31 Mayıs 2010, Pazartesi 11:07:46

MNG Teknik Bowling turnuvası sonuçlandı

Atatürk Havalimanı’nda faaliyet gösteren tek özel uçak bakım merkezi olan MNG Teknik çalışanlarının katıldığı Bowling Turnuvası sonuçlandı.
  • Çok eğlendik gerçekten, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
  • thy teknis as nedir? ozel degil mi?
Yoğun çalışma temposundan bir an olsun uzaklaşıp çalışanlara yönelik motivasyon, şirket içi iletişim sürecine katkı sağlamak, çalışma performansını artırmak ve ekip ruhunu yerleştirmek düşüncesiyle düzenlenen turnuva eğlenceli ve bir o kadar da çekişmeli bir atmosferde gerçekleşti.

MNG Teknik İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü tarafından organize edilen, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Uzunokur, Genel Müdür Yardımcısı Fikret Geçkili ve diğer MNG Teknik yöneticilerinin de katıldığı turnuvada Ergin Gürbüz, Burak Özoğuş, Akın Temur, Okan Kurt ve Fermani Uluğ’dan oluşan İkmal Direktörlüğü’ne bağlı bowling takımı birincilik kupasını almaya hak kazandı.

Bayanlar Kategorisi’nde en yüksek skoru Cost Control Direktörlüğü’ne bağlı Derya Afacan, Erkekler Kategorisi’nde en yüksek skoru İdari İşler Direktörlüğü’ne bağlı Cem Acır elde ederken turnuvada başarılı olan oyunculara kupa, madalya ve ödüllerini Levent Uzunokur takdim etti.







MNG Teknik Bowling turnuvası sonuçlandı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Çok eğlendik gerçekten, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy teknis as nedir? ozel degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000