02 Ekim 2010, Cumartesi 16:05:18

AIREX'TE SÜRPRİZ SİPARİŞLER

Atatürk Havalimanı’nda ziyaretçilerini ağırlamaya devam eden Airex İstanbul 2010 Fuarı’nda sürpriz siparişler verildi.
  • Bu demek oluyor ki; 4-5 ay sonra Yunan kaptanlar yetmezmiş gibi bir de Kıbrıs Rum kesiminden kaptanlarımızla uçacağız.

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Airex Fuarı’nda ilk sipariş Mehmet Nazif Günal’ın sahibi olduğu MNG Jet’ten gelmişti. Şirket, Bombardier ile Global 5000 tipi iş jetinin alımı için 45 milyon Dolarlık anlaşma imzalamıştı.

AirportHaber’in edindiği bilgilere göre; Airex’in 3. gününde de sürpriz siparişler yaşandı. Koza-İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek Gulfstream tarafından üretilen G450 tipi bir iş jeti sipariş etti. Aynı uçaktan Airex’i ziyareti gelen Boydak Holding Yönetimi’nin de sipariş ettiği bilgisine ulaşıldı. Uçakların kaç paraya sipariş edildiği hakkında ise bilgi verilmedi.

2009 yılında 10 milyon TL sermayeyle Ankara Esenboğa Havalimanı’nda kurulan Boydak Holding bünyesindeki Boydak Havacılık’a ait bir adet de Cessna Citation XLS+ tipi bir iş jeti daha bulunuyor.

Şirkete ait TC-DAK kuyruk tescilli Cessna Citation XLS+ bu yıl Airex İstanbul 2010’da da ziyaretçiler için sergileniyor.

Öte yandan,  Akın İpek ve Boydak Holding tarafından sipariş verilen Gulfstream G450’nin Türkiye’deki bir başka kullanıcı da NTV, NTV Spor, CNBC-E, e2 kanallarının ait olduğu Doğuş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk...

©AirportHaber.com ÖZEL

AIREX'TE SÜRPRİZ SİPARİŞLER

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu demek oluyor ki; 4-5 ay sonra Yunan kaptanlar yetmezmiş gibi bir de Kıbrıs Rum kesiminden kaptanlarımızla uçacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000