyen sendikadır. Hiç bir zaman çalıştığı şirketi düşünmedi. 3000 - 4000 TL alan işçilere daha da fazla talep etti. Vermediler grev yaptı. Ercanı kapattılar. Dolayısı ile şirketin sonunu getirdiler. Arkasından da KTHY Havaş ortaklı CAS şirketine el attılar ve şirketin müşterilerini kaçırıp CAS'ı da kapanma noktasına getirdiler. Ve ne yazık ki onun da sonu geldi. Günde bir uçakla yaşamaya çalışıyor. Sendikacılık bu mudur ? Bunun adı rezilliktir.
  • Bir thk Vakası daha sanırım
  • Olanları en iyi sendika bilir. Hepsi onun başının altından çıktı. Zam ve grev meraklısı adamlar.

KTHY ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Yapılan büyük hatalar sonrasında batırıldığı iddia edilmesinin yanı sıra kasten ve isteyerek batırıldığı iddiaları da gündemden düşmüyor. KTHY’nin iflasını açıklamazdan önce Kıbrıs Vakıflar Bankasından, Belçika’da tamiri ön görülen uçak motoru ile ilgili aldığı öne sürülen 5 Milyon lira tutarındaki kredinin nereye harcandığı merak konusu oluyor.

UÇAK MOTORU KAYIP

KTHY’nin bünyesinde bulunan bir uçağın motorunun tamir için Belçika’ya gönderildiği ancak uçak motorunun ortadan kaybolduğu öne sürülüyor. Kaybolan ve geri gelmediği iddia edilen uçak motorunun akıbetinin ne olduğu da halen bilinmiyor. Tamir ve bakım için Belçika’ya gönderildiği öne sürülen uçak motorunun herhangi bir riske karşı sigortasının yapılıp yapılmadığı da gizliliğini koruduğuna vurgu yapılıyor.

5 MİLYON LİRA KREDİ TAMİR İÇİN ALINMIŞ

Vakıflar Bankasından alındığı öne sürülen 5 Milyon lira tutarındaki kredi için Ercan Hava Alanı içerisindeki hangarın ipotek olarak verildiği ileri sürülürken KTHY’nin İngiltere Slotlarının durumu da merak ediliyor. İngiltere’deki slotların satıldığı da ileri sürülürken elde edilen paranın slotların satılması halinde nerelere harcandığı da tartışma konusu oluyor.

ADA HAVACILIK ŞTİ. KURULDU AMA

KTHY iflas ettikten sonra kurulan ADA Havacılık Şti.’nin bankada kuruluş için bulundurduğu 5 Milyon liranın da bankadan ani olarak bir günde çekildiği belirtilirken daha sonra ADA Havacılık Şti.’nin uçuşlarını iptal ettiğine vurgu yapılıyor.

KTHY İLE İLGİLİ GİZLİLİK SÜRÜYOR

Güvenilir bir kaynak yaptığı açıklamada, KTHY ile ilgili gizlilik sürüyor. Belçika’ya gönderilen uçak motoru tamir edilip geri gönderilecekti. Bu uçak motorunun ne olduğunu bilmiyoruz. Ama tek bildiğimiz bu uçak motorunun geri gönderilmediğidir. Uçak motorunun tamiri için Vakıflardan 5 milyon lira kredi alındı. Peki 5 Milyon lira tamir için ödenmişse bu motor neden geri gönderilmedi. Veya hiç Belçika’ya gönderilmemişse bu 5 Milyon ile ne yapıldı? Birileri buna bir açıklık getirmelidir dedi. (Kıbrıs Sözcü)

KTHY İDDİALARI BİTMİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

camaro ~ 9 yıl önce
kthy iflas etmesinin sebepleri .. sendikalar, aşırı derece işe alınanlar ver gitsin maaşları sonunda patladı hadi bakalım kapat çiftliği yemek bitti.. bu iş böyle..onu işe al bunu işe al sonra..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KTHY ~ 9 yıl önce
Bunlara ilave olarak tembel ve çalışmayan personel ve de sendikanın istekleri tabii.
Neden ~ 9 yıl önce
Neden battığı sorusunun tek muhatabı Havasendir. Ona soracaksınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Motor vs ~ 9 yıl önce
Batmasının bunlarla alakası yok. KKTC in Dünyaca meşhur sendikacıları batırdılar. Grev zam vs derken şirket güme gitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LECN ~ 9 yıl önce
Ercanı kapattıkları günleri unutmasınlar. Tüm yolcuları perişan etmişlerdi zam alacağız diye
Batış ~ 9 yıl önce
KTHY nin batırılmasının sebebi zam talepleri bitmeyen sendikadır. Hiç bir zaman çalıştığı şirketi düşünmedi. 3000 - 4000 TL alan işçilere daha da fazla talep etti. Vermediler grev yaptı. Ercanı kapattılar. Dolayısı ile şirketin sonunu getirdiler. Arkasından da KTHY Havaş ortaklı CAS şirketine el attılar ve şirketin müşterilerini kaçırıp CAS'ı da kapanma noktasına getirdiler. Ve ne yazık ki onun da sonu geldi. Günde bir uçakla yaşamaya çalışıyor. Sendikacılık bu mudur ? Bunun adı rezilliktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bir thk Vakası daha sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havasen ~ 9 yıl önce
Olanları en iyi sendika bilir. Hepsi onun başının altından çıktı. Zam ve grev meraklısı adamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000