18 Mart 2015, Çarşamba 20:02:25

TÜRK YILDIZLARI ÇANAKKALE'DE BÜYÜLEDİ

Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılında, Türk Yıldızları'nın yaptığı gösteri izleyenleri büyüledi.
  • YOLUMUZDA OLSA DA DAĞLAR KALIN BİR PERDE PERVASIZ BİR KARTALIZ BU HUDUTSUZ GÖKLERDE GÖNLÜMÜZDE TAŞTIKÇA BİZİ ÇOŞTURAN BU HIZ SEMADA OLACAĞIZ IŞIK SAÇAN BİR YILDIZ KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ BU MASMAVİ SARAYDIR MESKENİMİZ YERİMİZ ÖLÜME BİN ŞEKİLDE ALIŞTI GÖZLERİMİZ HIZINI BİZDEN ALIR KUŞLAR VE FIRTINALAR GEÇTİĞİMİZ HER YOLDA BİZE ŞİMŞEK OLUR YAR KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ KAYGUSUZ KALSIN DİYE DÜŞMANDAN VATANIMIZ YEMİN ETTİK GÖKLERDE AKACAKTIR KANIMIZ BİR TÜRK OĞLU TÜRK OLAN BÖYLE ÖLÜR NAM SALAR ÜZÜLMEYİN BU YOLDA KURBAN VEREN ANALAR KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ
  • Evren Ayna ile beraber ayrılan Fatih Kızıl THY'ye mi geçti,hangi şirkette uçuyor bileniniz var mı?
  • Sizler SÜPERSİNİZ..Sizi Çok ama çok seviyoruz.
  • nazar değmesin size arslanlar gurur duyduk
  • Türkiyenin ve Türk Havacılığının milli gururu Türkyıldızları...Allah sizleri korusun ve yüceltsin...Bin defada izlesek her seferinde ilk kez izliyormuş heyecanı yaşatan gösterilerinizin kazasız belasız devam etmesi temennisi ile...
  • Bülent Binbaşı ekipten ayrıldı mı acaba? Ayrıldıysa da burayı okur diye umarak anlatımı ile bizleri coşturan, ağlatan komutanıma selam olsun. Türk Yıldızları pilotları tabii ki gururumuz ama Bülent Binbaşının gönlümüzdeki yeri ayrı idi. Hava Kuvvetleri birçok personeline yaptığı gibi umarım kendisini de küstürmemiştir.
  • Gözlerimizin nuru TÜRK YILDIZLARI gururla izledim ,elimizde bir onlar kaldı ,hele uçak içinden yapılan anons tüm törene bedeldi,ancak TÜRK adını anmak koca töreni düzenleyenlere zormu geldi.100. yılında çanakkale savunmasında şehit olan TÜRK evlatlarını büyük bir minnetle anıyorum.
  • Her zaman ki gibi muhteşemsiniz, ne mutlu ki bu vatan siz ve sizin gibi nice evlatlara sahip... 2011 de Kıbrıs da ilk kez Türk Yıldızlarını izlemiştim, yanımda da İngiliz turistler vardı. O an öyle bir gururlanmıştım ki, hayatımda çok sayılıdır böyle bir gururu yaşadığım. Yıllar sonra ise Türk Yıldızlarının lideri ile Osman Yığcı ile tanışmıştım, samimiyeti ve alçak gönüllüğü ile beni Türk Yıldızlarına hayranlığım daha da artmıştı. İyi ki varsınız! Emeği geçen herkese teşekkürler, airporthaber ailesine de paylaşımları için ayrıca teşekkür ederim.
  • Gelde duygulanma arkadaş...

Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl anma törenlerine katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gelibolu Yarımadası’ndaki şehitler abidesindeki Türk Yıldızları ekibinin gösterisini keyifle izledi.

Deniz geçiş töreninin ardından Türk Yıldızları sahne aldı. Nefes kesen hareketleriyle izleyenleri büyüleyen Türk Yıldızlarının gösterisi herkesten büyük alkış aldı.

Yılın ilk gösterisini yapan Türk Yıldızları, bu gösteri ile 2015 sezonunu da açmış oldu.



TÜRK YILDIZLARI ÇANAKKALE'DE BÜYÜLEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
YOLUMUZDA OLSA DA DAĞLAR KALIN BİR PERDE PERVASIZ BİR KARTALIZ BU HUDUTSUZ GÖKLERDE GÖNLÜMÜZDE TAŞTIKÇA BİZİ ÇOŞTURAN BU HIZ SEMADA OLACAĞIZ IŞIK SAÇAN BİR YILDIZ KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ BU MASMAVİ SARAYDIR MESKENİMİZ YERİMİZ ÖLÜME BİN ŞEKİLDE ALIŞTI GÖZLERİMİZ HIZINI BİZDEN ALIR KUŞLAR VE FIRTINALAR GEÇTİĞİMİZ HER YOLDA BİZE ŞİMŞEK OLUR YAR KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ KAYGUSUZ KALSIN DİYE DÜŞMANDAN VATANIMIZ YEMİN ETTİK GÖKLERDE AKACAKTIR KANIMIZ BİR TÜRK OĞLU TÜRK OLAN BÖYLE ÖLÜR NAM SALAR ÜZÜLMEYİN BU YOLDA KURBAN VEREN ANALAR KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TJJ ~ 9 yıl önce
Evren Ayna ile beraber ayrılan Fatih Kızıl THY'ye mi geçti,hangi şirkette uçuyor bileniniz var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYJET ~ 9 yıl önce
Sizler SÜPERSİNİZ..Sizi Çok ama çok seviyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
nazar değmesin size arslanlar gurur duyduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Türkiyenin ve Türk Havacılığının milli gururu Türkyıldızları...Allah sizleri korusun ve yüceltsin...Bin defada izlesek her seferinde ilk kez izliyormuş heyecanı yaşatan gösterilerinizin kazasız belasız devam etmesi temennisi ile...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülent Bnb? ~ 9 yıl önce
Bülent Binbaşı ekipten ayrıldı mı acaba? Ayrıldıysa da burayı okur diye umarak anlatımı ile bizleri coşturan, ağlatan komutanıma selam olsun. Türk Yıldızları pilotları tabii ki gururumuz ama Bülent Binbaşının gönlümüzdeki yeri ayrı idi. Hava Kuvvetleri birçok personeline yaptığı gibi umarım kendisini de küstürmemiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet onlar ~ 9 yıl önce
Gözlerimizin nuru TÜRK YILDIZLARI gururla izledim ,elimizde bir onlar kaldı ,hele uçak içinden yapılan anons tüm törene bedeldi,ancak TÜRK adını anmak koca töreni düzenleyenlere zormu geldi.100. yılında çanakkale savunmasında şehit olan TÜRK evlatlarını büyük bir minnetle anıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurur duyan ~ 9 yıl önce
Her zaman ki gibi muhteşemsiniz, ne mutlu ki bu vatan siz ve sizin gibi nice evlatlara sahip... 2011 de Kıbrıs da ilk kez Türk Yıldızlarını izlemiştim, yanımda da İngiliz turistler vardı. O an öyle bir gururlanmıştım ki, hayatımda çok sayılıdır böyle bir gururu yaşadığım. Yıllar sonra ise Türk Yıldızlarının lideri ile Osman Yığcı ile tanışmıştım, samimiyeti ve alçak gönüllüğü ile beni Türk Yıldızlarına hayranlığım daha da artmıştı. İyi ki varsınız! Emeği geçen herkese teşekkürler, airporthaber ailesine de paylaşımları için ayrıca teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gelde duygulanma arkadaş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000