26 Aralık 2008, Cuma 12:07:09

HAVACILIK CAMİASI BİR DUAYENİNİ KAYBETTİ

Özel uçak bakım şirketi MNG Technic çok önemli bir duayenini, Bahtıgür Atasoy’u kaybetti.
  • Mesleğinle,insanlığınla çok kişinin önüne geçebilen nadir bir insan olmanın dışında iyi bir yönetici vasfınla da seni çok özliyeceğiz.Bu camiada bize mesleğinle (teknisyenlik ve teknik eğitmenliğinle) çok şeyler kazandırdın.Bunlara sahip çıkıp senin adını ve kariyerini yaşatacağız.Allah rahmet eylesin,ailesine,sevdiklerine baş sağlığı diler sabırlar ihsan ederim.
  • sevgili babamızı kaybettiğimiz bu acı dönemde her an yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen, başta uted, mng, thy olmak üzere tüm havacılık camiasına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
  • Sayın Airporthaber yöneticileri iyi insana Allah rahmet eylesin Ailesine ve tüm çalışma arkadaşlarına baş sağlığ ı dilerim. Örnek insan seni çok arayacağız acımızı paylaşmayanlara'da teşekkürler.Airporthaber bize bu imkanı verdiği için ayrıca teşekkürler.Vefa hocam vefa Nabi DELİCE
  • Sayın yönetici vefa sadece istanbulda bir semt değilmiş dedirtiğiniz içinde teşekkür Bahtıgür Hocama Allah rahmet eylesin.
  • Tüm camiamızın başı sağolsun,Allahtan rahmet Ailesine sabırlar dilerim.
  • değerli abimiz, allah mekanını cennet etsin. hepimizin başı sağolsun...
  • Bahtıgür Abimiz gerek engin havacilik bilgisi gerekse de ornek insan ozelligiyle bambaska biriydi. Basimiz sagolsun
  • mng teknık ve bahtıgür amcamın aılesıne baş saglıgı dılıyorum
  • Allahtan rahmet,Yakınlarına ve sevenlerine başsaglığı dilerim.
  • Sayın hocam, seni çok arayacağız. Her vesilede bilgi, tecrübe ve duygusal zekanı tüm teknisyen ve eğitmen adaylarına anlatmaktaydım ve bilesinki anlatmaya devam edeceğim. Mekanın cennet olsun. Tüm MNG Ailesinin başısağolsun.

Bahtıgür Atasoy34 yıldır havacılık camiasına hizmet veren Atasoy, 4 yıldır MNG Technic’te uçak bakım biriminde eğitmenlik görevini yürütüyordu. Daha öncesinde ise THY’de görev yapan Bahtıgür Atasoy, 67 yaşında evli bir çocuk babasıydı.

Ders verdiği esnada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Atasoy, MNG Technic ve havacılık camiasını yasa boğdu.

Atasoy'un cenazesi yarın( Cumartesi) Fatih Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Topkapı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

 

HAVACILIK CAMİASI BİR DUAYENİNİ KAYBETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

avionic ~ 15 yıl önce
Mesleğinle,insanlığınla çok kişinin önüne geçebilen nadir bir insan olmanın dışında iyi bir yönetici vasfınla da seni çok özliyeceğiz.Bu camiada bize mesleğinle (teknisyenlik ve teknik eğitmenliğinle) çok şeyler kazandırdın.Bunlara sahip çıkıp senin adını ve kariyerini yaşatacağız.Allah rahmet eylesin,ailesine,sevdiklerine baş sağlığı diler sabırlar ihsan ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belma-ajlan atasoy ~ 15 yıl önce
sevgili babamızı kaybettiğimiz bu acı dönemde her an yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen, başta uted, mng, thy olmak üzere tüm havacılık camiasına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delice ~ 15 yıl önce
Sayın Airporthaber yöneticileri iyi insana Allah rahmet eylesin Ailesine ve tüm çalışma arkadaşlarına baş sağlığ ı dilerim. Örnek insan seni çok arayacağız acımızı paylaşmayanlara'da teşekkürler.Airporthaber bize bu imkanı verdiği için ayrıca teşekkürler.Vefa hocam vefa Nabi DELİCE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkür ~ 15 yıl önce
Sayın yönetici vefa sadece istanbulda bir semt değilmiş dedirtiğiniz içinde teşekkür Bahtıgür Hocama Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İ.ŞENER ~ 15 yıl önce
Tüm camiamızın başı sağolsun,Allahtan rahmet Ailesine sabırlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mahmut toktaş ~ 15 yıl önce
değerli abimiz, allah mekanını cennet etsin. hepimizin başı sağolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cetin BALCI ~ 15 yıl önce
Bahtıgür Abimiz gerek engin havacilik bilgisi gerekse de ornek insan ozelligiyle bambaska biriydi. Basimiz sagolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasip dogan ~ 15 yıl önce
mng teknık ve bahtıgür amcamın aılesıne baş saglıgı dılıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karaca ~ 15 yıl önce
Allahtan rahmet,Yakınlarına ve sevenlerine başsaglığı dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özcan Uzunoğlu ~ 15 yıl önce
Sayın hocam, seni çok arayacağız. Her vesilede bilgi, tecrübe ve duygusal zekanı tüm teknisyen ve eğitmen adaylarına anlatmaktaydım ve bilesinki anlatmaya devam edeceğim. Mekanın cennet olsun. Tüm MNG Ailesinin başısağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000