13 Nisan 2012, Cuma 09:24:26

23 NİSAN'DA MUĞLA'DA

Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi "Türk Yıldızları" 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Muğla'da hava gösterisi yapacak.
  • NİYE İLK YAPILMASI GEREKEN YER İSTANBUL? BAŞKENT Mİ? SAÇMA SAÇMA KONUSMAYIN
  • http://www.turkyildizlari.tsk.tr/DetayGoster_MENU.asp?MENU=Gunceltakvim türk yıldızları neden istanbulda hiç gösteri yapmaz.iki senedir sadece film çekimlerinde uçtular istanbulda.2012 yılındada herhangi bir gösteri yok. ilk yapılması gereken yerde yapmıyorlar.
Muğla'da bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir hafta boyunca kutlanacak. Çocukların Bayram coşkusunu yaşamaları için pek çok etkinliğin yapılacağı Bayram, 16 Nisan'da kutlama etkinlikleri başlayacak 23 Nisan'da yapılacak olan kutlama faaliyetleri ile sona erecek.

Coşkulu bir Bayram geçirilebilmesi için çocuklarımız tarafından belirlenen farklı pek çok etkinliklere yer verilecektir. Etkinliklerin süprizi ise "Türk Yıldızları" akrotiminin çocuklara ve Muğla halkına yapacağı gösteri olacak.

Ayrıca, 24 Ağustos 2001 tarihinde Bakü/Azerbaycan'da gerçekleştirdiği gösteri sayesinde aynı anda 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenen dünyanın tek akrobasi timi olma özelliğini elde "Türk Yıldızları" Muğla semalarında bir gösteri gerçekleştirecek.

Ülkemizi yurtdışında temsil etmek, Türk Silahlı Kuvvetlerini tanıtmak, Türk halkının Silahlı Kuvvetlere olan güven duygusunu pekiştirmek ve gençlerin havacılığa olan sevgisini artırmak amacıyla kurulan "Türk Yıldızları" gösterilerinde "Sekiz" süpersonik (ses üstü) uçak kullanan dünyanın ilk ve tek akrotimi olma özelliğini taşımakta. Dünya'nın beğeni ile izlediği akrotim 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da Muğla çocuklarının ve halkının beğenisi için uçacak.
23 NİSAN'DA MUĞLA'DA

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
NİYE İLK YAPILMASI GEREKEN YER İSTANBUL? BAŞKENT Mİ? SAÇMA SAÇMA KONUSMAYIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
http://www.turkyildizlari.tsk.tr/DetayGoster_MENU.asp?MENU=Gunceltakvim türk yıldızları neden istanbulda hiç gösteri yapmaz.iki senedir sadece film çekimlerinde uçtular istanbulda.2012 yılındada herhangi bir gösteri yok. ilk yapılması gereken yerde yapmıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000