08 Kasım 2010, Pazartesi 14:36:41

EATS İSTANBUL'DA YAPILACAK

Avrupa Havayolu Eğitimi Sempozyumu (EATS 2010) 9 Kasım tarihinde İstanbul WOW Otel'de başlıyor.
  • egtim mis alakasi yok daha bristol v.s kulaniyorlar tabbi bristol ankaranin arka tarafinda ATPL sinavlari icin kac tane türk soru bankasi var. Shgmde elinden gelenini yapiyorlar sorulari degistirmekle insanlar sinaflari gecemiyorlar!!! uyanin sonra devam yabanciya yaziklar olsun
  • kayıt yaptırıp bir gün için 750 euro iki gün için 1300 euro ödeyen herkes girebilir.... http://halldale.com/eats
  • Umarım bu sempozyumda ATPL zedelerde konuşulur.. 5000 saat uçuş var, haftada 6 gün uçuş var, ders çalışmaya vakit yok.. bizim günahımız neydi de bize verilmedi bu ATPL, anadolu üniversitesi mezunlarına verildi sınavsız???
  • Dışarıdan gelenlerde katılabiliyor mu? Yani havacılığa meraklı insanlar?
  • sempozyum tarihi nedir acaba
İki gün sürecek olan sempozyumda eğitimde güvenlik, emniyet, insan faktörü, personel seçimi ve alımı gibi konuların üzerinde durulacak. Ayrıca yeni navigasyon teknolojileri ve CRM de sempozyumun konularından.
 
MNG Havayolları ve MNG Technic'in de sponsor olduğu Avrupa Havayolu Eğitimi Sempozyumu’nda havacılık sektöründen yerli ve yabancı konusunda uzman çeşitli konuşmacılar yer alacak.
 
Türkiye de havacılığa yeni girmeye çalışan bir konu olan internet üzerinden eğitim (E-Learning) hakkında ise Havacılık Endüstrisi Bilgisayar Destekli Eğitim Komitesi özel bir oturum açacak.
 
EATS İSTANBUL'DA YAPILACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
egtim mis alakasi yok daha bristol v.s kulaniyorlar tabbi bristol ankaranin arka tarafinda ATPL sinavlari icin kac tane türk soru bankasi var. Shgmde elinden gelenini yapiyorlar sorulari degistirmekle insanlar sinaflari gecemiyorlar!!! uyanin sonra devam yabanciya yaziklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kayıt yaptırıp bir gün için 750 euro iki gün için 1300 euro ödeyen herkes girebilir.... http://halldale.com/eats

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Umarım bu sempozyumda ATPL zedelerde konuşulur.. 5000 saat uçuş var, haftada 6 gün uçuş var, ders çalışmaya vakit yok.. bizim günahımız neydi de bize verilmedi bu ATPL, anadolu üniversitesi mezunlarına verildi sınavsız???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dışarıdan gelenlerde katılabiliyor mu? Yani havacılığa meraklı insanlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sempozyum tarihi nedir acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000