12 Ağustos 2008, Salı 08:23:27

MNG Technic tam kapasite!

Uçakların bakım ve onarımlarını gerçekleştiren MNG Technic, 18 ülkeden gelen yüzlerce uçağın bakımını yaparak yeni bir ivme kazandı...
  • base maintenance'in nerde yapilacagini MNG bilmiyor, Turk sivil havaciligi bilmiyor, EASA bilmiyor, FAA bilmiyor, GACA bilmiyor, Bermuda bilmiyor. bir tek sen ve THY biliyorsunuz. tebrik ediyorum sizleri. AMM'de nerde yazdigini da bilmiyorsan diyecek lafim yok zaten.
  • AMM de nerede yazıyor, bizmi bilmiyoruz. Base Maintenance in nerede yapılacağı EASA dokumanlarında geçer. Siz uçağı bir task için içeri alıp diğer task için dışarı mı çıkarıyorsunuz ? Açık hava yağmura dönünce ne oluyor ? hepsi içeri sığabiliyor mu ?
  • kardeşim abuk subup yorumlar yapmayın ya bilende konuşuyor bilmeyende.c bakımın bazı aşamaları pekala hangar dışında yapılabiliyor.Bu ammde de belirtilmiş.içeride yapılması gereken işlemler hangar içinde yapılıyor zaten.
  • yıllar önce ilk başladığımız dönemde bize burun kıvıran,tepeden bakan THY calışanlarının çoğu şu anda bizde çalışıyorlar.Sektör küçük, birgün gelir bu abuk yorumları yapanlarda iş müracaat formu doldurur.Tecrübeyle sabittir.
  • yorumlar airport haber okurlarina yakismayacak duzeyde cahilliklerle dolu. hangi tip bakimlarin hangar gerektirdigi AMM'de yazili. bunu bilip yorum yapmak icin artniyetli olmak lazim. bilmiyorsaniz lafim yok zaten. ayrica 2002 yilinda 0'dan baslayip su anda 600 kisiye yakin calisani istihdam eden bir kurumdur MNG Teknik. bu sektorde herkese ekmek var. MNG'ye de My Technic'e de digerlerine de. yeterki herkes birbirine saygi duysun, ekmegine sahip ciksin, yanlis yollara sapmasin.
  • Haber başlığı "MNG Tam Kapasitenin üzerinde" olmalıydı. C bakımı için hangar gerekir diye düşünenler MNG'den ders alsınlar. Ağır bakımlar açık havada pekala yapılabiliyor. SHGM'nin temsilcilerinin gözü önünde hem de.
  • Rakamlar düşük, karşıdaki park pozisyonlarını kiralayıp orada da C ve D checklere başlayip rakamları artırabilirsiniz MNG Tech yönetimi.
  • belki bugün belkide yarın, belkide yarındanda yakın.sesimizi sabiha dan tüm dünyaya duyurmak üzere geliyoruz..

Uçakların bakım ve onarımlarını gerçekleştiren MNG Technic, 18 ülkeden gelen yüzlerce uçağın bakımını yaparak yeni bir ivme kazandıHavacılığın gelişmesi nedeniyle MNG Technic de 2009 yılı sonuna kadar randevu defterini doldurdu.

MNG Technic, 18 ülkeden gelen uçakların bakımını yaparak, Türkiye’yi yeni bir sektörle tanıştırdı. Uçakları neredeyse tamamen parçalayarak, yeniden birleştiren, eskiyen ya da aksayan parçalarını değiştiren MNG Technic’te iş yoğunlu nedeniyle 2009’a kadar dolu çalışıyor. Uçak bakımının 100 bin dolardan başlayıp, milyon dolarlara kadar uzandığı sektöre 2002’de giren MNG Technic bu alanda THY’den sonra kurulan ikinci şirket.

4 KITAYA HİZMET SUNUYOR

Şirketin Genel Müdür Yardımcısı Fikret Geçkili, tamamen uzmanlaşmış kadroları ile Azerbaycan’dan Amerika’ya kadar birçok ülkenin uçaklarına bakım yaptıklarını belirterek ‘MNG Technic, kuruluşunu müteakip almaya hak kazandığı JAR 145 Onaylı Bakım Organizasyonu Sertifikası ile İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan 5 bin metrekare alana kurulu bakım hangarında aynı anda 1 adet geniş ile 2 adet dar ya da 4 adet dar gövdeli uçağa bakım hizmeti verebilmektedir. MNG Technic, 4 kıtada 18 ülkeden oluşan müşterilerine hizmet sunuyor’ dedi.

2007’DE 65 UÇAĞA BAKTI

2003 yılında 30 adet büyük uçak bakım hizmeti verdiklerini söyleyen Geçkili ‘2007 yılında bu sayı 65’e ulaştı. MNG Technic kurulduğundan bugüne kadar yaklaşık 270 adet uçağa büyük bakım hizmeti verdi. Airbus, Boeing ve McDonell Douglas firmasına ait birçok uçak tiplerinin tüm bakımlarını yapabilmekteyiz. Ayrıca, bünyemizde bulunan atölyelerimiz ile uçak parça ve ekipmanlarına gerekli uygulamaları gerçekleştiriyoruz’ dedi.


Bizde sıfır hata şart

Uçak bakım sektörünün hata kabul etmeyen bir sektör olduğunu söyleyen Geçkili ‘Hata yapma riskini minimuma indirmek diye birşey yoktur, sıfıra indirmek gereklidir. Uçağın bakımı sırasında yapılabilecek en ufak hata çok kötü sonuçlar doğurabilir. Bu da uçağın yoğun çalışma temposunda sorunsuz çalışabilmesi için en doğru ve en kaliteli bakımın yapılması anlamına geliyor. MNG Technic her zaman uluslararası standartlarda, zamanında ve güvenli uçak bakımı konusunda hizmet vermeye devam edecek’ dedi.

Star

MNG Technic tam kapasite!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

aerosol ~ 16 yıl önce
base maintenance'in nerde yapilacagini MNG bilmiyor, Turk sivil havaciligi bilmiyor, EASA bilmiyor, FAA bilmiyor, GACA bilmiyor, Bermuda bilmiyor. bir tek sen ve THY biliyorsunuz. tebrik ediyorum sizleri. AMM'de nerde yazdigini da bilmiyorsan diyecek lafim yok zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
AMM de nerede yazıyor, bizmi bilmiyoruz. Base Maintenance in nerede yapılacağı EASA dokumanlarında geçer. Siz uçağı bir task için içeri alıp diğer task için dışarı mı çıkarıyorsunuz ? Açık hava yağmura dönünce ne oluyor ? hepsi içeri sığabiliyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mng teknik ~ 16 yıl önce
kardeşim abuk subup yorumlar yapmayın ya bilende konuşuyor bilmeyende.c bakımın bazı aşamaları pekala hangar dışında yapılabiliyor.Bu ammde de belirtilmiş.içeride yapılması gereken işlemler hangar içinde yapılıyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sende geleceksin ~ 16 yıl önce
yıllar önce ilk başladığımız dönemde bize burun kıvıran,tepeden bakan THY calışanlarının çoğu şu anda bizde çalışıyorlar.Sektör küçük, birgün gelir bu abuk yorumları yapanlarda iş müracaat formu doldurur.Tecrübeyle sabittir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aerosol ~ 16 yıl önce
yorumlar airport haber okurlarina yakismayacak duzeyde cahilliklerle dolu. hangi tip bakimlarin hangar gerektirdigi AMM'de yazili. bunu bilip yorum yapmak icin artniyetli olmak lazim. bilmiyorsaniz lafim yok zaten. ayrica 2002 yilinda 0'dan baslayip su anda 600 kisiye yakin calisani istihdam eden bir kurumdur MNG Teknik. bu sektorde herkese ekmek var. MNG'ye de My Technic'e de digerlerine de. yeterki herkes birbirine saygi duysun, ekmegine sahip ciksin, yanlis yollara sapmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capacity ~ 16 yıl önce
Haber başlığı "MNG Tam Kapasitenin üzerinde" olmalıydı. C bakımı için hangar gerekir diye düşünenler MNG'den ders alsınlar. Ağır bakımlar açık havada pekala yapılabiliyor. SHGM'nin temsilcilerinin gözü önünde hem de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Rakamlar düşük, karşıdaki park pozisyonlarını kiralayıp orada da C ve D checklere başlayip rakamları artırabilirsiniz MNG Tech yönetimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yıllar ~ 16 yıl önce
belki bugün belkide yarın, belkide yarındanda yakın.sesimizi sabiha dan tüm dünyaya duyurmak üzere geliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000