09 Mart 2015, Pazartesi 15:16:48

MNGJET'İN BAKIM YETKİSİ ASKIYA ALINDI

MNG grup bünyesindeki hava taksi şirketi MNGJet’te çalışanların toplu olarak istifa ettiği iddialarının arkasından yeni bir şok daha yaşanıyor.
  • teknik, havayolu, jet nedir bu patronun sizden çektiği
  • Çamur at izi kalsın insan ekmek yediği yere pislemez.
  • 2. Gün işe başladınız :)) hala dedikodu yapıyosunuz. Keşke izin alarak gitseydiniz güzel anılacaktınız
  • Dünkü çocuğu genel müdür yaparsan olacağı budur
  • Aslında MNG patronu MNG havayollarını da kontrol etmesi gerekiyor . Orada dönen saçmalıkları , birbirine düşman kesilen birimleri , başkan diye masanın başına oturtdukları Kişilerin basiretsizliklerini daha hangi birisini sayayım.... Ama en önemlisi de bunlara izin veren SÖ genel müdürü ...Yazık yazık güzelim şirketi ne hale getirdiler .
  • İster beğenin ister beğenmeyin gerçek şuki adam şantaja boyun eğmedi! Çalışma şartlarını beğenmeyen istifa eder gider beğendiği yerde çalışır. Engelleyen varmı. Atmışlar ortaya mobbing diye birşey, çek istediğin manaya, nasıl olsa ispatlanmaz, çamur atayım izi kalsın bende ak pak olayım. Nedir yani maaşınımı vermediler, çayına şeker yerine tuzmu kattılar, altına kuştüyü yastıkmı sermediler... Kendi işi olmadığı halde atıp tutanlara soruyorum, birileri birilerinin gazına gelip istifa etti müdürde yakalarına yapışıp gitmeyin batarız kalırsanız maaşa zam izinler 5 hafta üstüne 3 de ikramiye diye yalvarmadı diyemi beğenmiyorsunuz. Maymundan müdür olacağına adam olmayı seçmiş helal olsun. Ben olsam haksız yere iş bırakıp ticari kayba sebep olmaktan tazminat davası bile açardım.
  • şimdi sıra bizim mng-hobom yada thy tekniğe geçecek aday adayı teknisyenlerde desem daha şimdiden hepsi başka iş mi var ne yapayım geçmeyeyim de diye ağlamaya başladılar bile gönülden kutlarım istifa eden jet personelini dik durmuşlar bravo tazminatını kıdemini brakan maaşının düşmesinede göz yumacak olan habom teknisyen abilerimizide kınıyorum.yeri geldimi astronot yeri geldimi okuma yazma bilemeyen abiler :)
  • yerinizi ayarlayıp gitmişsiniz hala burda atıp tutuyorsunuz.insan ekmek yediği yere biraz saygılı davranır!,yakışmıyor size...
  • MNG daha beter günleri görmesi en içten dileğimdir, haksız olduğu halde ayrılan pilotları gasp ettiği günlerin acısı çıksın.
  • İsten ayrilan arkadaslar mobbing var diyerek ayrilmislar ama neden kendilerine mobbing in nabasini uygulayan bakim mudurunun pesine takilmislar. Anlasilir gibi degil.

MNG grup bünyesindeki hava taksi şirketi MNGJet’te çalışanların toplu olarak istifa ettiği iddialarının arkasından yeni bir şok daha yaşanıyor.

Filosunda 10 adet özel jet bulunan MNGJet’in Part-145 bakım yetkisinin de alındığı iddia edildi.

İddiaya göre Cuma günü kalabalık bir ekiple şirketi denetlemeye gelen Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) yapılan denetimlerde ciddi bulgular tespit ederek şirketin Part-145 bakım yetkisini iptal etti.

Taraflardan konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmezken, MNG Jet'te ciddi bir kaos yaşandığı bildirildi.

MNGJET'İN BAKIM YETKİSİ ASKIYA ALINDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

adamınemeğiboşa ~ 9 yıl önce
teknik, havayolu, jet nedir bu patronun sizden çektiği

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çamur at izi kalsın insan ekmek yediği yere pislemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
2. Gün işe başladınız :)) hala dedikodu yapıyosunuz. Keşke izin alarak gitseydiniz güzel anılacaktınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dünkü çocuğu genel müdür yaparsan olacağı budur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aslında MNG patronu MNG havayollarını da kontrol etmesi gerekiyor . Orada dönen saçmalıkları , birbirine düşman kesilen birimleri , başkan diye masanın başına oturtdukları Kişilerin basiretsizliklerini daha hangi birisini sayayım.... Ama en önemlisi de bunlara izin veren SÖ genel müdürü ...Yazık yazık güzelim şirketi ne hale getirdiler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hepimiz MNG Jetiz! ~ 9 yıl önce
İster beğenin ister beğenmeyin gerçek şuki adam şantaja boyun eğmedi! Çalışma şartlarını beğenmeyen istifa eder gider beğendiği yerde çalışır. Engelleyen varmı. Atmışlar ortaya mobbing diye birşey, çek istediğin manaya, nasıl olsa ispatlanmaz, çamur atayım izi kalsın bende ak pak olayım. Nedir yani maaşınımı vermediler, çayına şeker yerine tuzmu kattılar, altına kuştüyü yastıkmı sermediler... Kendi işi olmadığı halde atıp tutanlara soruyorum, birileri birilerinin gazına gelip istifa etti müdürde yakalarına yapışıp gitmeyin batarız kalırsanız maaşa zam izinler 5 hafta üstüne 3 de ikramiye diye yalvarmadı diyemi beğenmiyorsunuz. Maymundan müdür olacağına adam olmayı seçmiş helal olsun. Ben olsam haksız yere iş bırakıp ticari kayba sebep olmaktan tazminat davası bile açardım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
me ~ 9 yıl önce
sizi olayı bu şekilde yavan ve tek taraflı özetlediğiniz için kınamıyorum bile. çalışanların işveren karşısında boyun eğmemelerini bu şekilde yansıtmanız ve günümüzde çalışanların en büyük sorunu ve işverenlere karşı en çaresiz kaldıkları mobbing i bu şekilde tanımlamanıza söylenecek bir kelime yok...siz işveren olmalısınız...emekçi değilsiniz..
Çalışan ~ 9 yıl önce
24 yıllık işçiyim! Benim ahlak anlayışım, ekmek yediğim yere pislememek olduğu için afedersiniz! Zorlu müdürlerle çok düşük maaşlara çalıştığım da oldu, 6 ay maaş alamadığım da. Ama seçim hakkım vardı. Bazen kaldım, bazen gittim. İşe şerefimle girdim, edebimle çıktım! Hiç işsiz kalmadım, hiçbir işyerinden eski işyeriniz ile sorun yaşamışsınız diyerek geri çevrilmedim. Mobbing diye süslü püslü nereye gittiği belirsiz laflar üretmeye gerek yok. Akıllarınca işverene şantaj yapmak istediler ters tepti. İşveren olsam selamlarını almam. Kimse çatısının altına akrep yuvası kurdurmaz.
mng teknisyenlere ~ 9 yıl önce
şimdi sıra bizim mng-hobom yada thy tekniğe geçecek aday adayı teknisyenlerde desem daha şimdiden hepsi başka iş mi var ne yapayım geçmeyeyim de diye ağlamaya başladılar bile gönülden kutlarım istifa eden jet personelini dik durmuşlar bravo tazminatını kıdemini brakan maaşının düşmesinede göz yumacak olan habom teknisyen abilerimizide kınıyorum.yeri geldimi astronot yeri geldimi okuma yazma bilemeyen abiler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuzyok ~ 9 yıl önce
yerinizi ayarlayıp gitmişsiniz hala burda atıp tutuyorsunuz.insan ekmek yediği yere biraz saygılı davranır!,yakışmıyor size...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
MNG daha beter günleri görmesi en içten dileğimdir, haksız olduğu halde ayrılan pilotları gasp ettiği günlerin acısı çıksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
İsten ayrilan arkadaslar mobbing var diyerek ayrilmislar ama neden kendilerine mobbing in nabasini uygulayan bakim mudurunun pesine takilmislar. Anlasilir gibi degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000