02 Temmuz 2014, Çarşamba 13:12:14

CAS'IN KAPATILMA KARARINA SERT TEPKİ!

Kıbrıs Türk Hür İşçi Sendikaları Federasyonu (HÜR-İŞ) Genel Başkanı Yakup Latifoğlu, KTHY ile HAVAŞ ortaklığında kurulan CAS'ın da faaliyetlerini sonlandırmasıyla devletin havacılık sektöründen tamamen çekildiğini öne sürdü.
  • üzüldüm
  • Kthy nın namı değer üyesini verdiniz casa. Adamın tek işi personel düşmanlığı. Sonucunda ne oldu? Şirketi batırdı
  • Ne zavallı yorum yapılmış. Suç havaşınmış. Suç kendini bilmeyen direktörler ile denktaşa ait. Siz kim handling şirketi yönetmek kim. Bunca sene gittide şimdi niye durdu. Bu soruyu sorun kendinize cahiller ordusu sizi
  • Hata başlığına Hata havaşın kktc hükümeti ile iş yapmasıdır. Küçük düşünüp küçük yorumlar yapmayalım hatta bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım. Terlik tokyo ile bagaj yükleyen bir şirketle havaş kalitesinin baş etmesi mümkün mü? Eğitime bir kuruş yatırmayan bir şirketle havaşın baş etmesi mümkün mü? Havaş dünyanın sayılı handling şirketidir. Kktc ye geldiğine dua etmek gerekirdi. Ama kovaladınız
  • burada bütün suç havaşın. iş yaparken iyi, müşteri kalmayınca yapı paydos. bir sorumluluğu üstleniyorsan imzaladığın sözleşme şartlarına uyacaksın. masraf olmasın diye personeline eziyet eden bakkal mantığıyla iş yürüten bir şirketten ne beklenebilir ki?
  • Denktaş sen olmasaydın şirket ayaktaydı. Verdiğin hangi sözü tuttun
  • Sayın Denktaş herşeyi çok biliyor verin ona kursun yeni bir şirket. Kendi yönetim kurulu batırmadımı cası..

Kıbrıs Türk Hür İşçi Sendikaları Federasyonu (HÜR-İŞ) Genel Başkanı Yakup Latifoğlu, Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın (KTHY) kapatılması ve Ercan Devlet Havaalanı’nın özelleştirilmesinin ardından devlet ortaklığı olan CAS’ın kapatılmasıyla devletin havacılık sektöründen tamamen çekildiğini öne sürdü.

Latifoğlu, “Açlık, sefalet ve insanların acıları üzerinden yaratılan tekelleri, 169 CAS çalışanına reva görülen muameleyi şiddetle reddediyoruz” dedi.

HÜR-İŞ Genel Başkanı Latifoğlu bugün yaptığı yazılı açıklamada, CAS çalışanlarının yanında olduklarını vurguladı.

“ERCAN’DA YENİ BİR TEKEL YARATILIYOR”

CAS çalışanlarının işten durdurulmasının 2010’da KTHY’de izlenen yoldan farklı olmadığını savunan Yakup Latifoğlu, “Sermayenin dikensiz gül bahçesini yaratma, ekonomik faaliyetlerin özele bırakılması adım adım yerine getiriliyor. Sözde yürürlükte bulunan rekabet yasasına rağmen Ercan’da yeni bir tekel yaratılıyor” iddiasında bulundu.

“Hükümet emeğin yanında mı, karşısında mı?  Bunu ortaya koymalı, ülkede yaşayan herkesin hükümeti olduğunu ispat etmeli” diyen Latifoğlu, “CAS’tan hizmet alan şirketlerin çalışanların haklarını savunmak veya almak için örgütlenmelerinden hemen sonra hizmet alımından vazgeçmelerinin iyi değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz” ifadesini kullandı.

CAS'IN KAPATILMA KARARINA SERT TEPKİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

ne çok ~ 10 yıl önce
üzüldüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kthy nın namı değer üyesini verdiniz casa. Adamın tek işi personel düşmanlığı. Sonucunda ne oldu? Şirketi batırdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne zavallı yorum yapılmış. Suç havaşınmış. Suç kendini bilmeyen direktörler ile denktaşa ait. Siz kim handling şirketi yönetmek kim. Bunca sene gittide şimdi niye durdu. Bu soruyu sorun kendinize cahiller ordusu sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hata başlığına Hata havaşın kktc hükümeti ile iş yapmasıdır. Küçük düşünüp küçük yorumlar yapmayalım hatta bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım. Terlik tokyo ile bagaj yükleyen bir şirketle havaş kalitesinin baş etmesi mümkün mü? Eğitime bir kuruş yatırmayan bir şirketle havaşın baş etmesi mümkün mü? Havaş dünyanın sayılı handling şirketidir. Kktc ye geldiğine dua etmek gerekirdi. Ama kovaladınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hata ~ 10 yıl önce
burada bütün suç havaşın. iş yaparken iyi, müşteri kalmayınca yapı paydos. bir sorumluluğu üstleniyorsan imzaladığın sözleşme şartlarına uyacaksın. masraf olmasın diye personeline eziyet eden bakkal mantığıyla iş yürüten bir şirketten ne beklenebilir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmasaydın ~ 10 yıl önce
Denktaş sen olmasaydın şirket ayaktaydı. Verdiğin hangi sözü tuttun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denktaş ~ 10 yıl önce
Sayın Denktaş herşeyi çok biliyor verin ona kursun yeni bir şirket. Kendi yönetim kurulu batırmadımı cası..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000