27 Mart 2008, Perşembe 12:19:04

FLY'a MUHTEŞEM haber

FLY Havayollarına muhteşem bir haber Ankara’dan geldi. Şirketin geleceğini tayin edecek olan bu haberi sadece Airporthaber ele geçirdi. İşte FLY Havayollarını şaha kaldıracak haberin ayrıntıları…

FLY Havayollarına en güzel haber Ankara’dan geldi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün uçuş ruhsatını iptal ettiği FLY Havayollarına en güzel haber Danıştay’dan geldi. Ruhsatın haksız yere iptal edildiğini ifade ederek hukuki mücadele başlatan FLY Havayolları Danıştay’ın verdiği kararla yeniden uçuş ruhsatını almaya hak kazandı.

Danıştay FLY Havayolları lehinde karar vererek uçuş ruhsatının iade edilmesine hükmetti. Kesinleşen bu kararla birlikte Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü FLY Havayollarının uçuş ruhsatını iade edecek.

Danıştay’dan gelen bu sevindirici haberle birlikte FLY Havayollarında hareketlilik başladı. İran ortaklı şirketin ruhsatı alır almaz hemen uçuşlara başlayacağı ifade ediliyor.

FLY Havayollarının bir uçağı MNG Teknik’te C bakımında bulunuyor. Bu uçak bakımdan çıkar çıkmaz ikinci uçakta hemen bakıma alınacak.

Öte yandan FLY Havayolları pilot ve hostes alımlarına da başladı.

FLY'a MUHTEŞEM haber

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000