22 Ekim 2010, Cuma 18:02:04

HAVAALANINDA IŞIN KARACA RÜZGARI

MNG Teknik Uçak Bakım Hangarı'nda düzenlenen Işın Karaca konserinde MNG Technic Ailesi, diğer birçok havayolu çalışanı gönüllerince eğlendi.
  • my technic te hergün etkinlik var pardon entrikalar var !
  • 04.01.2003 ten bu güne mng teknik ile birlikteyim, bir aile içinde bile olan küçük sorunlarımız oluyor ama olsun. Biliyoruz ki sabredersek; Allahın izni ile çok daha iyi günler bizlerin olacaktır. Biz ne işci nede işvereniz biz bir AİLEYİZ...
  • my technıcde boyle bır etkınlık yaparmı
  • Gurur duydum.Tebrikler MNG.25 Senesini havacılığa vermiş eski bir MNG Teknik çalışanı olarak imrenerek seyrettim,gözlerim yaşardı.Darısı çalışanlarını sırtından geçinmeye çalışan şirketlerimize.Onlar kendilerini bilir.
  • THY veya THY Teknik, 25 veya uzun yıl şirkete hizmet verip emekliye ayrılan personeline bile güle güle demesini , sırtını sıvazlayıp teşekkür bile etmeyi bilmez, siz MNG Teknik'ten ders alıp personeline moral-motivasyon eğlencesi düzenleyeceğini umuyorunuz. Umut fakirin ekmeği, tabii umabilirsiniz, umunuz. MNG Teknik'e bravo, teşekküler.
  • PERSONELİNE TEHTİTVARİ TAVIRLARI , 20 AYDIR SÖZLEŞMEYİ YERLERDE SÜRÜNDÜRMELERİ, PERSONELİN HER GÜN İŞE GELİRKEN AYAKLARININ GERİ GERİ GİTMESİ, THY AYRICALIĞININ HİÇ DEĞERİNİN OLMADIĞINI ÇOK DERİNDEN HİSSETTİREN TAVIRLARINA VE PERSONELLE İPLERİ KOPARMA YOLUNA GİDEN THY TEKNİK YÖNETİMİNE MNG DEN ÇOK GÜZEL ÖRNEK DAVRANIŞ.
  • THY Teknik in personel ile kaynasmada yetersiz ve herseyden ote `sahte` kaldigini ben de dusunuyorum.
  • teşekürler MNG yöneticilerine her şey çok güzeldi
  • bu muhteşem şölende emeği geçen herkese teşekkürler.
  • THY yeni uçaklarını tanıtmak için bundan 3 sene evvel yeni hangarda bir tanıtım organizasyonu yapar.ıvır zıvır ne idüğü belirsiz adamların hepsi çağrılır. uçak teknisyenleri yeni hangara alınmaz (25 senesini vermiş insanlar dahil)eski hangarla yeni hangar arasında bekletilirler. benim THY ve ETKİNLİK kelimelerini duyduğumda aklıma ilk gelen olay bu.maalesef personeli ile yıllardır kaynaşmayı başaramamış bir THY TEKNİK var.umarım bir gün düzelir.
MNG Teknik Uçak Bakım Hangarı'nda düzenlenen Işın Karaca konserinde herkes gönüllerince eğlendi.

Işın Karaca sahneye çıktığında gençlik yıllarında Whitney Houston'un hangarda verdiği konseri hatırlayarak "Onu o sahnede gördüğüm zaman bundan ötesi yok dedim. En üst nokta artık benim için orasıydı. Bugün bu hayalim gerçek oldu. Şu ana kadar sahneden en az 16 uçak kalkışı gördüm. Burası iyiymiş ya! Bu çok mutluluk verici bir olay" diye konuştu.

Çalışanlardan birçoğunun Işın Karaca'yı bol bol resim çekerek video'ya alması da gözlerden kaçmazken, bazı çalışanlar sahne önünde dakikalarca dans ettiler.

İŞTE IŞIN KARACA KONSERİNDEN ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLER













HAVAALANINDA IŞIN KARACA RÜZGARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
my technic te hergün etkinlik var pardon entrikalar var !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
04.01.2003 ten bu güne mng teknik ile birlikteyim, bir aile içinde bile olan küçük sorunlarımız oluyor ama olsun. Biliyoruz ki sabredersek; Allahın izni ile çok daha iyi günler bizlerin olacaktır. Biz ne işci nede işvereniz biz bir AİLEYİZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
my technıcde boyle bır etkınlık yaparmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gurur duydum.Tebrikler MNG.25 Senesini havacılığa vermiş eski bir MNG Teknik çalışanı olarak imrenerek seyrettim,gözlerim yaşardı.Darısı çalışanlarını sırtından geçinmeye çalışan şirketlerimize.Onlar kendilerini bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY veya THY Teknik, 25 veya uzun yıl şirkete hizmet verip emekliye ayrılan personeline bile güle güle demesini , sırtını sıvazlayıp teşekkür bile etmeyi bilmez, siz MNG Teknik'ten ders alıp personeline moral-motivasyon eğlencesi düzenleyeceğini umuyorunuz. Umut fakirin ekmeği, tabii umabilirsiniz, umunuz. MNG Teknik'e bravo, teşekküler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
PERSONELİNE TEHTİTVARİ TAVIRLARI , 20 AYDIR SÖZLEŞMEYİ YERLERDE SÜRÜNDÜRMELERİ, PERSONELİN HER GÜN İŞE GELİRKEN AYAKLARININ GERİ GERİ GİTMESİ, THY AYRICALIĞININ HİÇ DEĞERİNİN OLMADIĞINI ÇOK DERİNDEN HİSSETTİREN TAVIRLARINA VE PERSONELLE İPLERİ KOPARMA YOLUNA GİDEN THY TEKNİK YÖNETİMİNE MNG DEN ÇOK GÜZEL ÖRNEK DAVRANIŞ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY Teknik in personel ile kaynasmada yetersiz ve herseyden ote `sahte` kaldigini ben de dusunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
teşekürler MNG yöneticilerine her şey çok güzeldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu muhteşem şölende emeği geçen herkese teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY yeni uçaklarını tanıtmak için bundan 3 sene evvel yeni hangarda bir tanıtım organizasyonu yapar.ıvır zıvır ne idüğü belirsiz adamların hepsi çağrılır. uçak teknisyenleri yeni hangara alınmaz (25 senesini vermiş insanlar dahil)eski hangarla yeni hangar arasında bekletilirler. benim THY ve ETKİNLİK kelimelerini duyduğumda aklıma ilk gelen olay bu.maalesef personeli ile yıllardır kaynaşmayı başaramamış bir THY TEKNİK var.umarım bir gün düzelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000