23 Aralık 2008, Salı 11:17:52

TERCİHLER MNG TEKNİK'TEN YANA

2002 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk özel uçak bakım merkezi olan MNG Teknik, müşteri portföyünü büyütüyor...
  • gerçektende ülkemiz ve mng technic açısından çok iyi girişimler bunlar.inşallah devamlarıda gelir diye umuyorum.mng technicide bu başarılarından dolayı kutlamak gerekir.bence mng technic yaptığı işin haklı gururunu yaşıyor
  • Eski bir çalışanı olarak MNG Tekniğin böylesine büyüdüğünü görmekten büyük mutluluk duyuyorum.Demekki bu işe gönül vermiş, dürüst yetenekli insanlarla bu iş oluyormuş.Allah yolunuzu açık etsin.Sivil havacılığımızın haklı gururu MNG TEKNİK.

MNG Teknik'in son müşterisi Air Baltic oldu. MNG Technic ile Air Baltic arasında 5 senelik bakım anlaşması Air Baltic Genel Müdür Yrd. (Teknik) Algirds Mikelsons’un katılımı ile Istanbul’da imzalandı.
 
İmzalanan anlaşma ile bölgesinin en büyük Low Cost Carrier şirketi olan Air Baltic’in filosunda bulunan tüm Boeing 737 Klasik serisi uçakların C Bakımları ile birlikte, her türlü ağır bakım gereksinimleri de 5 sene süre ile MNG Technic tarafından yapılacak.
         
Ayrıca, Air Baltic’in ihtiyacı olabilecek tüm eğitim gereksinimleri de MNG Technic tarafından karşılanacak.
 
Dünyada birçok uçak bakım firmasının hizmet verdiğini fakat sektörde tercih edilen firma olmanın yolunun kaliteli ve kusursuz hizmet sunmaktan geçtiğini belirten MNG Technic Pazarlama Müdürü Sayın Volkan ESER, firma olarak 4 kıtada 26 ülkeden müşterileri bulunan MNG Technic’in, Air Baltic ile yapılan bu uzun vadeli anlaşma ile müşterileri arasına bir yenisini daha eklemenin haklı gururunun yaşandığını belirtti.


baltık

TERCİHLER MNG TEKNİK'TEN YANA

Yorumlar

eskatl ~ 15 yıl önce
gerçektende ülkemiz ve mng technic açısından çok iyi girişimler bunlar.inşallah devamlarıda gelir diye umuyorum.mng technicide bu başarılarından dolayı kutlamak gerekir.bence mng technic yaptığı işin haklı gururunu yaşıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen ~ 15 yıl önce
Eski bir çalışanı olarak MNG Tekniğin böylesine büyüdüğünü görmekten büyük mutluluk duyuyorum.Demekki bu işe gönül vermiş, dürüst yetenekli insanlarla bu iş oluyormuş.Allah yolunuzu açık etsin.Sivil havacılığımızın haklı gururu MNG TEKNİK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000