08 Ağustos 2008, Cuma 12:11:22

ALITALIA, MNG TEKNİK Mİ DEDİ?

Kurulduğu günden bu yana yaklaşık 300 uçak bakımını tamamlayan MNG Teknik hangarına gelen Alitalia uçağı merak uyandırdı...
  • helal olsun...
  • biz değil bunun bakımını tüm alitalia bakımlarını gözümüzü kırpmadan yaparız.
  • Eehh, ne varmış? MNG Alitalia'nın uçağını C-check'den geçiremezmi? Neyi eksik MNG'nin de Alitalia getirmesin uçağını? Güzel olay, umarız MNG ve tüm havacılık sektörümüz daha güzel günleri bize yaşatacaktır.

MNG Teknik yöneticileri, kendilerine bu konuda sorulan sorulara yorum yapmazken, AirportHaber'in aldığı bilgilere göre MNG Teknik hangarına gelen MD-82 tip uçağın C Bakımı yaptırmak için yaklaşık 2 hafta MNG Teknik hangarında kalacağı öğrenildi.

MNG Teknik’in, Alitalia için bakım hizmetlerini yürüten Alitalia Servizi ile uzun vadeli bir anlaşmaya vardıkları ve önümüzdeki dönemde birçok Alitalia uçağının bakımının MNG Teknik’te gerçekleştirileceği bilgisi de AirportHaber'e gelen bilgiler arasında.

MNG Technic - Alitalia

ALITALIA, MNG TEKNİK Mİ DEDİ?

Yorumlar

kaparov ~ 16 yıl önce
helal olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabi yaa ~ 16 yıl önce
biz değil bunun bakımını tüm alitalia bakımlarını gözümüzü kırpmadan yaparız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 16 yıl önce
Eehh, ne varmış? MNG Alitalia'nın uçağını C-check'den geçiremezmi? Neyi eksik MNG'nin de Alitalia getirmesin uçağını? Güzel olay, umarız MNG ve tüm havacılık sektörümüz daha güzel günleri bize yaşatacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000