01 Ekim 2009, Perşembe 16:01:13

MNG TEKNİK KALİTESİNİ TESCİLLETTİ

Atatürk Havalimanı’nda uçak bakım ve onarım faaliyeti gösteren MNG Teknik, bugün aldığı belgelerle kalitesini tescilletti.
  • sadece bundan yukardakilerin haberi var kendi aralarında kutlama yaparak duyurdular birbirlerine ama teknik harıl harıl çalışıyordu onlar bunu kutlarken. sadece kokteyl masaları hangar içinden geçerken gördü teknik arkadaşlar. bi de kalite derken burun kısmı çelik olan iş ayakkabası giymesi gerekiyor galiba personelin yanlış bilmiyorsam; merak ediyorum kaç yıldır mng de ayakkabı verilmiyor personele?
  • Keşke belgelerinizi daha ciddi bir kuruluştan alsaydınız.. Hayırlı olsun
  • "Aytekin Özdilek "olarak düzeltetiniz. saygilarimla LHT Hasan Tolaman
  • Sayin Aytekin Öztekin, sizinler cok seneler önce beraber calistik ve sizin güvenli, kaliteli ve temiz is anlayisinizi biliyorum. Bu basarinizdan dolayi sizi ve kurumunuzu kutluyorum. LHT Hasan Tolaman
  • Sn Aytekin Özdilek sizi ve MNG yi tebrik ederim zaten gittiğiniz yerlerde hala izleriniz var.gittiğiniz yerlere gelen kavunları form 4 lerini iptal edenlerde biliyor.sonuçta herkes herkesi biliyor.bizde umarım arkamızdan sn Özdilek gibi bir hoş seda bırakırız.
  • Sevgili Aytekin Seni ve çalışma arkadaşlarını kutluyorum Işık ŞAHİN
  • As a Turkish citizen you must proud of your company, specially accomplishing such a good moves this year. Keep up with good work...!
  • MNG Teknik ailesinin içinden biri olarak başta Kalite Bölümü çalışanları olmak üzere tüm çalışanları kutlarım.
  • MNG Technic ailesine ve tüm havacılık camiasına hayırlı olsun

MNG Teknik Kalite Departmanı tarafından yaklaşık 1 yıl kadar önce başlatılan çalışmaların sonucunu bugün, “ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Standartı” ile “OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Standartı” belgelerine kavuşarak aldı.

MNG Holding başkan yardımcısı ve MNG Teknik Genel Müdürü Levent Uzunokur, MNG Teknik Genel Müdür Yardımcısı Fikret Geçkili ve MNG Teknik Kalite Müdürü Aytekin Özdilek başta olmak üzere birçok MNG Teknik yöneticisi de kalite belgelerinin alındığı törene katıldı.

Aytekin ÖzdilekMNG Teknik Kalite Müdürü Aytekin Özdilek, heyecanlı olduğunu belirterek “Yaklaşık 1 yıl önce başlattığımız çalışmaların meyvelerini bugün aldık. Bu bir ekip çalışması... Tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu belgeler, bizim var olan kalitemizin tescili için önemliydi. Ama bu belgeleri almakla iş bitmiyor. Bundan sonra her geçen gün kalitemizin üzerine koyarak yolumuza devam etmeliyiz” dedi.

MNG Teknik Genel Müdürü Levent Uzunokur ise kalite belgelerinin alınmasında tüm çalışanların katkısı olduğunu ifade ederek, “Biz kalitemizi zaten biliyorduk. ISO 9001 kalite belgesi önemli ama onun yanı sıra OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Standartı belgesi de işimizi ne kadar ciddiye aldığımızı gösteriyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Uzunokur ayrıca, yeni hangar projesiyle birlikte kapasitelerini 3-4 kat daha artıracaklarını da ifade etti.

MNG Teknik

MNG Teknik

MNG TEKNİK KALİTESİNİ TESCİLLETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
sadece bundan yukardakilerin haberi var kendi aralarında kutlama yaparak duyurdular birbirlerine ama teknik harıl harıl çalışıyordu onlar bunu kutlarken. sadece kokteyl masaları hangar içinden geçerken gördü teknik arkadaşlar. bi de kalite derken burun kısmı çelik olan iş ayakkabası giymesi gerekiyor galiba personelin yanlış bilmiyorsam; merak ediyorum kaç yıldır mng de ayakkabı verilmiyor personele?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Keşke belgelerinizi daha ciddi bir kuruluştan alsaydınız.. Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Aytekin Özdilek "olarak düzeltetiniz. saygilarimla LHT Hasan Tolaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayin Aytekin Öztekin, sizinler cok seneler önce beraber calistik ve sizin güvenli, kaliteli ve temiz is anlayisinizi biliyorum. Bu basarinizdan dolayi sizi ve kurumunuzu kutluyorum. LHT Hasan Tolaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sn Aytekin Özdilek sizi ve MNG yi tebrik ederim zaten gittiğiniz yerlerde hala izleriniz var.gittiğiniz yerlere gelen kavunları form 4 lerini iptal edenlerde biliyor.sonuçta herkes herkesi biliyor.bizde umarım arkamızdan sn Özdilek gibi bir hoş seda bırakırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sevgili Aytekin Seni ve çalışma arkadaşlarını kutluyorum Işık ŞAHİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
As a Turkish citizen you must proud of your company, specially accomplishing such a good moves this year. Keep up with good work...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MNG Teknik ailesinin içinden biri olarak başta Kalite Bölümü çalışanları olmak üzere tüm çalışanları kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MNG Technic ailesine ve tüm havacılık camiasına hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000